Regisztráció Blogot indítok
Adatok
witch77

200 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisztike Bőrgyógyászat 2016.04.25 02:47:28
A Zanyukám lábszárán és kezén effektív különösebb átmenet vagy előjel nélkül vörös, száraz felületű foltok jelentek meg. Változatos méretben és formában, ámde aggasztó mennyiségben, és bár tulajdonképpen panaszt nem okoztak, de esztétikailag mégsem nyújtottak üdítő látványt, elvándoroltunk hát az…..
* (előzmények a bejegyzés végén) Kedves Bárki, aki feljogosítva érzed magad arra, hogy véleményt alkoss rólam és megítélj engem úgy, hogy gyakorlatilag semmit sem tudsz - illetve kedves Bárki, aki megbízható, hiteles, legtöbb esetben személyes tapasztalatokon alapuló információkkal rendelkezel…..
„Nem barátok, de teljes meggyőződéssel foglalt helyet a gróf úr” (mondjuk szerintem pontosan úgy ült, mintha a 7-es buszon ülne és várná a megállóját :D Azt hiszem, a végállomásig mehetett, mert vagy fél órát ült ott mozdulatlanul, ugyanezzel az egykedvű, fásult…..
Újabb sztorik a Zanyukámról, megörökítem őket, mielőtt a feledés homályába vésznének: 1.) Még márciusban, pár nappal a hazaérkezésem után párbeszéd Édesanyám és köztem: - Anyukám, figyelj már, napok óta hiába keresem, és tudod, hogy csak a kedvenc bögrémből…..
Krisztike Hajfestés ollé... 2015.05.14 17:45:52
Hozom a formám: még a jövő hetet is összemázoltam >:(Első körben összekutyultam egy adag festéket, majd a második tubust beleejtettem a tálba, ezáltal telefröcsköltem a konyhapultot, a csempét, a (szerencsére játszós) ruhámat, az arcomat, a karomat és a padlót is. A majdnem…..
(Mindjárt megüt a guta, vagy 4 órán át melóztam ezzel a bejegyzéssel, majd a mentés gombra kattintva elszállt a sztratoszférába az egész... kezdhetem újra.. megpróbálom reprodukálni az előzőt...) Ha valaki számára nem lenne egyértelmű, akkor ezúton tájékoztatásul…..
És megint egy csütörtökkel indult a 7vége, ami ráadásul hétfőig tart, mert még ma, húsvét vasárnap is buli van, holnap, hétfőn pedig húsvét lévén oldalhelyesen Tojás-szülinapot ünnepelni vagyunk hivatalosak :D  Ellenben igen sok-sok év után idén először megmakacsoltam…..
Krisztike Tavasz, buli, élet ;) 2015.03.30 14:02:00
A halállistám már-már  telefonkönyvnyire bővül lassan,  de a listavezető  továbbra is Lajoska, aki, arany csillagom, 24 óra alatt legalább 5 × élte túl a saját halálát, pedig hajszál választott el tőle, hogy feleségéből az özvegyévé tegyem magam, hiába itta magát…..
basszus... napokig többoldalas cikkekben, óriásbetűs szalagcímekben harsogott a svájci Blikk a hatalmas jogsértéstől, amit egy osztrák tulajdonosú svájci építőipari cég követett el, aki főként magyarokat (és lényegesen kevesebb számú lengyelt) alkalmaz gipszkartonozásra. Az…..
Krisztike Én, a nyelvzseni... 2015.03.01 16:26:23
Döbbenetes, mire képes az emberi agy... igaz, hogy hellyel-közzel 4 éve hallok helyieket a 800 éve Romániából hozott és azóta változatlan formában megtartott rétorománul beszélni, de eddig soha még csak azt sem sikerült megállapítanom, hogy legalább nagyjából miről…..
Összeállt egy kis statisztika a fejemben... ma este pontosan 30 vendég jutott rám az étteremben 2,5 óra, vagyis 150 perc alatt.  Ez annyit tesz, hogy bruttó 5 percem jut 1 vendégre - onnantól, hogy belép az ajtón odáig, hogy kilép azon.  Ebben az 5 percben a következő tennivalóim…..
Krisztike Esőben motorozás... 2014.05.04 20:31:00
Tegnap este sikerült merőben új tapasztalatokra szert tennem az esőben motorozás témakörben :D - esőruha nélkül, farmerban a legtutibb!!!!- a szakadó eső csak egy ideig szar, amíg a teljesen átázott farmeron keresztül az esőcseppeket úgy érzékeled, mintha aprószemű söréttel…..
van egy csomó találmányom. Sajnos egyelőre csak a fejemben léteznek. Keresek tervezőt, mérnököt, ezermestert, vagy mittomén mi kell ilyenekhez. Legyártja, eladjuk, és meggazdagszunk, mint a fene. Ez tuti. A mai aktuális ötletem az automata kuka. Beprogramozom a kukakihúzás napját,…..
Krisztike Szétcsapott őrület... 2014.11.16 14:10:00
Úgy vélem, már egészen közel járok a Galaxis útikalauz stopposoknak című világirodalmi remekmű születését előidéző titkos múzsa-komplex pontos összetételének meghatározásához, viszont ennyit már régen sírtam röhögéstől, mint az elmúlt 24 órában :DKözben néhány…..
Krisztike Kávé... 2014.10.12 18:53:00
Megtalálni a szekrény mélyén a Zanyukámtól kapott csatos üveget - öröm :)Visszaemlékezni rá, hogy 96 nappal ezelőtt gondos anyai kezek ebbe az üvegbe töltötték nekem a hosszú svájci útra a kávét - megható... :)Szembesülni vele, hogy az üvegben időközben önálló…..
Krisztike Mesél a Zanyukám... 2014.10.02 18:10:00
mai telefonbeszélgetés a Zanyukámmal, ő mesél:- Elmentünk ma Misikéhez a motoros cuccaidért. Jövök haza, cipelem Tódorkát, a sisakodat, a kabátodat, a csizmádat, alig várom már, hogy lepakoljak, de Erzsi néni persze észrevesz és már kiabál is: hol voltál Gizike???? Hát,…..
Krisztike Látogatás :) 2014.09.24 20:45:00
ma jóformán meglepetés-szerűen meglátogatott egy régi kedves barátom :) Felmenőit, lakhelyeit tekintve spanyol-svájci-magyar, imádom az akcentusát, azt, ahogyan magyarul beszél, a fogalmazását, de a meglátásait, véleményét is dolgokról. Mai legjobbak: kezébe került a…..
Krisztike Superman 2014.09.23 14:38:00
jön reggel a par... az egyik legkedvesebb, évek óta visszajáró vendégünk, hogy zárva van a garázs, ahol a biciklije van. Mondom, az kizárt dolog, egészen biztosan nyitva van. Nem-nem, higgyem el, tudja ő, hogy néha szorul egy kicsit az ajtó, úgyhogy teljes erőből rángatta, de nem…..
ALAPTÖRVÉNY: AZ A JÓ, AMIBŐL KEVÉS VAN!!!! Szemléltető példák: - Ha a reggelihez kétféle méretű tányér van kirakva, mindenkinek kötelező abból a stócból tányért vennie, amelyikből kevesebb van (hiszen abból azért van kevesebb, mert mindenki abból vett, tehát az a jó!!!)…..
Krisztike Brrrr..... 2014.07.23 12:55:00
mai mastercard élmény: amikor az edzőcipődet felhúzva valami reccsen és megmozdul benne, majd a pánikszerű undortól sikoltozva, a cipőt azonnal lerántva EZT rázod ki belőle... (a cigisdobozt csak méreti viszonyítás végett raktam a kis rohadék mellé - és egyébként élő…..
tanmese a paranoiáról - saját élmény, true story :D  A Zanyukám bejelentette, hogy egy ideje elég nyugtalan, mert hallott egy új fajta, trükkös betörési módszerről, és bizony, veszélyben érzi magát. Az áldozatok természetesen idős és / vagy beteg emberek, a módszer lényege…..
Krisztike Osztálytalálkozó... 2014.05.10 00:59:00
A ma esti osztálytalálkozónak álcázott reprezentatív felmérésem érdekes eredménnyel zárult... :D A mai átlagos, magyar, 36 éves, vendéglátóipari szakközépiskolában érettségizett ember jellegzetes paraméterei a következőek:- halvány, segéd köze nincs a…..
Krisztike Költözünk, halleluja 2014.04.22 12:46:00
jó lesz ez, érzem én... az alábbiakról sikerült már eddig lebeszélnem nőnemű felmenőmet:- állványos, kézzel festett, porcelán mosdókészlet (kancsó, tál, bili) a hipermodern, jakuzzis fürdőkádas, beépített bútoros, spotlámpás fürdőszoba sarkába- szocialista SZTK-ra…..
Az én Varázsló fotós barátnőmmel, Minával hetekkel ezelőtt beterveztük, hogy az első, sűrű 7végém végeztével a lehető leghamarabb beiktatunk egy csajos-dumálós-motorozós-kirándulós napot. Ez a lehető leghamarabb a mai 7fő volt - de amilyen a mi formánk, az időjárás nem…..
Akkor most közzéteszem azt a családi történetet, ami előtt még 1,5 év után is döbbent, fejrázós hitetlenkedéssel állok, és remélem, hogy így, hogy kiírom magamból,…..