Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dodo.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fumax Kiadó jóvoltából került hozzám a könyv, amit nagyon vártam, majd mégis sokáig kerülgettem, forgattam, míg végül nagy nehezen elkezdtem olvasni. Izgalmasnak ígérkezett a fülszöveg, nem ezzel volt a baj. Egyszerűen csak nem tudtam, pontosan mire is számítsak: kutyává változó tinédzserek,…..
Az első svéd, ami kevésbé nyerte el a tetszésemet. Nem bántam meg, érdekes volt, ráadásul könyvheti, kedvezményes áru szerzemény. Sajnos ahhoz képest, hogy milyen jó a fülszöveg (ebben a posztban megtalálható), a kivitelezés gyenge és unalmas. Hozzávágnak a kedves olvasóhoz…..
Dodo. Insurgent 2015.04.03 21:18:00
A film, amit csak az érthet, aki olvasta a könyvet is... Gondolom. Attól lesz sikeres egy film, amit egy könyv alapján csináltak, ha a film készítői tisztelettel bánnak az alapanyaggal, vagyis a könyvvel. Nem lesz feltétlenül rossz a film, ha itt-ott átírnak valamit, vagy kivesznek,…..
Lulma könyves blogja Limonádé 2015.02.14 17:34:39
A Csokoládéfutam felénél járok és már tudom, hogy erről nem fogok hosszan írni. Kellemes, szórakoztató történet, de ennyi. Nem egy nagy irodalmi alkotás. Viszont ez adta az ötletet erre a posztra. Igaz, még nincs nyár, ám mégis öt hűsítő limonádét ajánlok. Öt romantikus,…..