Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metatron123

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy egyszerű kis konc: egy vízzel üzemelő kis óra (nagyon zöld és elég feltölteni), valamint egy vastag, meleg, James&Nicholson kapucnis-cippzáras, XL-es méretű pulcsi, Toyota logóval. Előbbi érdekes kis kütyü, utóbbi pedig rendkívül hasznos lehet ebben a hidegben. A…..
December harmincadikán vesszük fel az Égéstér 100-ik adását. Ami lehet, hogy valójában nem is ennyi, hanem mondjuk 95, vagy akár 102. Mindegy, nekünk ez a százas és úgy is hívjuk, úgy is készülünk rá. És ez nem egy akármilyen adás lesz, hiszen a stúdiót ezúttal…..
Hű, kedves naplóm, te aztán megsárgultál, mióta nem találkoztunk. Elnézést, de előbb külföldön voltam, aztán nagyon sokat dolgoztam, aztán náthás lettem, és rossz volt a számítógépem is, aztán meg pont megírtam két posztot, de megette a kutya. Most viszont csikósi…..
metatron123 2013.05.24 18:06:18
@Nínó Karotta: El tudom képzelni: HANGYÁSZ CUP ;) nagyon jó. Komolyan csak miattad regisztráltam, Szlovákiából követem végig a fejleményeket, és nagyon szorítok. Karotta, le a kalappal (ebben a kua melegben, ahogy Hofi Géza bácsi mondotta egykor) nagyon szorítok neked, és a hangyásznak.
Apropo, pówered Áki, nagyon jó tudni hogy még ilyen mesterek is vannak a földön, ilyen profi, és emberi hozáállással. Na ő aztán nem fög éhenhalni, a jó meló saját magát reklámozza.

(elnézést ha hibák vannak, sosem tanultam a nyelvet, thx)
metatron123 2013.05.25 18:52:50
@Sam8888: Solidworks tudja, igen, de nem csak úgy van haz hogy gyere kolbász megeszlek :) ahogy már említették kell a komplet CAD-es (vagy Microstation) 3D model, felhasznált anyagok, hőmérsékletek, a gáz sűrűségét és összetételét (bocsika nem tudom magyarul jól megfogalmazni) és még egy vagyon változó van a számításokban, nehéz meló az.
@Nínó Karotta: Ne félj, ha elindul a szekér, akkor csak úgy jönnek majd elő a pacik a motorból, a alap jó, most még nem nagy durrr, de összeáll ez, viztos vagyok benne.