Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gáz van!

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A náci vezetés az élet minden területét igyekezett leuralni a Harmadik Birodalomban - nem volt kivétel ezalól a szexualitás sem. A népesség drasztikus csökkenése miatt komoly demográfiai problémával nézett szembe az ország. Ahogy sejthetitek, Hitler az árja "fajjal" akarta benépesíteni birodalmát,…..
Gáz van! 2021.06.19 10:10:58
1893. A prérin gyűjtött bölénycsontok vasúti szállításra várva..
Mit szólnál hozzá, ha sötétedés után az íróasztalodnál kortyolgatott kávédból arra néznél fel, hogy egy vadidegen áll a nappalid közepén? Mit lehet ilyenkor tenni vagy mondani? És vajon mit keres ott? Igaz történettel készültünk!..
A budapesti FIDESZ egy olyan (azóta már törölt) képet tett közzé a Facebook oldalán, amelyen Szálasi fejét Karácsony Gergelyére cserélték.  A főpolgármester persze ezt rossz néven vette.  Igaza van Karácsonynak? Elsőre persze rávágja az ember, hogy naná, ki ne érezné sértőnek, ha a XX. századi…..
Nem mindig könnyű együtt értelmezni egy dal zenei minőségét és szövegének tartalmát. Van úgy, hogy mind a kettő remekmű, olyan is van, hogy mindkettő csapnivaló. Ilyenkor egyszerű a helyzet: az ember a minőséget választja. Tekintsünk most el attól, hogy a tömegmédiában a mulatós,  lakodalmas vagy az…..
Gáz van! 2019.11.21 18:52:03
@Attilajukkaja: Senki sem mondta, hogy kötelező lenne felállni.
Pont az a legkisebb baj az indexessel, hogy nem állt fel, nem is értem, miért szajkózzátok folyton ezt.
Vendégszerzőnk, Duka Zsófia közgazdász, politológus (Igazságügyi Minisztérium) írása   Ismerőseim körében újra felütötte a fejét a 168 óra online-on megjelent korábbi írása a kivándorlásról. Nem tudok érzelmek nélkül elmenni a téma mellett, és most már szó nélkül sem. Reflektálnom kell,…..
Gáz van! 2016.03.13 15:10:42
@Gáz van!: Bocsánat, rossz helyre ment.
Ha még sosem hallottatok a Dublin-hegységben megbúvó, hírhedt Hellfire Klubról és sötét, ijesztő múltjáról, akkor talán pont most Halloweenkor jött el az ideje... :) A Hellfire Klub épülete (forrás: Wikipedia) A Montpelier-hegyen álló épületet (ma már inkább csak a romjait persze) Írország egyik…..
Gáz van! 2015.11.01 16:50:46
@Eddie: Miért, hány százalék helloween-hívő?
A Köztársaság téren a helyzet változatlan. Azaz rossz, érthetetlen, korábban elképzelhetetlen, de nyugodt, békés és a körülményekhez képest tiszta, élhető, kezelhető. Több…..
Gáz van! 2015.08.11 10:08:31
@Krumpli Bogart: Tényleg, számodra a KDNP jelenti a kereszténységet? Ez esetben az ateistákból és pénzhívőkből is piszkosul eleged lehet már (lásd mszp, szadesz, fidesz és társaik).
De hol van a Jobbik? Pfujj, büdös magyarok?
Gáz van! 2015.08.11 11:07:15
@jt: "Nem voltak illúzióim, hogy megjelenik a trollkommandó"

Nyilván mindenki troll, aki veled nem ért egyet. Az, meg sem fordult a fejedben, hogy esetleg a nagy többség valóban nem osztja a véleményed?
Kezdeményezz népszavazást a bevándorlásról, kell, nem kell alapon. Egyszerű kérdés, csak aztán nehogy a tízmillió troll országa legyünk.

Ez a vicc jut rólad eszembe:

Figyelem, figyelem!-szólal meg az autórádió-Felhívjuk az M7-es autópályán utazók figyelmét hogy legyenek óvatosak, mert egy õrült a forgalommal szemben robog. Egy autós, aki szintén hallgatja a közleményt hirtelen felcsattan:
-Hogyhogy egy? Mind!
Mi sem álljon távolabb tőlünk, mint hogy a velejéig romlott és korrupt rendszert felépítő Viktort éltessük, de a mai nappal tény, hogy az elmúlt hetekben volt egy, azaz valóban egyetlen ügy, amit szakpolitikai, illetve taktikai szinten kiválóan kezelt a kormány. Miközben épp a…..
Gáz van! 2015.06.27 10:16:00
@Kalmár: "Sújts le ránk, szellemi pörölyöddel, te Titán!"

XD
A rajongói klubok szerte a világon óriási üzletet rejtenek magukban. A csodálat-vezérelte kollektív lázban égő tagok csilliómillió pénzt költenek mindenféle vicikvacakra, legyen szó a Star Trektől a kolbászokon keresztül a celebekig bármiről. Moszkva külvárosaiban azonban…..
Gáz van! 2015.03.15 22:58:04
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Orbántakaroggyozni is csak elborult nyuggerek mentek. Tizen. Csak azt nem értem, miért ünnepnapon kell hőbörögni, miért kell ezzel a békés ünneplőket zavarni? (Ha valakit, akkor Orbánt aztán biztosan nem zavartátok.) Holnap hétfő, nem lesz ünnepnap, nem lesznek ünneplők sem. Lehet takaroggyozni reggeltől napestig.
Lépésről lépésre halad egy progresszívebb, szebb új világ építése a glóbusz felvilágosult sarkaiban. Mostantól rendszeresen szemlézni fogjuk a híreket a progresszió apró győzelmeiről a mindenütt fel-felbukkanó, sötétben bujkáló reakciós erőkkel szemben. Az utóbbi…..
    Legalább 12 palesztin halottja van a tegnap éjjel történt izraeli légicsapásnak, ami a Gázai-övezet sűrűn lakott részén történt. A palesztin hatóságok tájékoztatása szerint 310 palesztin halottja van az eddigi harcoknak, az izraeli hadsereg 1 katona haláláról adott…..
Gáz van! 2014.07.20 09:29:44
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Hölgyeim és Uraim! Itt úgy is lehet zsidózni, hogy az ember nem írja le a zsidó szót sem! Rád visszatérve: ezt pedig bármikor elmondom bármilyen orvosnak, tőlem lehet akár piréz is. Ennyi gerinc azért szorult belém. Valakit pedig csak azért műveletlen bunkónak tartani mert palesztin, az mondjuk rád vall (lásd fent).

Zsidózik... Pofám leszakad. :D XD ROTFLMAO
Még megnevezni nem tudtam az érzést, amely annak olvastán tört rám, hogy immár több tízezres nagyságrendűre duzzadt a férfiak férfiasságáért aggódók virtuális klubjának társasága. De ha már a Budapest Pride utórezgéseinek legutolsó hullámainál tartunk, úgy gondoltam,…..
Félreértés ne essék, az RTL szemét (trash) tévé, és bár most beleállt a kormánnyal szembeni küzdelembe, ettől nem válik erkölcsi mércévé. Azt sem mondom, hogy csak anyagi okokból teszi, amit tesz (a harc kedvezhet a nézettségnek, és akár visszavonulásra is kényszerítheti…..
Elnéztem ezt az elegáns, öltönyös, nyakkendős egyént a Ma Reggel stúdiójában, hallgattam megfontolt szövegét. Néztem, és hallgattam, és egyre kevésbé értettem, mi bajunk is van nekünk ezzel a fess fiatalúrral, mi az, ami miatt nem is oly rég például Angliában is akkora…..
Gáz van! 2014.03.01 10:37:38
"ami miatt nem is oly rég például Angliában is akkora ellenszenvvel fogadták."
Mert a hozzád hasonlók azt hazudták, hogy majd a görög Arany Hajnallal fog találkozni Londonban. Londonban. Értjük? A görög Arany Hajnallal. Pfff. Na a hajnalos emberke ellen nem volt tüntibünti. Az nem baj, ha Londonba látogat. (Főleg, hogy ott sem volt) De ezt csak halkan jegyzem meg. Az meg már csak hab a tortán, hogy ártatlan magyarokat vert a csürhe. Csak azért mert magyarok. :)

"Ahol sokan amiatt is lobbiztak az ottani belügyminiszternél, hogy be sem engedjék az országba annak pártnak az elnökét"

Természetesen a demokrácia, a szólásszabadság és a liberalizmus jegyében.

"amelyik Anrew Dinsmore, volt munkáspárti képviselő szerint a „legerősebb nyíltan fasiszta párt” Európában."

Hát ha ő mondja, akkor bizony az úgy is van. Kétségtelen.

"Azt a Vona Gábort, aki a brit The Independent online kiadásának ajánlója szerint újévi köszöntőjében a bűnözők kémiai kasztrációjára szólított fel."

Megint hazudsz. :) Nem akarta a bűnözőket kasztáltatni. A szexuális bűncselekményt elkövetőket szeretné, ha nem esnének vissza. Olyan buta csak te lehetsz, hogy mondjuk autólopásért kasztráltatnál valakit. :)
De mindegy is, majd ha a nyolc éves fiadat egyszer seggbedurrantja valamelyik, akkor lesz nagy kasztratünti, meg blog.hu-s cikk, meg index.hu-s sorozat. :)

A többit felesleges is kommentelni, hisz az már a te egyéni nyomorod.
(Egyébként is téged így szeretünk. Kicsit együgyűnek.)
Közgazdászok szerint ha kevesebb embernek lenne saját lakása, akkor jobban élnénk. Hogyan lehet ezt elérni? A németek megmutatják.Korábbi posztjainkban - elérhető itt és itt - bemutattunk olyan kutatási eredményeket, melyek arra a következtetésre jutottak, hogy a magas…..
Az amerikai egészségügyi rendszer a világ legdrágább egészségügyi rendszere miközben a mutatóik kifejezetten rosszak. Már csak ezekért is erről a számláról beszél a világ tegnap este óta. Egy srác két napig volt a sürgősségin vakbélgyulladás miatt és meg is műtötték,…..
Gáz van! 2013.12.31 23:08:44
@vanvelemenyem: "gyorsan fujjuk fel, tomjuk meg egy kis demagog dumaval, hogy lassa a nep, az istenadta nep"

Senki sem fujja fel. Egyszeruen a hozzad hasonlok be szoktak vezetni a ~12.000.000 Ft-os vakbelmuteteket, ehhez pedig adnak a zimbabwei berek felet. Az istenadta nepnek meg elmondjak, hogy nem eleg hatekonyak. Pfff..
Régóta tudjuk már, hogy az egyik legkommunistább magyarországi párt a Jobbik, a rezsicsökkentő-versenyben ezt végképp nyilvánvaló is tették, de úgy látszik, ezt kevésnek gondolják egy mérhető választási eredményhez, úgyhogy most bedobták az új arculatot. Új kampány, új…..
Alaposan megosztotta a brit kommentelőket az, hogy a magyar Attraction nyerte a Britain's Got Talent című műsort. Míg egyesek szerint ez is Nagy-Britannia sokszínűségének bizonyítéka, addig mások értetlenkednek a végeredmény fölött és katasztrófát emlegetnek. A nézői, olvasói…..
Rendkívüli állapotot hirdettek ki a gyorsan emelkedő vízszint miatt Csehországban. A miniszterelnök este hat órára és rendkívüli kormányülést hív össze. Eddig egy halottról tudunk és három eltűnt személyről. Prágában vasárnap délután nyolc metrómegállót bezártak,…..
Gáz van! 2013.06.02 22:37:54
@jelentéktelen alak: "Muszály?"

Nem muszáj.
Múlt-kor A horogkereszt Nyugaton 2013.05.24 16:06:40
Ma a horogkeresztet legtöbben a nácikkal azonosítják, pedig a szvasztika a történelem folyamán számtalan kultúrkörben tűnt fel, s az egyik legősibb jelképnek számít. Először az Indus-völgyi civilizáció használhatta Indiában, ahol a jó szerencsét jelképezte. A kis-ázsiai és…..