Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt)

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is kedvenceink voltak a Centrum követeléseit megvásárló cégek, illtve az ő ügyvédi felszólításaik. Mostanában új humorhullámot indított a tartozást megvásárló Creditexpress: Az indexes F. kolléga után olvasónkat, Istvánt is azzal revolverezték kemény hangú levélben…..
Most kaptuk a bréking nyúzt, hogy a Korda-család világkörüli turnéja alkalmából bekóstolta a jó hazait Amszterdamba. Egyelőre csak ez a mikropromóvideó látható a jeles eseményből, úgyhogy amíg többet nem tudunk, lehet fogadni, milyen márkájú növényi törmelék füstjét nem…..
ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) 2008.03.15 00:18:44
Valentino's Cigánybűnözés 2008.03.13 00:01:00
Nézzétek meg ezt a videót. Megéri! Talán megérti pár ember hogy miért irtanám ki a cigányokat. Ezek nem emberek, sőt még talán állatok sem, valahol a papucsállatkák szintjén leragadtak...http://kuruc.info/r/35/22110/Jó "szórakozást".  ..
ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) 2008.03.13 01:10:46
Mit teszünk, ha egy ismerősünknek nagyon gyorsan meg akarunk mutatni egy olyan zenét, ami nincs meg a gépünkön, mp3-lejátszónkon? Fellépünk a YouTube-ra. Nem kell keresgetni kusza, zavaros weboldalakon. Nem kell kivárni amíg befejeződik a letöltés. Csak beütjük a YouTube…..
Az óriás kígyófejű hal (giant snakehead, Channa micropeltes) Dél-Kelet Ázsiában honos, ezért is esett le az álla a fövenyre Andy Aldernek, mikor a Witham-folyó habjaiból kiemelkedett a hatvanas évek horrorfilmjeinek hangulatát idéző fej, szájában a csukának szánt,…..
ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) 2008.02.23 12:54:07
Igy nez ki a cikkben emlitett hal:
www.jjphoto.dk/fish_archive/warm_freshwater/channa_micropeltes_info.htm

A cikkben szereplo kepen lathato hal fajtaja pedig nem mas mint a hirhedt Fakeusz Photoshopusz.
Folytatódik a melltematika, a szakítóbuli másnapján egy szilikoncicis történettel köszöntöm minden kedves olvasónkat. De mit emeljek ki ebből a sztoriból? A kezdetben gátlásait vásárlásmániával levezető visszahúzódó lányt, vagy a 25 hónap alatt 20 kilót hízott fiút,…..
Széjjelzúzott valóságdarabkák, széjjelmorzsolt realitás, kapkodás, csak a kapkodás. Iszonyatos éhes szomjazás testek után, Dávid teste után, Gyuri teste után, azték teste után…erre a fájdalomra tényleg nincs gyógyír. A saját idióta döntéseimre meg még úgy se, nem…..
ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) 2008.02.13 23:29:34
Subba De3,14sek vagyunk irtóra 2008.02.11 15:32:37
Kezünk közé került Magyarország legsiralmasabb zenekarának új píárosának friss promóciós anyaga, és megállapíthattuk: az új kolegina nem fukarkodott a kreativitással, sikerrel összegereblyézte az összes létező popipari sablont. Van itt minden: büntető szóviccek (DePikálás,…..
Merész húzással két teljesen más műfajú játékot vontam egy postba, mert mindkettőben angol szavak jelentik a központi játékelemet. A Qwerty Warriors első és második része egyszerű lövöldözős játék kellemes csavarral: az ellenfeleket neveik (egy-egy angol szó)…..
ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) 2008.02.07 18:27:31
Orosháza szülötte: Páger Imi, alias Anthony Hardwood akkorát alakít ezen a 2 perces videón, hogy azt nem lehet leírni. A videón Páger a tavalyi Las Vegas-ban rendezett AVN Awards Show-n (Adult Movie  Awards) mutatta be Pornstar Bootcamp-jét, de pontosan nem vagyok képben, hogy…..
ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) 2008.02.07 01:16:06
Kár, hogy nincs ma Halloween, ez oda való. Stella. Igen, megint a mesterlövész Stellája. 500x volt már róla szó, azt hiszitek már láttatok mindent...? Nos, "Barack" egy olyat küldött... Uff. Ki se merem rakni. Csak a "tovább" után, saját felelősségre és…..
ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) 2008.02.06 03:38:24
Megfagyott az idő, azt hiszem, teljesen ledermedtem benne én is s körülöttem minden. Silent Hill ost-ot hallgatok, megálltam ebben az érzelmi viharoktól mentes édes szomorkás semmiben. András volt asszem az utolsó, amit még kibírtam a megfeszített idegeimmel és megfeszített…..
ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) 2008.02.06 03:09:04
  Felforr a vérem a takaró alatt A legszívesebben most jól meg... Csak nézem a falat, forgolódok némán Látom az arcát, még mindig fáj   A kilencvenes évek hajnalán a szintetizátor alapú popzene nem feltétlenül jelentett egyet a borongós életérzés és a sötét…..
ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) 2008.02.04 21:02:45
:)
  Augusztus végének megfelelő, meleg nyári napnak ígérkezett a nap. Előre eltervezték, hogy a Margit szigetre mennek strandolni. A Nap meghozta várt eredményt, kellemesen meleg időt hozott. A lányon kétrészes bikini, Balázson sötétkék úszónadrág.- Bekenem a hátad.…..
ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) 2008.02.04 20:48:33
Avagy a szekszuális frusztráció nem jó tanácsadó. Csak tippelni tudunk, hogy a kolléga  a remittendára gondolt, de majd biztos bekommenteli, aki okosabb...
A legborzasztóbb rémálma vált valóra egyik kedvenc színésznőnknek, aki alaphelyzetben is retteg a majmoktól. Új filmjében, a Penelopéban ki más lenne a partnere, mint egy csimpánz. Ricci elbeszélése szerint gyanús volt neki a majom az elejétől, de mivel a stábban mindenki szuper…..
Ezennel, tarararamm, pofátlansági rekordot döntött az Invitel az Ez Még Egy Internetszolgáltatótól Is Durva kategóriában. Olvasónktól ugyanis, aki éppen válni készül a rokonszenves cégtől, vagy az ADSL-modemjét, vagy 40 rugót követelnek. Csakhogy a modem ötezerbe került és a…..
Hova jut ez a világ, teljességgel érthetetlen. Az imént emlegetett Schwarzenegger tartományában, azon belül Los Angelesben ilyen automatákat állítanak fel az éjjelnappali marihuánaellátás biztosítására. Mivel azért Amerikában járunk, nem lesz teljes a káosz. Csak regisztrált,…..
I. rész: fogantatásAkkor még nem volt, nem is lehetett tudatom. De már akkor így érezhettem, mikor lett, és az első gondolataim, tudatos gondolataim részévé vált a szexualitás. Életem akkor kezdődött, mikor kis társaimmal együtt egy boldog orgazmus kiséretében végigfutottam…..
ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) 2008.01.26 17:05:33
Nyílt levél Embertársaim érdekébenTisztelt Egységsugarú Honfitársam!Fejlődésed során megtanultál beszélni, egyedül használni a bilit, az iskolában a tanítónéni erőfeszítésének hatására megtanultál írni, olvasni. Felfedezted, hogy az iwiw milyen nagyszerű dolog, mert ott…..
ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) 2008.01.26 17:00:22
Subba Hol a fa Főnök? 2008.01.21 14:57:00
Persze nem értjük mi a történet, de ilyenkor nem is fontos tudni minden részletet. Örüljünk csak a modern embernek, aki egy telefonnal és az internet segítségével minden helyzetben képes kellemetlen pillanatokat okozni barátjának.  ..
ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) 2008.01.22 04:08:01
Négy napos tárgyalás után mosolygós arcok, vállveregetés és dizájner öltönyök egymás mellett: megegyeztek a rendezők az AMPTP-vel, a DGA tehát már biztos, hogy nem fog sztrájkra buzdítani. Ez azért (lehet) fontos, mert a DGA tulajdonképpen a WGA követeléseihez hasonló…..
ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) 2008.01.18 22:11:33
autózz! Parkoló az egész világ! 2008.01.18 08:25:00
Ma parkolós napot tartunk, mert már megint összegyűlt egy csomó kép, öröm a szemnek. Az első két képet Winkler kollégának ajánlom sok szeretettel, aki különösen szeret parkoló BMW-ket nézni és fotózni a Totalcar szerkesztőség ablakából. Az elsőt Gábortól kaptuk, aki…..
ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) 2008.01.18 22:09:47