Regisztráció Blogot indítok
Adatok
turista vagyok nem magyar

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Századszor, ezredszer is megdöbbenek Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkáron, aki egykor magát képes volt környezetvédőnek nevezni. Most pedig képes volt egy igazán kártékony megállapodást kötnie a Magyar Nemzeti Autósport Szövetséggel (ha Gyurcsányék idejében…..
turista vagyok nem magyar 2013.05.24 18:50:56
Ott álltam egyedül egy szál semmiben. Amikor kimentem, a számítógépeken épp a Farmerama játék ment. A mi nap egy sztorit olvastam a blogon, és gondoltam én is elmondom a történetemet.  28 hetes hetes voltam amikor haza látogattam egy osztálytalálkozóra. Kismama lévén…..
turista vagyok nem magyar 2013.05.24 18:49:12
@karamellcukorka: ja, hogy mindenhol csak azt nézed, kivel lehet kötekedni, te szarcsimbók? Apád is használhatott volna gumit, ha lett volna egy csepp esze!
Jól viselkedek, csak menjünk! ..
turista vagyok nem magyar 2013.05.24 18:43:46
@Antalbaba: a helyesírás ellenőrzőm szerint mindkét forma helyes. Szóval ebbe kár volt belekötni. A kutyák meg tündériek. :)
Az orvosigazgató még csak arra sem vette a fáradtságot, hogy kivizsgálja az esetet. Sajnos hiába próbáltam egyéb fórumokon panaszt tenni, mindenhonnan elutasítottak.  2013-ban 02.25-én hívtam fel először az Auróra utca rendelőintézetet, azért, mert a nyakamon lévő apró…..
turista vagyok nem magyar 2013.05.24 11:54:28
@Tempus-Anh: csak egy konkrét eset, bár nem a fentihez kapcsolódik.
Páromat a csúnyán bevérzett szemével, a portáról küldték el, hogy utazzon a város másik végébe az ügyeletre. Félórával a rendelési idő vége előtt. Mert sok volt a beteg és állítólag a rendelőben már nem vették fel a telefont.
Budapest egyik "szakrendelőjében" történt.

Hogy neked eddig szerencséd volt, annak csak örülhetsz. Egyre inkább úgy látom, hogy nagyon ritka kivétel az, akinek az állami egészségügyben pozitív tapasztalatot sikerült szereznie.
turista vagyok nem magyar 2013.05.24 18:12:56
@karamellcukorka: szerinted egy frissen, ismert ok nélkül bevérzett szem nem igényelne sürgős ellátást? Legalább olyan szinten, hogy megnézzék, nincs-e nagyobb baj? Kívánom, hogy hasonló helyzetben téged is zavarjanak el a világ túlsó végére az ügyeletre! Megnézném, hogy állna a bájos pofikád!