Regisztráció Blogot indítok
Adatok
György Oláh

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahol mindig irigyeltem azokat, akik már gyermekkorukban tudták, hogy felnőttként mivel szeretnének foglalkozni vagy mihez értenek. 18 évesen én a magam részéről semmit sem éreztem és teljesen tanácstalanul bújtam a felvételi tájékoztatót. Végül amit választottam akkor, az csak rövid ideig volt…..
György Oláh 2018.08.03 18:34:23
A legtöbben biztos (vagy annak gondolt) munkára indulnak el külföldre, ami persze érthető, hiszen egyrészt nem mindenki szeret kockáztatni, másrészt nem mindenkinek van arra pénze, hogy akár csak hetekig bevétel nélkül éljen. Aztán akad egy olyan csoport, aki inkább saját vállalkozást indít.…..
György Oláh 2017.10.12 10:45:36
@LKerekes: : Az átutalási jog, jelen esetben valószinőleg azt jelenti, hogy direct debitet küldhetsz a számlára. Olyasmi mint a beszedési megbizás. Telefonszámlát, meg kisebb nagyobb dologkat intézünk itt gyorsan egyszerőne, de afelülvizsgálat lehetősége ott van. A vállalkozói összejöbetelek tlnyleg pénzbe kerülnek, akár 15 fontba is alkalmanként, de ezért általában van valami kaja meg innivaló, és ugye van egy terem is ahol vagyunk.
Újabb levelet kaptam egy séftől, én pedig szívesen engedek teret a szakmai diskurzusoknak, hiszen közben a laikusok is nagyon sokat megtudhatnak arról, hogy miért is kerülhet egy rántott hús 6000 forintba. Vagy akár még többe. A kép csak illusztráció Ez pedig a világ legjobb rántott húsa, amiért…..
1903. Az első Harley-Davidson motor építő műhely. A 13 négyzetméteres épület a Davidson család telkén állt...
György Oláh 2014.07.15 14:50:19
@GERI87: Van egy olyan érzésem, hogy ha Magyarországon is lelőttek volna egy-két fejest, a maiak kicsit talán kevésbé lennének elszállva maguktól!
György Oláh 2014.07.15 14:51:25
@Grabbe: Két hete láttam egy olyat, amin egy egész olajfúró platform volt. Elég brutális látvány.
György Oláh 2014.07.15 14:48:34
@Andrassy Gabor: Mondjuk, hogy inkább a brutális szegénységben nyögő román nép fizette vissza, nem ez a ...
Pár éve, a válság előtt, Spanyolország volt az új országot választók egyik kedvenc célpontja. Nem is csoda: tengerpart, meleg, jó és (mondjuk Nagy-Britanniához képest) olcsó élet. Ebből mára nem sok maradt. A hivatalos spanyol statisztikák szerint csak tavaly mintegy 90 ezer…..
György Oláh 2014.04.24 14:53:13
@♔bаtyu♔: Azért itt a tönkrement országhoz tartozó szigeten, még mindig 3x annyit lehet keresni, mint a jobban teljesítő Magyar honban. Sőt még a kaja is olcsóbb. A Rezsicsökkentés nélkül is kevesebb a villanyszámlám, fűtésre meg egyáltalán nem költünk! Az angolok szerintem eddig is csak a D vitamin hány miatt voltak itt, mert az ottanihoz képest azért rosszabbak a pénzek, bár jóval olcsóbb élni. A mentalitás meg Spanyolos, meg lehet szokni. Nekem bejön a mannana :-)