Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyerskutya

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Gyalog galopp[2] (angol: Monty Python and the Holy Grail) c. filmet 1974-ben mutatták be először, Angliában. Teljes egészében a Monty Python csoport írta, rendezte és játszotta. A film a tipikus angol abszurd humort jeleníti meg Artúr király Szent Grál-keresésének…..
Mit vár az ember egy legendától? Ki számít legendának? Mi kell, hogy legenda szülessen? Abban azért egyet lehet érteni szerintem, hogy Max Cavalera egy legenda. Csúnya szó, lehet, hogy nagyzolás, de azért, amit Ő meg a Sepultura anno letett az asztalra az nagyon is legendás…..
Ejjj de nagy ziccer maradt itt ki kérem szépen! Egy ilyen trip-hop legenda, mint a Morcheeba a Dürben lép fel? Na, ez kellőképpen felcsigázott! És nem csak engem, hanem több olyan barátomat, akik a buli felé sem szagoltak volna, ha az mondjuk a Papp Lászlóban vagy egy fesztivál…..
A New Yorki-ak jógával ünnepelték az év leghosszabb napját. Times Square, 36 fok, tűző nap. 2012. június 20, délután két óra.  Fotó: Donáth Mirjam    …..
Szombaton megvolt a második randim is a Black Heart Procession-nal, ehhez egészen Linz-ig kellett utazni, de megérte. A koncert egy szimpla emeletes házikóban volt megtartva. A földszinten volt a kocsma rész, az emeleten pedig a koncertterem, ahová lépcsőn és lifttel is fel lehetet…..
nyerskutya 2013.10.15 23:56:13
Jane’s Addiction - The Great Escape Artist(Capitol/EMI)A Jane’s Addiction a rockzene primadonnája. Ez persze leginkább az extravagáns énekesnek, Perry Farrellnek köszönhető, akinek jellegzetesen nyávogós stílusa, utánozhatatlan színpadi mozgása, és transzvesztitákat…..
Az alábbi kritikát monday küldte be, köszönet érte.     A néző már hetek óta melegít egy jó kis norvég filmre, mert él benne néhány sztereotípia arról, hogy ami skandináv, az csak jó lehet. Ráadásul vevő minden olyan szubkultúra (jelen esetben a vasutasok…..
1994 elképesztően erős év volt a modern filmgyártásban: A remény rabjai, Ponyvaregény, Forrest Gump - hogy csak párat említsek... Ezt a rendkívül díszes társaságot erősíti Luc Besson legjobb filmje, a Leon, a profi is. Egy film, ami elképesztő sebességgel íródott, majd…..
Az elmúlt két nap White Stripes gyásza után, valami igazán vidám dalnak kellene most jönnie, és természetesen erre is van megoldásom :D Könnyen elképzelhető, hogy az Edward Sharpe and the Magnetic Zeros nevű banda  hamarosan világhírű lesz, alábbi videójukat pl. több mint…..
Minden kedves olvasónk számára nagyon boldog és sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk a HD marketing munkatársainak nevében. Tartsatok velünk 2013-ban is, hiszen számos hasznos cikket olvashattok majd a jövőben blogunkon. Első idei cikkünkben megmutatjuk nektek, hogy miként tudtok…..
nyerskutya 2013.07.22 22:21:15
@Deli Norbert - HD: Köszönöm, de nem értem. A YT minden tartalomhoz rendel egy azonosítót, ez eddig oké, a tulajdonosoknak is van ilyen azonosítójuk, de hol? Magában a műben? Vagyis egy zeneszámban, filmanyagban tartalomazonosító jel van? Hol? Hogyan lehetséges ez? Ha kiadott, műsoros produktumokban DVD film, CD_lemez) van ilyen, azt még csak értem, de a tévéből felvett film esetén hogyan lehet tartalomazonosítóról beszélni?
A másik dolog, ami nagyon érdekelne, honnan tudja a YT, hogy egy magánszemély által kamerával felvett és hozzájuk feltöltött videó tartalmában van-e kifogásolható esemény, ill. cselekmény? Minden feltöltést ellenőriz valaki? Hiszen az rengeteg...
Apollo Brown és OC párosának bemutatkozó anyaga már az intrótól kezdve megfogott, az értelmes, pozitív üzenetet tartalmazó felütés után (szakadj el a trófeák hajszolásától, azért tedd a dolgod, mert szereted csinálni) szép egyenletesen tartja a magas színvonalat, sőt az…..
Az ausztrál Ray Lawrence rendezte Lantana nem új film, 2001-ben készült, én öt-hat éve láthattam először, de azóta már többször elővettem, és újra megnéztem, legutóbb pár hónapja.  A film középpontjában (főként) házasságban élő férfiak és nők állnak,…..
Kezdetét vette az invázió! A tegnapi ZP-s Testament bulit követően szerdán a Slayer letámadja Tokajt, rákövetkező nap a Kreator Pécset, két hét múlva kedden ugyancsak a ZP-ben rohamoz a Suicidal Tendencies, július 28-án Balatonszemesen száll partra az Overkill, majd 30-án a…..
Voivod – Target Earth(Century Media) Már az is csoda, hogy az alapító-gitáros, Piggy 2005-ös halála után új Voivod-lemez jelent meg (a Piggy megmaradt dalaiból készült Infinit most hagyjuk). Az meg még nagyobb csoda, hogy a Target Earthre tulajdonképpen egy rossz szavunk sem lehet.…..
Imádjuk a listákat és a közönségszavazásokat, így imádjuk a Rolling Stone legutóbbi felmérését is, amiben megkérdezték az olvasóikat, hogy szerintük melyik minden idők tíz legjobb metállemeze. Ez alapján megállapítható, hogy szerintük a Metallica lehet a világ legnagyobb…..
A film többi része (sajnos 10-perces darabokban) itt megnézhető! Fantasztikus, rég látott filmbe szaladtam bele tegnap este a Duna tévén: a képernyő elé az a nosztalgia és kíváncsiság vitt, azaz az a halvány emlék, hogy a félig-meddig dokumentarista eszközökkel is dolgozó,…..
nyerskutya 2013.06.09 19:35:56
A falSzöveg történetében először, női előadó kerül a górcső alá, ráadásul egyszerre két dalt fogunk elemezni és átírni. Nos, nem lustaságról van szó – vagyis nem egy posztban szeretném letudni a beígért heti két átiratot –, a csajnak szimplán ennyire kevés…..
nyerskutya 2013.05.23 22:05:46
@Richárd Bolfert: Szerintem meg tök jó ez az oldal, nekem nagyon bejön a humora, és akiket fikáz, azokról én is ugyanezt gondolom, szánalmas magamutogató "művészlelkek", a műveik pedig annyit érnek, amennyit. Vhol idegesítő ám, hogy kis hazánkban zabálja a jónép a szart, amiből tehetségek meg managerek lazán elvannak, a társadalmat meg építsék a kevésbé élelmesek. A sok veretes megjegyzésről pedig azt gondolom, gumicsontok. Ne rágd, ha nem ízlik.
Tovább folytatódik a keserédes történet, amiből végül csak egy cukormentes Kistehén Tánczenekar lesz, grátiszként pedig még édesítőszert sem kapunk. Az elfogadható zenei alapok mellett csak két dolgot nyom fullban ez a banda; a depressziót és a kr€ténséget. Ezen kívül…..
falSzöveg Honeybeast: Isten álma 2012.11.30 23:40:00
A szegedi gyökerű Honeybeast anno a Czutor család tehetségtelenebbik gyerekének (nem mintha a másik tehetségesebb lenne) munkaadó vállalkozása volt. A „Portugál” című számmal mutatkoztak be, amiben még volt némi fantázia, de elég zavaró volt, hogy Czutor Anett nem igazán tud…..
HS7, egy zenekar, mely indie-t és gitárpopot szeretett volna játszani, de valahogy sohasem sikerült nekik. Sajnos a zeneipar mostanra olyan lett, ha valami sz@rul sikerül, akkor gyorsan kitalálnak neki egy új nevet, és megmondják, hogy jó az, sőt, most trendi, menő és ultraf@sza,…..