Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malloc (törölt)

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol élünk mi valójában? Nagy eséllyel nem abban a valóságban, ahol a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium illetékesei, hanem valahol egy másik párhuzamos világban, egy nagyon távoli galaxisban. És egészen biztos, ahogy a legújabb kampányfilm alkotói is…..
malloc (törölt) 2012.11.14 23:09:00
@Zöldkabátos: konkrétan? Semilyet. De még ha James Cameron rendezte is volna, ki az aki azt hiszi, hogy akinél a gondolat már megfogant, hogy esetleg lelép, egy film miatt maradjon. Szomorú az egészben, hogy akik készítették, saját intellektusuk szintjén készítették. Egyre többször van az az érzésem, hogy a komplett fidesz piramis inkompetens emberekkel van feltöltve javarészt. Tényleg, nem felvágásként, de mérnökként számomra felfoghatatlan hogy mennyire nem veszik figyelembe az egyes intézkedések hatását, ezesetben hatástalanságát. Na jól elkanyarodtam.
Varánusz Bayermenet: no kecmec! 2012.10.22 05:35:57
Kedves naplóm! A büdös picsába. Abba.  Itt majdnem be is fejeztem, mert olyan nehezen találom a szavakat most, mint egyszeri Meggyes Tamás a perköltségeim árát. Hogy dűlt volna rá a turul szobor ennek a hülyének a fejére. Detélleg. Lassan inkább mennék az orgoványi…..
malloc (törölt) 2012.10.22 17:48:28
@irógép: "Csak az a baj itthon, hogy senki nem tűri el, ha a másik kormányoz, és nem az ő ideológiájának megfelelő kormány van!"

Én nagy ívben leszarom ki van hatalmon ha normálisan végzi a munkáját. Viktornak lett volna esélye hogy többször is ujravalasszak, de elbaszta. Több ilyen lehetősége már nem lesz.
Újabb igen hatásos performanszt adott elő tegnap a Vezér, le a kalappal a kommunikációs hazugsággyár működése előtt. A mindig erős, dinamikus, tévedhetetlenséget sugárzó ember bilin ücsörgő bölcsisként tűnt fel a brüsszeli sajtótájékoztatón és szinte összetörten…..
"Janics Natasa az elmúlt hetekben körbejárta a szponzorokat és sportvezetőket: köszönetet mondott mindazoknak, akiknek segítségével itt lehetett, és mindent megkapott Magyarországon. Ebbe a sorba illett bele a szegedi városvezetésnél tett látogatás is. Múlt hétfőn a Magyar…..
Tegnap reggel Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a köztelevízióban a választási feliratkozásról beszélt, és többek között ezt mondta: „A regisztráció, azaz a feliratkozás egy új intézmény lesz a magyar választójogi eljárásban, és ami a legfontosabb, hogy jóval…..
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
Hááát..., Jeszenszky Géza aztán tényleg elefánt volt a porcelánboltban, de ilyen rossz hete valószínűleg soha nem volt külügyminiszteri időszaka alatt. Nem szívesen lennék Martonyi úr helyében, de azt hiszem, maga kereste magának a bajt, úgyhogy megérdemli mindazt, ami most rá…..
malloc (törölt) 2012.09.01 10:31:15
@MACISAJT: akkor majd te fogod megmagyarázni az esetleges fundamentalista örmény merénylőnek hogy lécci minket ne bántsanak.
Michael Knight Mekk Elekek 2012.08.14 13:58:53
Történt pedig, hogy Matolcsy György IQ-vizsgálatra ment. A vizsgálatot követően kérdezte tőle a miniszterelnök, hogy mégis mi lett az eredmény. Mire Matolcsy: "Hál' istennek, negatív..."Nem is értem, miért jutott eszembe ez a vicc-átirat éppen ma, amikor napvilágot láttak a…..
malloc (törölt) 2012.08.14 15:04:06
@3dent: barátom te nagyon ostoba vagy. Szerinted a GDP a fogyasztásból áll össze?
Lesz választási névjegyzékbevételhez szükséges regisztráció, és valószínűleg kötelező lesz a választási részvétel is.  Mindkettő szükségtelen és káros dolog.  A legrémisztőbb mégis az, ahogyan ezekre a hírekre a politizáló közvélemény túlnyomó többsége reagál.…..
  „Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Lehet hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai származék, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van. Ez nem zárja ki a konzultációt, a vitát és a…..
"Az én filozófiám szerint az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Ha van erő, van összefogás, ha nincs erő, nincs összefogás. Ez nem minden országban van így, de ilyen félázsiai származékoknál, mint mi vagyunk, ez így működik" – válaszolt Demján…..
malloc (törölt) 2012.07.26 20:41:27
Barátság, testvériség: mutatjuk az irányt! Orbán Viktor és Robert Fico, 2012 Kádár János és Gustav Husák, 1981 Orbán Viktor villáminterjúja a Slovan Bratislava - Videoton Fehérvár mérkőzés után ..
Fideszes képviselők egy része bevallotta, hibáztak. No nem olyan ügyben, mint a költségvetés, csak  a közlekedési szabálysértésekkel kapcsolatos törvény ügyében - a bírságok túlságosan magasra sikerültek. Igaz, a kormánypárti képviselők valóság-ismerete és szociális…..
malloc (törölt) 2012.07.18 09:03:09
@fzoli77: pont ezt akartam írni.

Majd reggel felkelek és úgy gondolom, igen ma balesetet fogok szenvedni vagy balesetet fogok látni, ezért elugrok és veszek egy eü dobozt.

Hát baszki ezek nem semmi egy idióták. És ezek egy országot vezetnek... Elhiszem hogy ragaszkodnak a munka(?)helyükhoz mert ilyen barmokat egyetlen egy cég sem alkalmazna, még portásnak sem (portásoktól elnézést).
Nívó Matolcsy nem ért hozzá(?) 2012.05.16 10:00:00
Érdekes, hogyan változnak az emberek: ha valaki 10-15 éve azt mondja, hogy Matolcsy György gazdasági főmuftiként megszorít, emeli az adókat, és nagy ívben tesz a gazdaság növekedésére, akkor jól körberöhögöm (nemcsak én). Gyurink a növekedésorientált gazdaságpolitikai…..
Mentők blog Human error 2012.05.14 18:52:00
Pénteken állt bíróság elé az a fiatal doktornő, aki tavaly februárban egy rosszullévő cukorbeteg vércukormérőjén a high (HI), azaz rendkívül magas jelzését hibaüzenetnek vélte, majd a betegnek kristálycukros vizet adott. A férfi néhány órával később meghalt. A 27 éves P.…..
malloc (törölt) 2012.05.14 22:01:32
14 óra 20 perckor jött ki az MTI híre ami Ángyán József "igazi arcára mutat rá". A hír egy blogbejegyzésre hivatkozik, egy olyan blogra amiről életünkben nem hallottunk. 16 óra 30 percig senki nem találta a blogot az interneten, aztán meglett. Addig ezt írtuk:…..
malloc (törölt) 2012.05.02 20:00:42
@Member: Előbb fogják eltüntetni ezt az embert minthogy még 1 percet is ártson a Fidesznek. Meglazult fogaskerék. Csere.
malloc (törölt) 2012.05.02 20:15:18
@Member: Azzal hogy eltüntetik?
Mi lehetne kellemetlenebb szombat délben annál, hogy az ember egyetért Selmeczi Gabriellával? Olyasvalamire gondolok, ami nem involvál szögbelövőt, vagy egy viagrás dobozban turkáló hímgorillát.A Demokratikus Koalíció felszólította Orbán Viktort, hogy azonnal mutassa be a…..
immortalis Fogjanak vissza... 2012.04.23 18:11:00
"Fogjanak vissza az emberek a felesleges telefonálgatásból.", mondja a képviselő úr. És akkor ne durranjon el a proletár agya, ugye?Nem mellesleg, tessék már megnézni, hogy micsoda arcok nyomkodják a gombokat..."Technikai almafabalta vagyok...." Kis humoros. Az…..
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
Csak kicsit módosítani kell rajta. Egészen pontosan kétkulcsossá kell tenni! Kell egy értékhatár, amely alatt nulla, vagy nagyon alacsony legyen a kulcs, afelett meg mehet az 1%. Ez az értékhatár lehetne mondjuk 200ezer forint. Ha valaki egy tranzakcióban ennél több pénzt utal, vagy…..
malloc (törölt) 2012.04.13 10:11:07
@Janovszki Zsolt: Pontosan ez a baj látod. Mindenki csak azt nézi hogy _neki_ mi a jó. Baszkikám egy egész országot nézzél már ne csak egy apró részletét!!! A fizetési papíromon nekem is több van aztán az ország meg szarabb mint volt.
Sajnos nem volt annyi vér Zsiga Marci pucájában, hogy azzal védekezzen, hogy ő úgy hallotta, hogy azt kérdezik tőle, hogy meg lehet-e élni napi 47 ezer forintból, és csak erősen számolt fejben, hogy 31 x 47 ezer az mennyi is egészen pontosan ... ehelyett inkább úgy gondolta, hogy…..
Vastagbőr Prémiumeső a BKV-nál 2012.02.10 12:07:00
Nagy huzavona után a Fővárosi Közgyűlés január végén megszavazta, hogy 9 milliárdos kölcsönt és 6 milliárd támogatást adjanak működésre a BKV-nak, azért, hogy ha lehetséges, akkor ne csődöljön be februárban. Ezt a pénzt csak úgy tudta előteremteni a Főváros, hogy a…..
malloc (törölt) 2012.02.10 19:57:47
@Himpellér: csak nem mindegy hogy milyen a visszhangja. Tudod, a politikus szavazatot lélegzik...