Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HGabor78

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A luxemburgi Jean Claude Juncker bizottsági elnök szerdai beszédében, a Parlament előtt bejelentette, hogy a Bizottság nem javasolja már a menekültek arányos elosztását az Unió miniszterelnökeinek...
HGabor78 2016.09.16 12:25:09
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
HGabor78 2015.12.04 17:09:10
@Bobby Newmark:

"
Ezek után ne próbáld meg rámtolni ennek a felelősségét, mert tényleg megyek, aztán szájba rúglak a seggeden keresztül...
"

És én vagyok az orvosi eset,mi?

Az ügy kb. arról szólt, hogy egy újságíró(Villemoes) seggfejnek nevezte, pontosabban "gak"-nak, ami Dániában a sértés egy formája, erre a prof. feljelentette, és azóta göngyölik ezt a szart, ennyi.

Szerinted ennek mi köze a tudományhoz, mégis egy ilyen pitiáner ügyben miért kellett volna bevonni a kollégákat?

Az általam linkelt dokumentumban pontosan látható, ki adta a nevét a kutatáshoz, arról miért nem beszélsz?

...

Ez volt eddig a celeb része az ügynek(értsd: komolytalan), de ha részletesen elolvastad volna tudnád, volt egy másik vetülete is:

ha elmeszelik az újságírót, akkor lényegében indirekt módon azt mondja a bíróság, hogy TÉVEDETT, azaz Harris nem seggfej, mert igaza van az elméletében.

És, ezzel először precedenst teremtettek volna egy olyan ügyben, ahol igazat adnak egy olyan embernek, aki szembement a hivatalos hazugsággal.

Vicc egyébként, hogy jössz valamivel, és nekem kell elmagyaráznom:)

Összegzésképpen: az ügynek semmi tudományos, de annál több politikai és társadalmi vonatkozása volt.

Egy igazi lejárató kampány, láttunk már ilyet a történelemben.

Az agressziód pedig kezeltesd a bal v. jobb kezeddel:)

Jó szórakozást
HGabor78 2015.12.04 18:16:19
@Bobby Newmark:

Sajnálom, hogy ennyire ostoba fajankó vagy, hogy nem érted az összefüggést.

Kérdezem ismét: azokkal a nevekkel mi a helyzet, amelyek a publikáción szerepelnek? Azok nem józsa-pisták.

Esetleg, ha elválna a feleségétől és elveszíteni a válópert, akkor az is bizonyíték lenne, nem?
HGabor78 2015.12.04 20:12:30
@Bobby Newmark:

"
mert puszira nem hiszem el a most hirtelen seggedből előrántott, dán felsőoktatást is teljes egészében behálózó világméretű összeesküvésedet, amire egy árva lófasz bizonyítékod sincs.
"

Öregem, te nagyon el vagy tévedve, ki beszélt ilyenekről.

És az általad linkelt ügy nagyon úgy néz ki, hogy kicsit egyoldalúan lett bemutatva, nem gondolod?
yournewswire.com/danish-court-set-to-hear-explosive-911-evidence/

Nem mellesleg, várnám a magyarázatot a több mint kétszáz méteres épület lehúzására:) Tehát hogy gondolták? Valamiféle jegyzőkönyvet emlegettél, ahol elmagyarázzák.
Szokásos összefoglalók előző heti továbbjutókról, kis beszámoló a várható produkciókról. Már az elejéből felsejlik, hogy lesz mindenféle vidámság, de leginkább összeveszés és hisztike. Végül az is ki fog derülni, kik mennek az élő adásba. Az utolsó válogató…..
HGabor78 2015.11.23 17:16:04
@vitaygeorgina:

De legalább máshogy lett volna a forgatókönyv, azaz más zsűritag nyomta volna a gombot. Nem mintha az nem lett volna gáz, de így, hogy lényegében a saját kollégáit juttatja a döntőbe, vállalhatatlan kategória szerintem. És még mi minden lehet azokban a szerződésekben, háttér megállapodásokban, amiről nem is tudunk...

Eddig is nyilvánvaló volt, hogy egy előre megírt sztorit követnek(könny, műbalhé, stb.), de feltűnő, hogy mennyire nem adnak az "álcázásra", régen ez még valamennyire "működött".