Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bajai Géza

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014. április 6-án lesz az országgyűlési választás, az elős egyfordulós választás. Ez megtévesztően úgy hangzik, mint ha a magyarok tudnák, hogy milyen jövőről döntenek. Mint ha lenne valós választási esélyük. A magyar emberek birka. Lássuk be, Magyarországon…..
Érdekes a bajai fidesz képviselőjelölt választása újabban. Míg korábban a klimaxon túli ronda vénasszonyokat és a kövér öreg vállalkozókat részesítették előnybe, most a fiatalításon van a hangsúly. A keresztény konzervatív párt imagebe azonban nem tudom, hogyan…..
Szeptember 22-én haláleset miatt képviselő választás lesz Baján. A fidesz jelöltje egy érettségizetlen biztonságiőr, míg a baloldal jelöltje egy diplomás fiatal közismert médiaszemélyiség. Mivel érzik a veszélyt, a mai napon megindult a www.jobbegyenes.com-on a Teket…..
Polgári pert indít Bajnai Gordon a Fidesz szóvivője ellen, mivel Zsigó Róbert hétfőn a Parlamentben napirend előtti felszólalásában újra a Hajdú-Bét üggyel kapcsolatban próbálta sározni. Szánalmas módon nem találnak semmi olyat, amivel támadni lehetne legrettegettebbnek hitt…..
Blogod adminfelületén a Beállítások menüben már találkozhattál a Mobilsablon menüponttal. Mától ezt a menüt Speciális sablonok néven találod meg és a mobilsablon logója és színe mellett két további beállítást is találsz. A Szevasztok! blogon megjelent posztban már írtunk…..
A szorgos munkának megvan az eredménye. Baja újra „Csodálatos” és országos hírűvé vált. Persze nem a musical-nagyhatalmi vágyak segítettek, hanem a dohány. Baja lett az ország trafik központja. Innen nyúlhatják le a nagy dohányt a szerencsés kiválasztottak. Irigykedve írnak…..