Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pekoli.m

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén nyáron lejár Dr. Rostoványi Zsolt rektori megbízása, a pozícióra az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2015 őszén elindította az utánpótlási folyamatot (részletek a Közgazdász 3. oldalán). A január 29-i határidőig az EMMI-hez – a találgatások ellenére – csak Dr. Lánczi András, az Egyetem…..
Ha felkeltette az érdeklődésedet a videó, akkor gyere el infóestünkre szeptember 30-án (szerda) 17:20-kor az E épület 332-es termébe. :)Jelentkezni pedig önéletrajzoddal, motivációs leveleddel és egy saját (bármilyen műfajban készül) írásoddal tudsz október 15-ig (éjfél) az…..
A Corvinus márkanevet itthon a magas színvonalú képzéssel, az értékes diplomával kapcsolják össze, és ez sok tekintetben valóban így is van. A valódi piaci kihívások megismerésére azonban nagyon kevés lehetőségünk van, elképzelhetetlen tehát, hogy egy jövőjét tudatosan…..
A Marketing és Média Intézet igazgatójaként és a DSG-program vezetőjeként is tevékenykedik a Corvinuson Dr. Simon Judit – előbbit hat éve, utóbbit 1997-es megalapítása óta vezeti. Kiemelkedő munkássága elismeréseként, valamint a Passaui Egyetem és a Corvinus közötti…..
Idén nyáron is lehetőségetek nyílik az AIESEC nemzetközi hallgatói szervezet Experience programján keresztül 6-8 hétre külföldre utazni, valamint külföldi munkakörnyezetben kipróbálni magatokat a Global Expert programon keresztül. A kint töltött idő alatt olyan projektek…..
Egy évvel ezelőtt jártam Isztambulban, egy hét alatt ízelítőt kaphattam a török világváros forgatagából, az ott lakók kedvességéből, vendégszeretetéből. Mindezek után megdöbbenve olvastam a híradásokat a május végén kirobbant, polgárháború-közeli állapotokról: még…..
Amikor egy kettévágott karrier találkozik az önmérséklet és az alázat hiányával, akkor íródnak olyan könyvek, mint az Én, a szexmániás, Szepesi Nikolett tollából. Négy ma is aktív – nevét nem vállaló –, olimpiát megjárt úszóval közösen próbálom megfejteni, milyen…..