Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vakkomondor

489 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért adtuk az oldalnak ezt a címet, hogy felfigyelj rá. Mert te is így vagy ezzel, még ha eddig nem is vallottad be, vagy elodáztad, hogy szembe nézz a ténnyel, bizony nincs akinek elmond, akivel megvitasd, akivel kielemezd. Nyílván nem vígasztal, de tudd, hogy nagyon sokan vannak hasonló…..
Vannak összetett rendszerek, mint például az operációs rendszerek. Akik ilyeneket használnak, szinte biztosan fel tudnak sorolni néhány dolgot, amit ki nem állhatnak, amit teljesen máshogy oldanának meg, vagy amik egyszerűen bosszantják őket. Ez nem Mac vagy iOS probléma, ez mindenhol van. Aki annak…..
Címünk: 2013 Pomáz, Tavasz utca 21. Telefon: e-mail:    ..
Családias hangulatú kutyapanziónk szeretettel vár kiskutyákat és nagykutyákat. ...   ..
  Kutyapanzió: 3500 forint / megkezdett nap Kutyanapközi: 2000 forint / nap Kozmetika: 2500 forint  ..
Kutyapanzió Pomáz Képgaléria 2018.11.09 15:27:00
Ráadásul Garancsi István sem rúgott labdába. Ebből még baj lehet!   Egy bizonyos Koroknyai Virág lett hazánk szépe, ami sokakat meglepett, főleg azért, mert nem a sikert sikerre halmozó Mészáros Lőrinc lett az. Ne felejtsük, férfi is lehet a legszebb! Ráadásul egy okos férfi önmagában vonzó…..
Mészáros Lőrinc annyi mindent megoldott már, annyi mindenhez ért és annyira tehetséges (copyright Bencsik András), hogy nem kérdés: ha ő lesz a CEU rektora, néhány nap alatt elsimítja a nemzetközi botrányt, és finomhangolással a megfelelő irányba állítja a váltókat úgy a magyar kormány mint az…..
A Heti TV nevű zsidó közösségi csatornánál folytatja Bánó András, írja a Breuerpress. Az ATV Híradójának eddigi főszerkesztője a megbízatása lejártával Európa első zsidó közösségi tévéjénél folytatja, ahol februártól rögtön három műsora is lesz. Bánó nem az első ismertebb név, aki otthagyja a…..
Vakkomondor 2017.01.06 15:22:45
@sajó d.: Komolyan beküldtem. Ahogy te komolyan hat hetes címet adsz egy friss cikkednek.
Vakkomondor 2017.01.06 15:27:58
@sajó d.: Ez kamu, te is tudod!
Vakkomondor 2017.01.06 15:38:24
@sajó d.: Igazad van! Esetleg írhatnál egy friss hírt arról, hogy Simicska Lajos nem engedi át az Indexet a Fidesznek. (Itt a cikk: mno.hu/media/napokon-belul-tulajdonost-valt-az-index-1348294). Jó munkát!
Végre egy előremutató kezdeményezés!  Kötelezővé teszik az önkéntességet.  Azt persze továbbra is mindenki szabadon választhatja meg, hogy önként önkénteskedik, vagy - mivel erre elvi alapon nem hajlandó, vagy nincs ideje, stb. - inkább a kötelező önkénteskedést választja. Ráadásul a…..
Ez aztán a slágergyanús szerzemény! ..
Az egész világ fordítva ül a lovon!  Ugyanis! Nem az a fontos, hogy ki a hazaáruló, ki a terroristagyanús szomszéddal üzletelő, a nemzetidegen vagy a Mariana árok mélységű mélymagyar. ..
Az ügy előzménye:  A dal:     ..
Fideszes nyilatkozatokból könnyen meghatározható „a migráns” profilja, ha pedig ez megvan, hamar választ találunk a legnehezebb kérdésekre is. „Számos mifelénk ismeretlen, főleg bélféregbeteg van a migránsok között”, értesülhettünk dr. Kecskés László, szombathelyi főorvos szíves közléséből…..
Végre egy jó hír, átnevezik a Hóman Bálint utat. A tiltakozások miatt átnevezik a váci Hóman Bálint utat. Ezentúl Stróman Bálint út lesz a neve (MTI)..
Mindenki, ismétlem, mindenki megdöbbent Demcsák Zsuzsa smink nélküli fotóján! De nem akárhogy. (Döbbent meg). Hanem nagyon. (Megdöbbent.) (Mindenki.) (Zárójel bezárva.) De nem is ez a kérdés (mert ez nem is kérdés), hanem az a kérdés, hogy Te - igen, Te - felismered?  Szavazz! Mutatunk néhány…..
Vakkomondor D 1614, jelentkezz! 2016.06.12 15:52:00
Brékó, brékó! Szolgálati közlemény!  D 1614, jelentkezz, D 1614, jelentkezz! Az 1982-es évjáratú D 1614 eltűnt. Keressük. D 1614, jelentkezz!  ..
Az új kampányban számos híresség állt a rezsicsökkentés mellé.   ..
Délután robbant a hír, miszerint a Jobbikban nem tartóztatják tovább Novák Elődöt, hanem ezzel ellenkezőleg: kirúgják úgy frakcióból, mint a pártból. Novák Előd tehát mostantól lényegesen több szabadidő fölött diszponálhat, mint kirúgása előtt.   Ugyancsak mai hír, hogy megújul a Kurucinfó.…..
Napra pontosan három évvel ezelőtt, amikor 50 éves lett. Amiből azt is ki lehet találni, hány éves ma. ..
A plusz az plusz, a plusz pedig jó dolog, még akkor is, ha 0,9 százalék. Mint az átlagos nyugdíjemelés. Mégis vannak, akik képtelenek örülni. Megrázó videó!  ..
  További részletek a Vakkomondor ma esti adásában 20.30-kor az ATV-n! ..
Első hallásra talán szerénynek tűnik a 0,9 százalékos emelés, ám egy konkrét példával megmutatjuk, mennyire nem az.  Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter bejelentette, hogy jövőre átlagosan 0,9 százalékos nyugdíjemelés jön. Az örök elégedetlenkedők szerint ez nagyon kevés, egyes szélsőséges…..
"Csalódtunk a Fideszben", mondta K. Tibike. "Hiába keltünk hajnalban, hiába szobroztunk a választási iroda előtt, hiába kockáztattuk testi épségünket és jó hírünket, a megalkuvó kormánypárt letért a közös útról, és elárulta a vasárnapi zárva tartás szent ügyét", olvasható a Szolnoki Kopasz Kigyúrt…..