Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polar light (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
– avagy „Basszus, nem hiszem el, hogy már megint...!”–Ismerős az alcímben írt mondat? Vagy legalábbis a hozzá kapcsolódó érzés? Léteznek más variációk is ugyanezen témára, mint például a „Miért mindig velem történik ilyen?!”, avagy a…..
polar light (törölt) 2013.05.29 09:58:13
Sorskönyv nélkül Hapci-szótár 2010.10.24 19:44:00
 – Először is díjat kell kitűzni. Ennek pszichikus hatása van.– Várjunk csak – mondta Mackó, felemelve egyik mancsát. – Hogy milyen hatása van? Nem hallottam jól a szót, éppen tüsszentettél, mikor mondtad.(A. A. Milne: Micimackó) A köznyelvben…..
polar light (törölt) 2013.05.28 10:36:47
A papok–kurvák party olyan jelmezes buli, ahol a résztvevőktől elvárják, hogy vagy papnak (esetleg apácának), vagy kurvának öltözzenek. A műfajt Bridget Jones tette ismertté, legalábbis Magyarországon, népszerűsítését pedig az ifjú kereszténydemokraták vállalták…..
A regressziós hipnózis felkapott témának számít. Van, aki „pártolja”, van, aki „ellenzi” – de mindkét táborra jellemző, hogy tisztázatlan fogalmakat használnak: e két szóból csupán a regresszió és a hipnózis fogalma az, ami pontosabb meghatározásra…..
Mikor történik velünk először, hogy hosszú idő után elhagyunk egy helyet, hogy aztán radikálisan más közegben folytassuk életünket? Világos: a születéskor. És mi lapul első ballagási tarisznyánkban, életre szóló útravalóként? Hát persze: a nevünk. Köztudott, hogy az…..