Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paraszolvencia

65 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
paraszolvencia Gyurcsányság 2007.06.22 00:38:00
Átvesszük azáltalunk nem nagyra tisztelt Bayer Zsolt "svábgyerek, bár barnaképű" Zsolt egyik (véletlnül?) jó publicisztikáját:GyurcsányságBayer Zsolt2007. június 22. 0:01Magyar Nemzet Ahhoz persze kellene némi bátorság, hogy a miniszterelnök ellentmondjon Ficónak. Ahhoz…..
   Mi történik, ha egy neves, díjakkal kidekorált szobrász és főiskolai oktató összefut a Médiával? Természetesen a szóbanforgó témától függetlenül szaktekintéllyé válik, megittasodik a saját hangjától és sikeresen hülyét csinál magából. Az Index galád…..
Ártatlan, szürke kisember voltam. Kizárólag azért csöppentem bele ebbe az egészbe, mert vertikális gondolkodásmódra tettem szert, és Kutyafuttató úgy vélte, hogy hasznomat vehetné, ami igaz is volt, és még azt is mondta, hogy jól elszórakozhatok, ami viszont bebeszélés volt,…..
    Meglehetõs biztonságban voltam, ugye, nyugodtan leléphettem volna. Simán elpárologhattam volna a városból. Még a pénzt se kellett volna visszaadnom. Volt annyim, hogy bántatlanul kisétálhassak az országból, és hátralevõ napjaimat olyan helyen éljem le, ahol még…..
Felfordult a ferdeajkú vén trotty,az orosz-magyar monarchiának kezd vége lenni.Jaru és Csau, a két rossz arcú temetőőr,Kelet-Európa csődtömeggondnokai,latolgatják, hogy lesz-e borravaló.Szuszognak, piszmognak a koszorúkkal.Fülelnek: tán már lövik is az üdvöt.Mindenesetre:…..
Bogyó volt a legjobb kovács a műhelyben. Ezt ő állította magáról. Nem vitatkoztak vele, miután alig váltottak egy-két szót. Nehéz munka a kovácsmesterség. Nem marad sem ereje, sem ideje az embernek a füstben, hőségben, hajtásban másra, örül, ha a munkáját el tudja…..
   Mert Nyárádi urat már nem is ismerik az újabban ideköltözött emberek, húsz év alatt egy lakótelep népessége gyakorlatilag kicserélôdik, legtöbbször a válások miatt, máshol nônek a gyerekek, a lakás meg mintha egyre kisebb lenne, aki tud, odébbáll. Kis lakások…..
- Miért vág olyan képet a nagymami, mintha haragudna rád? - kérdeztem Nagyapótól. Nagyapó rám nézett. - Milyen képet, Kiskomám? - Hát csak úgy magában, a fejében; például, mintha lusta volnál, meg aztán mintha valami rosszat akarna neked. Nagyapó szeme tágra nyílik. Jó ideig…..
     Nevem Fanos Farcsik. Tisztességes ágyból szerény sorsra születtem. Apámnak ebolaj-párlója volt, anyámnak kis mûintézete a plébániatemplom tövében, a váratlan gyermekáldás kiküszöbölésére. Kora gyermekkoromtól iparkodó életre neveltek. Apámnak párolni…..
Komcsizás-gyanús cikket hozott a posta bizonyos Hörg Metál nevű olvasónktól. Nagyon gyorsan  elhatárolódunk, egyrészt mert értelmiségi köreinkben meglehetősen ritka madár a komenista, másrészt mert gyávák vagyunk és erősen parázunk attól a csúnya állattól,…..
Csáp Géza Fehér és szar 2006.12.05 11:34:00
A humoros rapnél kevés rosszabb dolog van kis hazánkban, de nálunk nem az N.W.A. dobálta a rímeket, hanem Geszti a.k.a. Kurvakibaszott Vicces MC. A rap ezért halott Magyaroszágon: vicceskedő majmok azt hiszik, hogy a rímeknek és az ütemeknek csak véletlenszerűen kell találkozniuk.…..
Hír: a MEH és a rendőrség hibázott augusztus 20-ánValakinek nehéz felejtenie, mindennnap virágot visz a szerettei halálának színhelyére, a Bem rakpartra (mai fotó).Egy régebbi fotó az emlékhelyről, október 22-én…..
    Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy banánköztársaság, amely valójában olaj volt, neve meg San Pablo. Természetesen korrupt volt a kormánya, de nagyon, akár a hatkernek, oszt a nép ezt nehezményezte, élükön a forradalmi élcsapattal, akik voltak vagy húszan,…..
Csirkének öltözött mozgalmárok a Belvárosban síppal, dobbal és nádi hegedűvel. ..
    Régi, de zseniális cikk, és természetesen teljes érdektelenségbe süllyedt, talán mindenki kényelmetlennek találta. Aki elolvassa, megérti , hogy miért csak a teljesen marginális Attac honlapján jelenhetett meg.      "Magyarországon…..
      Seres László és brigádja nehezen tud meglepetést okozni, de ezzel a virgoncan fasisztoid cikkel csak a kuruc.info veheti fel a versenyt. És teljesen visszhangtalan maradt Papp László Tamáx lelkes javaslata az inkvizició bevezetésére, senki sem kenegette be…..
Tűzoltók és rendőrök csaptak össze Párizsban (21/11/2006)............További békés gyújtogatás (életképek): 2006 november 21. kedd[MTI]Összetűztek egymással a fizetési és nyugdíjviszonyaik miatt tüntető tűzoltók és a rend biztosítására kivezényelt rendőrök kedden…..
Ami kimaradt a Mónikából. Talán túl sok volt a csúnya beszéd. Feltesszük a linket, mert nemsokára innét is leveteti az RTL Klub, a youtube már megadta magát, (This video has been removed at the request of copyright owner Magyar RTL Televízió ZRt. because its content was used without…..
Liberálzsaru marad, kegyeskedett. Köszönjük, drága főpolgármester úr, köszi, Szadesz. Sodika videója a díjátadássról, nyelves elvtársi csókokról, valamint a bejárati füttyögésről. n és oszthatatlan emberi jogok. Klasszikus a kép: a tehetetlen, megbilincselt…..
paraszolvencia TGM 2006.11.17 23:41:00
Tamás Gáspár Miklós a Népszabóban:!--more--Kedves szabad demokraták, legalább a múltra ne hozzatok szégyent, a jelen úgyse ér sokat. Oszlassátok föl a pártot, hagyjátok a fenébe az egészet. Már minden hiába. Demszky levele után, higgyétek el, nem lehet többé szabad…..
  Feljelentjük Demszkyt hűtlen kezelésért, valamint seggfejségért.   World Heritage, Budapest, Chain BridgeVilágörökség, Budapest, LánchídSchätze der Welt, Budapest, Kettenbrücke Világvárost építünk, Demszky megmondta. Ez a mi városunk. Valamint mostanában az a…..
paraszolvencia Ahmenidzsád blogol 2006.11.10 13:43:20
Szentég, a harmadik világ válasza Gyurcsányra. Most már Dzsorzs Dábjú Búsnak is lépnie kell.Ahmenidzsád egyszerre farszi (iráni), angol, arab és várhatóan francia nyelven is tolja. Cserébe viszont csupán havonta egyszer frissíti. Nem túl érdekes az élet arrafelé.A világsajtó…..
A változatosság gyönyörködtet. Csúnya nihizmus és relativizmus következik.Nézegessünk a csúnya jobboldali/nacionalista/soviniszta/fasiszta/náci/nyilas/antidemokrata huligánok zavargása helyett  rendes baloldali rebelliót :-D   Például a görög rohamrendőrség…..
2006.11.04Pilu koncert a Pál utcai Music PubbanPilu "Lökd meg, Demszky" c. örökzöldje, némiképpen update-ra várva (a Combinok és a Strabag még nem szerepelnek benne:-), a protest songok magyar útjánLökd meg demszkiVan nekem egy városom, úgy hívják, hogy Pest,Ha…..
Szeretnéd, ha ő lenne az apád? kép drflash oldaláról        Megtette kötelességét a vén lakáj, Gyurcsány kedvenc vérebe, aki gazdijához hasonlóan akkor is képes volt hazudni, ha kérdezett. Most már elmehet. Megvédte a demokráciát, megvédte…..