Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hangyavadász

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egri csillagok című film stábja hónapokon keresztül kereste azt a vidéket, amely közel fekszik a fővároshoz, s amelynek természeti adottságai hasonlítanak azokhoz, amelyekkel Eger rendelkezik. Először Nadap bizonyult a legideálisabb választásnak, de mivel az akkori honvédelmi…..
hangyavadász 2014.12.06 14:11:06
@Démonmac1: Kötelező olvasmány volt. De megnézni nem volt kötelező!
Olyan kivételes helyzet áll most fenn, hogy nem egy mozifilmet, hanem egy tévéfilmet szeretnék bemutatni, ami szerintem túl jó volt ahhoz, hogy tévéfilm legyen belőle. Az X polgártárs megtörtént eseményeken alapul, és a híres/hírhedt szovjet (ma ukrán) sorozatgyilkos Andrei Chikatilo utáni hajsza…..
hangyavadász 2014.11.10 19:56:38
@kaskala: S ráadásul még jól is éreztük magunkat. Kivéve a bonctanon forgatott jeleneteknél.
Ma induló sorozatunkban meghatározó filmek forgatásainak kulisszái mögé tekinthetünk be. Hair - 1977..
hangyavadász 2014.10.16 20:51:44
@Balázs Imre: Ne is nézd meg, mert ilyen szöveg után nem érdemled meg, hogy lásd.
  De tényleg. Mármint gondoljunk csak bele, egy diákbérlet a BKK-ra 3 450 Ft, a vonatra ötven százalék kedvezmény jár, egy mozijegy 1 200 Ft, egy kaja menü az Anyuban 800 Ft. Rengeteg kedvezmények közül választhatnak az egyetemisták, avagy a diákok, de ezeknek mi a hátulütője?…..
  Szánalmas, hogy ezt a cikket már meg akartam írni, és most már konkrét apropója is lett a baráti körömből. A motorosokkal szemben sok dolog jobb, mint régen, de mindig akad egy-két súlyos homályökör és nagyon bajt tudnak csinálni. Sajnos az utóbbi időben divat lett a "ez…..