Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szilagyizoe

0 bejegyzést írt és 847 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják, egy ártatlan kis piercinggel indul, aztán az embert könnyen elkapja a gépszíj, és jönnek a tetoválások is. Van aki a sebészeti beavatkozásoktól sem retten vissza, és különböző implantátumokat helyeztet el arcbőre alá...
Ahogy már írtunk róla korábban is, végre úgy néz ki, hogy a hazai tévécsatornák tulajdonosainak is megjött az eszük és beruháztak néhány olyan sorozatra, amit érdemes mindenkinek néznie. Az Egyesült Államokban néhány napon belül véget ér az első évad, de hazánkban még…..
A világ jelenleg hetedik legdrágább fotója egy ismeretlen fotográfus által készített portré, mely Henry McCartyt ábrázolja, akit Billy, a Kölyökként ismert meg a világ. A fotó (ferrotípia) 1879-ben - más források szerint 1880-ban - készült kb. egyperces expozíciós idővel Fort…..
Mandiner blog Akik mellett elmész 2013.01.09 11:01:00
A kinti téli hidegen átsietve beértél a kellemesen langyos munkahelyre? Hazaértél a jól befűtött lakásba? Elhelyezkedtél kényelmesen a székedben, előtted a monitorral, hogy sztorikat olvass a külvilágról? Akkor tessék, itt vannak a sztorik a külvilágból. Az 52történet blog…..
szilagyizoe 2013.01.09 11:49:13
@jose maria padilla: Te faszkalap!
Van a világnak egy különleges szeglete, ahol a patkányokat nem irtják, hanem a legnagyobb becsben tartva, igazi szent állatként tisztelik.     Az indiai Dashaban álló Karni Mata hindu templom kívülről úgy néz ki mint egy szokásos templom, ám belépve a hívőket több…..
szilagyizoe 2012.10.16 19:21:22
A patkányok intelligens és fejlett szociális élettel rendelkező állatok.Előre terveznek, egy probléma megoldásához csinálnak A és B tervet is. Kiváló a térlátásuk, a memóriájuk, amúgy egy szelid patkány ragaszkodása a kutyáéval vetekszik....
A patkánytársadalom jobban összetart mint pl.a magyarok társadalma akik magasról tesznek rá hogy él -e, hal -e a szomszédjuk és eszükben sincs támogatni szegényebb embertársaikat.
Arról nem is beszélve hogy egyikünk sem áldozná fel önmagát hogy "előkóstolóként" kipróbálja, nem e mérgezett a kaja amit a társaság többi tagja megeszik.....
A dögkeselyűk, hiénák még fertőzőbbk mint a patik, mégis ,nélkülük betegségek terjednének szerte a világon.Ők az állatvilág "takaritói"-úgymond!
Arról nem is beszélve hogy apatkányok a PUNK-ok szimbóluma is.
Vállon, zsebben hordva nagyon jófej kis fazonok tudnak lenni, ráadfásul kalitkában tartva a lehető legtisztább állatok akik GYŰLÖLIK ha piszkos a ketrecük! Szaguk sincs ha tisztitják rendesen.

Egy megkinzott, keresztre feszitett haldokló férfialakot imádni s kannibalista módon áldozni /"ez az én testem-ez az én vérem..."/ szerintem nagyobb perverzió -még ha szimbólikus is.A zsidók királyát imádni egy antiszemita xarmagyarországon még gyanúsabb lelkivilágról árulkodik.
A patkányok meg jópofi figurák, a kutya ill.macska is ugyanúgy terjeszt kórokozót mégis puszilgatjuk. Attól hogy oltott még ők sem sterilek.
Na ,utánam az özönviz gyermekeim!
(Szilágyi Zoé Éva ,47, legendás magyar punk-festőművésznő. Utánam lehet nézni neten!Ja és képet venni.)
Mondom ezt hivő keresztény punkként!
Hoze Aktuella 2012.06.01 10:25:00
 Az LD-50.hu méltó bukásaLétezett egy oldal, www.ld50.hu, mely dárkosokat, és industrial fanokat, valamint miegyéb különc formákat verbuválni próbált össze. Közösségi site jellegként nyilvánvalóan liberális vonulatban kezdték már a kezdetektől is pályafutásukat: És…..
 Az idén harmincöt éves Sea Shepherd hajó halálfejes zászlók alatt vívja háborúját a tengerek élővilágának védelmében. Vezérét Japánban és a Feröer-szigeteken terroristának tartják, Izlandról pedig hivatalosan kitiltották. Ült már korábban rács mögött…..
szilagyizoe 2012.05.24 13:25:29
A Médiatanács ötszázezer forint bírságot szabott ki az Echo TV 2011. február 11-én sugárzott "Világ-panoráma" című műsora miatt (itt megnézhető), mivel a médiaszolgáltató megsértette az emberi méltóság tiszteletben tartására, valamint a gyűlöletkeltés tilalmára…..
Tetovált Munkatárs Programunk legújabb pályázója egy igazi művész, már régebben találkozhattatok vele egy másik rovatban! Extrém külseje, és remek festményei biztosan fel fogják kelteni az érdeklődést, és remélem hamarosan megbízók százai fogják felkérni Zoét festmények…..
szilagyizoe 2011.05.11 13:00:36
@gag_yourself:
Ez a graffitim az Almássy Téri Szabadidőközpontban készült 2 vagy 3 éve (?), mikor több képzőművész kifestette az egészet, s mindenki kapott falfelületet és festékeket is.
Később ugye hogy a szórakozóhely megszűnt, hál Istennek az én képem félig a koncert-terem ajtajára készült igy valaki megmentette, irt nekem mailt, nála van.
De őszintén megmondom már foggggalmam nincs hogy ki az...!
szilagyizoe 2011.05.14 22:18:57
@Noname Cowboy:
Hát igen, hiányzik a hely, nincs azóta se hozzá fogható....
szilagyizoe 2011.05.14 22:20:30
@TheBlackest:
Köszi....!
Hoze Blog 2011.04.18 13:14:00
Ha már nincs miről írniElnézést kérek a Hoze.Blog olvasói táborától amiért a napokban jelentős szilenciumot tartottam. (Faszán ledegradálva ezzel az olvasói statisztikám már 600 fő / nap köré, az egykori 4 ezerből). De mindegy is. Egész egyszerűen arról van szó, manapság…..
Hoze Info 2011.04.02 12:55:00
Örömmel közlöm, hogy ezúttal már tré mobilos képek se lesznek, mivel jó 2 hete már betörött a kijelző egy jókora házibulin. Így sajnos érdemben nem nagyon tudtam dokumentálni se a tegnapi kiállítást Mirikutoval, se az ezt követő Vörös Yukban tartott És én mit szóljak?!…..
szilagyizoe 2011.04.03 17:20:28
Hoze BLOGTÉMA 2011.03.26 20:37:00
Blogok aranykora2005 - 2010 RIPBlog is dead! Azt kell mondjam, kész ennyi. Ennyi volt. Lehúzhatja a redőnyt a blog-ipar, úgy ahogy van. Ez a blog azért jusztsem zár be, húzza a végletekig. De kezdjük az elejétől: Nem kell ezen végül is sírni, hisz ez az internetes világ…..
Drága Bloggerek!A Kitekintő.hu külpolitikai portál komoly témában hirdet pályázatot a blogján, ehhez mérten komoly a díj is, amit megnyerhettek.A Bevándorlók - Mellettünk blogra olyan posztokat várunk, amelyekben személyes élményeken keresztül írjátok meg véleményeteket a…..
szilagyizoe 2011.03.02 10:08:12
@Ajtony:
Kinai kopaszkutyám van...!
Amúgy nem tudom irjak e ,az én életem nyugaton szigorúan képzőművész meg bohém PUNK berkekben zajlott, sosem éltem "átlag"életet, "polgári" munkahellyel, vagy "átlag" barátokkal. Édesapám is képzőművész sosem dolgozott mást -nem is csináltunk mást sem itthon, sem ott kint mint :festészet, alkotás, kiállitások., nem éltünk úgy mint a tipikus "bevándorlók", akik nyugatra mennek hogy legyen valami munkájuk .
Meg amúgy is német család sarja vagyok igy inkább HAZAmentem!
Nem tom inkább nem irok.
Nekem amúgy az a véleményem hogy a földbolygó mindenkié ,mindenki ott él ahol akar, azt csinál amit akar, nincsenek határok, mig másoknak nem vagyunk a terhére.
De mindegy ,szerintem TÚL egyedi lenne amit irnék ,nem kishazánkba való TÚL szabad, TÚL extravagáns, TÚL a művészeti életben játszódó.....azért kössz a hsz-eket.
No,pá.
Bármilyen alkalmat megragadok, hogy újra megnézhessem a Menyus videót!   ..
szilagyizoe 2011.02.27 10:35:46
@Dr. Drake Ramore: Meg te is.Legalább EGYSZER elsül a faszod, te kis impotens...
Ja- én voltam az állitólagos transzvesztita "Szilágyi- Zoltán Éva, a giccspunk" vagy mit irtatok anno,akit Dunába kéne lőni, rólam is irtatok már.
Ez már afféle negativ reklám, akiket ti leszóltok,általában azok a jó és értékes arcok ,akiket meg szerettek mind a slepp meg a söpredék....
Újabb budapesti szórakozóhely ellen indít hadjáratot egy belvárosi önkormányzat. De most nem a szocialisták, hanem a Fidesz. A West-Balkán tragédiát meglovagolva akarják bezáratni a Tűzrakteret. Itt viszont nem csak egy kocsmáról, hanem egy összművészeti centrumról is szó van.…..
szilagyizoe 2011.02.26 22:30:21
testmódosítás Guernica 2011.01.22 16:38:03
Picasso egyik leghíresebb festménye emberi bőrön! Az egyik cimborám is ezt a művet viseli, de neki csak a felkarját fedi be a Guernica! ..
szilagyizoe 2011.01.23 13:46:10
Ez a kép már-már klasszikusnak számít, hiszen aki keresett már tetoválásokat neten (vagy egyéb extrém testmódosítást) az biztos, hogy már találkozott ezzekkel az összenőtt lábujjakkal amikre mókából szaggatott vonalakat és egy kis ollót varratott a viselője! Az ötlet persze…..
szilagyizoe 2011.01.20 21:39:00
testmódosítás Ajaktágító 2010.12.29 16:22:00
Dermal punch-csal készült ez a remek 8mm vastag ajaktágító, melynek anyaga teflon! Az ilyen nagyobb méretű ajaktágítókat egyszerűbb rögtön ekkorára megcsinálni és innen tágítani, mint egy szúrt lyukból lassan haladni a tágítással! Ez utóbbi jóval fájdalmasabb és hosszabb…..
szilagyizoe 2011.01.02 13:48:04
Birom mikor az impik idejönnek és minden alkalmat megragadnak hogy hirdessék hogy ők mivel s mit tágitanak....aztán megnéznéd, és 5 cm amikor feláll...MUHAHAHA!
A másik okostojások meg akik azzal jönnek hogy az ember "polgárpukkasztásból" csinál ilyet hogy megnézzék...én rühellem ha megbámulnak, nomeg ez csak hungaria-tájon divat.
Berlinben a kutya se néz, márpedig a világ inkább Berlin, Párizs, London, New York, Barcelona, Amszterdam...stb.stb.- felfogású nem pedig Budapest.(HÁLISTENNEK!)
Tehát ha valaki ilyen ajaktágitóval akar megbotránkoztatni mondjuk a Berlini, vagy Párizsi utcákon, kicsit bajban lesz . merthogy a kutya se veszi észre őket !
De azt sem ha az egész arcod szét van varrva ill.szegecselve! TE DOLGOD,gondolja az igazán demokratikus kultúrember nyugatabbra.
Nekik nincsenek komplexusaik amiket beszólogatással kompenzálnak, általában kint mindenki jóban van magával, s aki jóban van magával az mást se ba**tat. Ha meg nincs jóban akkor megvan a maga baja, s AZÉRT nem.
Egyáltalán: fel sem merül a véleménnyilvánitás, na !Fejlettebb minden nép annál, minthogy a másikat lesse ,ez olyan tipikus az "átkosból"ránkmaradt szokás, ugyanaz mint a "NÉZD APJUK A SZOMSZÉDÉKNAK ÚJ KOCSIJUK VAN!"-meg "TE MARI, A SZABÓÉK LÁNYA TERHES PEDIG NINCS IS BARÁTJA. ÉS LÁTTAD, MÉG IGY IS MINIT HORD- FÚÚÚÚÚÚ!!!!"
Traccsparti-téma üreséletű kielégitetlen nőknek/pasiknak!
(...nyugatabbra mondjuk a túristák észreveszik az ilyen extrém emberkéket és jócskán perkáznaK egy közös fotóért, szóval kifizetődő!)
Na jöhetnek a bu*i kommentek ,úgysem látom mert nem szoktam visszanézni.
testmódosítás Farolás 2010.12.27 14:46:10
Férfi intim piercingek minden mennyiségben! Valószínűleg nem túl kényelmes biciklizni velük, de ugye aki tetszeni akar magának annak áldozatokat kell hoznia néha! ..
szilagyizoe 2010.12.27 15:39:21
Mi szabhatna gátat az embernek ha képes arra, hogy olyan mértékben alakítsa át magát, hogy tőle eddig idegen formák legyenek új vonalai testének?..
A képen látható meglehetősen bonyolult pentagram a norvég Dimmu Borgir nevű sátánmetál banda jele, amit volt szerencsém kb. négy óra alatt alkészíteni egy kedves vendégemre, akinek már csináltam régebben is néhány mintát! A legnehezebb az volt ebben a mintában, hogy gyorsan…..
Mi is lehetne annál jobb, ha egy aranyos kutyus pihen a lábonknál, miközben azon gyönyörű, minimál virágocskák díszelegnek - természetesen Lionel által felvarrva. A kutyus szerintem egy angol bulldog, ami nagyon szép - bár a mopszok szebbek.  ..
testmódosítás Pókok a koponyán 2010.11.21 17:44:15
Mesteri munka, gyönyörűen elkülönülnek a színes, realisztikus pókok a visszafogott koponyából! Amikor előszörmegláttam ezt a tetoválást, kicsit kiborultam a pókoktól (mert nem szeretem őket semnnyire:)), de ez is csak azt jelenti hogy a művész nagyon odatette magát, és…..
szilagyizoe 2010.11.22 15:39:23