Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr_kiss

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levelek rólunk Nehéz 2013.06.11 11:31:35
A rohadt türelem éppen nem erős oldalam. Ezt mindenki tudja aki kicsit is ismer, neked pláne nem mondok újat vele. Eszembe jutott mikor egyszer megkérdezted, hogy ha elkéstél volna az első időpontra egyeztetett találkozásunkról mennyit vártam volna. És én kapásból rávágtam hogy…..
mr_kiss 2013.06.11 23:58:20
@AdélAnita: Ez vagy több lesz vagy kevesebb :) Bár nem olvastam,de én is így voltam és vagyok ezzel :) A többi eleve adott.Épp oly fura ez mint amennyire nyitott a maga nemében :) De szép és nagyon teljes lehet,s ki kívánkozik :)
Levelek rólunk Veled akarom 2013.06.03 15:54:31
Nézem őket ahogy a bárpultnál ülnek. Beszélgetnek, nevetnek valamin. A pasi teljes testével a lány felé fordul, issza a szavait, és pontosan azzal a "megőrülök érted" pillantással néz rá, ott van a szemében a vágy, a kívánás. Már csak akkor veszem észre hogy M. visszajött…..
mr_kiss 2013.06.03 22:45:39
mr_kiss 2013.06.05 00:57:57
@AdélAnita: Szerintem egy ilyen pillanatban az a lényeg ami benned van és te teszed helyre magadban,ha van valamiféle érzés és ez legyen akármilyen is,ezt jó kibontani vagy teret adni neki.ezt nem is kell megmagyarázni vagy azonosulsz vele vagy nem.Rajtad áll vagy bukik ennyit szerettem volna mondani vele :) Az ember maga teljességre törekszik így vagy úgy és ez lehet egy szimpla ismerkedés is.A többi eleve adja magát.Ez az élet rendje ;-)
mr_kiss 2013.06.07 01:01:36
@mrsmiss75: férfi vagyok,csak merek nő is lenni :D de hogy értsd a férfiak kevésbé merik megélni az érzéseik én szeretem és merem is így leszek egy kicsit több vagy teljesebb.. ahogy tetszik ;-)
Megérkezett a pár, s a hölgy sietve libbent át a tömegen tűsarkújában és az észre nem vehető necc harisnya kiemelte formás lábai szépségét nem is beszélve a felső ruházatáról, ami egy feszes body volt, ez határozottan tolta fel kerekded melleit. Szeméből némi aggály…..
mr_kiss 2013.06.02 21:54:41
@gallusz: @Magyarcsajok.com: @A.Halassy: Köszönöm nektek,s örülök,hogy tetszett a folytatás ;) no meg a többieknek is annak is akinek nem tetszett :)
mr_kiss 2013.06.05 00:14:36
@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: agyalj kevesebbet és talán lelsz némi választ rá :)
mr_kiss 2013.06.06 23:54:23
@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Nézd nem voltál ott és nem tudhatod egy emberben mi zajlik le ilyenkor és itt nem volt erőszak.Én azt mondom ami történt normális és érthető de úgy is lehet nézni a dolgokat ahogy te.Viszont ha annyira szar volt a nőnek miért volt felizgulva?Egy ilyen helyen addig maradsz ami jólesik.A nem az tényleg nem akár férfi vagy akár nő.Találgatsz és dobálozól,de ha ez neked jó hát jó :) Ahogy írtam is elítélni valamit,valakit annyira egyszerü.Valamit megtenni,megélni,szembe nézni vele az sokkal nehezebb.Menj el és nézd meg aztán majd tudni fogod ez jó e neked vagy nem.
Angliában élek immár több mint 3 éve. A swinger buli mindig is foglalkoztatott és körülbelül 18 éves voltam, mikor írtam egy kis szösszenetet a szexről, a kapcsolatokról azaz, ahogy én láttam és elképzeltem. Már ebben benne volt a swinger rész, hisz úgy voltam vele, bármennyire…..
mr_kiss 2013.06.02 21:47:20
@A.Halassy: Ezt csak azt érti meg tényleg aki elmegy oda és ha nem is tesz semmit,mert ugye semmi sem kötelező,akkor elkap belőle valamit szerintem :) Ami lehet.. figyelem,tisztelet,szeretet,barátság,jó hangulat és stb. ;-)
mr_kiss 2013.06.04 00:17:36
@Sadist: fingod sincs róla.. éld meg aztán mesélj :) de ez csak egy javaslat :) A félelem nagy úr ahogy itt azt sokan meg is mutatták..Te urrá leszel rajta vagy nem,a te döntésed ;-)
mr_kiss 2013.06.04 23:44:10
@gallusz: Többsége félelemből adja,vagy mert az embernek leginkább magán kell dolgoznia szerintem.Leszólni valamit,valakit annyira egyszerü és ez jellemző is a társadalomra.De mindig van aki élvezi és valamennyire azonosulni tud vele.Inkább ez a lényeg,a többi sok esetben maszlag,de lehet építő is ha olyan.Itt kevés volt az építő,de a lényeg te magad mennyire látod át és ebből mi a tiéd :)
(Ehhez a poszthoz kaptam egy kommentet, hogy a férfi vonatkozásban is írjam meg. Évekkel ezelőtt megírtam. Kíváncsian kutattam fel és olvastam újra, hogy vajon ma mit gondolok a témáról. Ugyanezt, úgyhogy változatlanul teszem közzé. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.) Az agyam…..
mr_kiss 2013.05.30 15:02:31
Én is ide tolom a puha szám és olvasok mert szerintem érdekes,s valamiféle válasz is bújik benne :)

Szexélményed mélysége fogja meghatározni minden más élményed mélységét is. Ha nem tudsz mélyen belemerülni a szexuális élménybe, akkor másban sem fogsz soha mélyre merülni, mert a szex a legalapvetőbb, legtermészetesebb élmény.

A biológiád készen áll a szexre, nem kell semmit megtanulnod hozzá. Ha zenét tanulsz, az nincs beépítve; meg kell tanulnod. Ha költészetet, festészetet vagy táncot tanulsz, meg kell tanulnod őket. A szex egyszerűen ott van – a forgatókönyv már meg van írva a biológiádban.

Tehát ha nem tudsz mélyen belemerülni a szexbe – ami annyira természetes dolog -, hogyan merülhetnél bele mélyen a zenébe, hogyan merülhetnél bele mélyen a táncba? Ha visszafogod magadat a szexben, visszafogod majd magadat a táncban is. Nem leszel képes belemenni semmilyen kapcsolatba sem, mert a kapcsolatok rendszerint szexuálissá válnak. Az emberek annyira félnek, és a modern elme különösen nagyon fél, mert olyan sok dolog vált ismertté, és a tudás nem segített mélyebbre jutni, csak félelmeket ébresztett.

Az emberiség történetében soha azelőtt nem félt az ember, de Masters és Johnson óta minden férfi fél, hogy vajon eléggé férfi-e. A nő attól fél, hogy vajon képes lesz-e az orgazmusra. Ha nem képes az orgazmusra, jobb, ha egyáltalán nem kezd bele a szexbe, mert az vagy nagyon megalázó, vagy színlelnie kell. És a férfi fél, ideges, és remeg belül, hogy vajon be tudja-e bizonyítani majd a nőnek, hogy ő a legnagyszerűbb férfi a világon. Micsoda ostobaság! Ha egyszerűen önmagad vagy, az elég.
mr_kiss 2013.06.01 23:11:29
@Jó Mercutio halott: :) nem coelho amúgy,de te járod a te utad én az enyémet aztán kiderül ki merre halad benne,és ha most javasolnék neked egy meditációt az bizonyára túl előre haladott lenne.. igaz? :)
Levelek rólunk Love, sex, magic 2013.03.31 20:42:14
Hiányzik a több szereplős játék, olyan különleges, elvarázsolt hangulata van azoknak az éjszakáknak. Szeretem hogy teljesen rád bízhatom magam,szeretem hogy akarsz, hogy akarnak. Őrületesen izgat amikor látom és hallom hogy egy másik nő mennyire élvezi amit csinálsz vele.…..
"Andi, soha nem láttalak még ilyennek!" hallom, hogy mondja legkedvesebb barátnőm, aki ismer tíz éve és jóban rosszban, éjjel nappal... hallom, de nem fogom fel. A valódi helyzet fényévekre van tőlem, teljesen kifordultam magamból és nem tudom reálisan nézni. Épp előző nap fogalmaztam meg magamnak,…..
mr_kiss 2013.05.30 15:10:41
@AdélAnita: Mondjuk azt a kis bizsergést ami benned van.Kezdetnek tökéletes ;-)
mr_kiss 2013.05.31 00:37:48
@AdélAnita: Akárcsak mindenki ezen a földön ;-)
mr_kiss 2013.05.31 21:23:21
@AdélAnita: A lényeg,hogy te igen,meg vannak azért mások is,s összehozza őket az élet így vagy úgy ;-) ja és megint péntek este van :)
Nő írja a blogot, vagy férfi? Nő szop, vagy férfi? Nő nyal, vagy férfi? Ennek van jelentősége vagy annak, amit üzenni akar a bejegyzés, amit okozni akar a másik ember? Tényleg annyira tapasztaltnak gondolod magad? Hívják táncolásnak, használják a zár-kulcs hasonlatot, nevezik…..
mr_kiss 2013.05.24 21:40:02