Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bandee12

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megelégelték a sok puskázást az Óbudai Egyetem informatikai karán, és elrettentésként név nélkül kiteszik a netre, hogy ki hogyan puskázott, és ezért milyen büntetést kapott. Ezzel viszont mellesleg olyan jó dolgot csináltak, amit a MOL már régóta minden évben megtesz,…..
bandee12 2014.01.04 20:24:10
@bigmax:
Azért az Óbudai Egyetemet büfészakos iskolának nevezni nagyon erős túlzás...lehet, hogy a BME a legjobb az országban, de attól még a NIK-esek vagy a Kandósok sem üdülni járnak be a suliba. Igenis baromi nagy nálunk is a lemorzsolódás, akik pedig elvégzik a sulit, azoknak már vagy van munkája, vagy a végzés után könnyedén találnak maguknak munkát.

Magáról az oktatásról és annak a színvonaláról lehetne vitatkozni, de büfészaknak titulálni minket nettó hülyeség. (Annyit még hozzátennék, hogy a többi karról nem tudok nyilatkozni, mert nem ismerem, de nem hiszem, hogy egy Bánki gépészkaron nagyon lightos lenne a tananyag...)
bandee12 2014.01.04 21:13:34
@tildy[UK]:
Én is nem véletlenül nem válaszoltam a hozzám intézett utolsó mondatára...

Don't feed the troll :)
Háborúk mindig voltak és lesznek az emberiség történelmében. Belegondolunk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy békében élhetjük a napjainkat? A kis mindennapi mérgeink közepette, amikor nagyszüleink néha korholóan ránk szólnak, hogy ez semmi ahhoz képest, ami a háború…..