Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vak Bottyán

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[ Ez a bejegyzés alapvetően egy vendégposzt, szerzője Bencskó György. Ő eredetileg az írást közlő honlapra írt egy hozzászólást egy ott megjelent cikkhez, ám ezt az ellenvéleményeket elnyomó gyógyszerlobbi az elhallgatott igazság kimondásáért küzdő védőoltás-ellenesek…..
A magyar középkor épített öröksége meglehetősen csekély, a törökök tettek róla, hogy ne sok maradjon belőle. Ráadásul annak, ami maradt, jelentős része határon túl található, az egykori, kifli alakú Magyar Királyság és az Erdélyi Fejedelemség területén. A mai…..
Vak Bottyán 2014.01.31 13:28:20
@Counter: Ezen az alapon Bem apót is el kellene égetni.Mindenesetre úgy gondolom a Habsburgok ártottak nekünk a legtöbbet , hiszen ők vittek bele egy olyan háborúba aminek a végén elvesztettük a testvéreinket. A hadsereget, pedig úgy építették föl, hogy az ország védekezés képtelen legyen ( nem volt nehéztüzérségünk, légierőnk, csak gyalogság és lovasság) komolyabb fegyverek hiányában.
Nem keresik tovább Erőss Zsoltot és Kiss Pétert. Hivatalosan is eltűntnek nyilvánították őket, ami azt jelenti, hogy már biztosan nincsenek életben. Itt hagyott minket a legsikeresebb magyar alpinista, aki úgy halt meg, ahogyan élt és ott alussza valahol örök álmát, ahol a…..