Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edg

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este több mint harminc percig csak a menekültügyről volt szó a köztévé Híradójában, miután bejelentette a kormány, hogy ideiglenesen nem fogad több menekültet. Meszes Boglárka műsorvezető hosszan olvasta, mennyire drámai a helyzet az országban menekültügyben. Ezután egy…..
  Elhiszed, ha azt mondom, hogy Neked sem kell félned? Elhiszed, ha azt mondom nem vakmerő vagyok, vagy őrült, hanem csak egy olyan ember, aki TUDJA, hogy éppen annyira biztonságban van a HIV fertőzött barátai körében, mintha cukorbetegek mellett lenne? Két bejegyzésem volt eddig, ami…..
Miközben mi az emberi jogok területén szépen csendben araszolunk vissza a középkorba, hisz olyan országokkal kokettálunk, ahol a valódi demokrácia és a szólásszabadság mellett üldözik a homoszexualitást is (és lehet, hamarosan egy olyan párt lesz a legnépszerűbb, amely ezen…..
Az már párszor kiderült a C:C-n, hogy nagyon szeretjük a Daredevilt, és örülünk a második évados berendelésnek. Azonban még egy évadkritikával adósok vagyunk, hiszen hiába nagy a hype a sorozat körül, azért 13-szor egy órában bőven akadnak gyengébb momentumok is, amik mellett…..
Megérkezett az első előzetes az ősszel induló Aranyélethez, ami az HBO új, sajátgyártású, de nem teljesen saját kútfőből érkező magyar sorozata lesz, ugyanis a finn Helppo Elämä-ből vették, de ahogy az HBO forgatókönyv-fejlesztési producere, Krigler Gábor elmondta ebben az…..
edg 2015.04.14 12:13:39
PszichoTér Beszéljünk róla! 2015.03.31 13:36:27
  "Így Könnybe fúltMinden éj,A fájdalom az égig ért.Csak bújni kell,A kín elől, de márAz ajtó nyílik és már Ő ott áll.Úgy fáj, fáj, fáj, száz alkalom,Ő csak jön, jön, jön, s nincs szánalom.A falon túli félelem, túl erős mint egy gát,A Kiáltás, hogy Mama nem jut…..
edg 2015.03.31 21:06:18
@phaszfej: Téged fizetnek, hogy primitív agresszornak tűnj?

Szerintem van a cikknek információtartalma és érdekes is, főleg a számok.
edg 2015.03.31 22:02:06
@phaszfej: Szóval.
Aki pofán akar rúgni másokat, az nem agresszív. Értem.

S aki mindenbe gúnyosan belekötni próbálgat, miután egy cikkből állítása szerint semmit sem tudott meg, az nem primitív. Értem.
edg 2015.04.01 00:52:21
@phaszfej: Téged fizetnek, hogy primitív agresszornak tűnj?
A mostanra már rutinszerűnek tekinthető, pár hónapos kihagyás után visszatérő zombis túlélődráma nem egy látványosan izgalmas, de annál gyomor- és szívszorítóbb résszel jelentkezett, ami után percekig lehetett ülni a fotelben, és emészteni a látottakat. Abszolút, elsöprő…..
Hát de. Domonkos esete a legjobb példa, akinek a védelmét a TASZ ügyvédje látta el...
edg 2015.01.14 14:45:07
@Shed: Kedves Shed!
Való igaz, hogy füvet nem lehet legális forrásból vásárolni itthon, ha lehetne, már nem is létezne az emlegetett illegális iparág.

Szerintem, sok füvező tudja azt felelősségteljesen csinálni.
Mint ahogy minden alkoholt fogyasztó sem ül azonnal a volán mögé. A szavaidból viszont azt érzem, mintha mindenki, aki füvet szívna, az kórházi ellátásra szorulna előbb-utóbb, illetve az édesanyádat akarná kocsival elütni, pedig ez nem így van.

Voltam már párszor ittas, de sosem kellett hozzám mentőt hívni, illetve nem is vezettem ilyenkor, tehát senkinek az adójából nem kellett rám költeni semennyit.
Tudom, hogy ez ugyanígy igaz füvező emberekre is.

"A többi szar"-ról és a rehabilitációról szerintem fölösleges beszélni, mert nem minden ember válik sem a kemény drogok, sem a műtrágya rabjává, csak azért, mert füvezik.

Tehát, továbbra is azt állítom, hogy aki füvezni akar és mindezzel maximum a saját egészségét károsítja, annak meg kéne ezt engedni, és semmiképp sem 2 évre böribe csukni miatta. :O
Rudi Saldia macskája nemzetközi sztár lett gazdája go pro kamerás felvételeinek köszönhetően. Saldia MJ-vel, a macskával együtt kerekezik Philadelphia utcáin, és kézbesíti a leveleket. A 25 éves biciklis postás több száz kilométert letekert, miközben MJ a válláról…..
edg 2013.05.24 13:18:50
@Trejo: Állatkínzás a fejed lágya. A macska láthatóan élvezi a dolgot, amúgy simán elfutna, van rá lehetősége..