Regisztráció Blogot indítok
Adatok
***--->ISTEN

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forró dróton érkezett a következő vendéglátóipari bréking nyúz: mostanában ne próbáljatok pizzát rendelni a budai Il Colosseó honlapján. Bruhahaha. A későbbi archivációs gondok elkerülése végett és céljából, idekopizzuk az oldal jelenlegi tartalmát. Az IL COLOSSEO…..
***--->ISTEN 2008.01.17 20:35:12
Subba Don’t call me Svennis! 2008.01.17 15:32:00
A Nemzeti Sport a minap terjedelmes eszkulzív, ekszulzív, na, exkluzív beszélgetést közölt Sven-Göran Erikssonnal, az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányával. A nevezett beszélgetés közte és Móré Imre, egy Svédországban élő magyar szakember, Eriksson…..
***--->ISTEN 2008.01.17 15:45:27
Subba A hét videója: Placcs 2008.01.17 11:45:00
Egy kis jókedvű videó nektek Amerikából. A felvételen szereplő család épp megtudja, hogy a házukat felújítja egy műsor. Gyermekek kirepülnek az ajtón, egyenesen a műsorvezetők kezébe ám a maminak nem sikerül olyan gyorsan szednie a lépcsőket, mint amennyire a képzelete…..
Subba Jozin z bazin 2008.01.16 11:55:00
Minek tagadnánk? Széles mosolyt csalt arcunkra ez a 78-ban született lengyel cseh felvétel! És akkor énekeljük együtt: Jožin z bažin močálem se plíží, Jožin z bažin k vesnici se blíží, Jožin z bažin už si zuby brousí, Jožin z bažin kouše, saje, rdousí. Na Jožina z…..
Subba Pákó pácban 2008.01.15 09:06:00
Már megint Pákó! Ígérjük, hogy nem szerepel majd itt hetente, de ez a történet igazán különleges. Történt, hogy Pákót meghívták Szlovákiába fellépésre. Meg is érkezett annak rendje módja szerint, de meglepetésére a színpadot nem találta, csak egy…..
***--->ISTEN 2008.01.15 10:18:36
yuvutu.com/

olyan mint a youtube.com csak kicsit másabb

hehe XD
El is felejtettük szinte teljesen, hogy miért is rajongtunk annak idején a Paraboláért és szilveszteri különkiadásért, a Szuperboláért. Ugyanmár, nem a puha diktatúra langyos tévés humorműsorait sírjuk vissza, hanem: A hangalámondásos humor kínosan hosszú perceit csak a…..
Subba Na, kissé megnyugodtunk... 2008.01.14 08:38:00
Kissé nyafogtunk a múltkor, hogy nincsenek jó újévi videók, de úgy tűnik bár lassacskán, mégiscsak csordogálnak a jobbnál jobb videók a mögöttünk hagyott szilveszteri mulatságokról. Itt van például egy véres jelenet: A dunaújvárosi szórakozóhely tulaja viszont nem…..
Subba Az év fingós poénja 2008.01.11 15:25:00
Két napja esett be a postaládánkba ez a popipari spam, azóta röhögünk rajta: Az igazán patry hangulathoz, a totális műélvezethez mi a következőket javasoljuk: a Szelek ura című megasláger itt meghallgatható, letölthető (az edzettebbek a komplett kislemezt [Radio Edit, Airplay…..
***--->ISTEN 2008.01.14 00:36:39
www.youtube.com/watch?v=yWFgyGREWDI&feature=related
Vát du ju szinksz from hipháp kultyúr?
Azért az kemény, hogy a feka srác előbb megtanult magyarul mint Gyula angolul, holott ő támadott...

gyula te istenkirályy:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..
Subba Subba szív iWiW: PartyARC 2008.01.04 10:34:00
Ünnepeljük az év első péntekét válogatással! Átkotortuk a hozzászólásokat is, találtunk sok érdekes egyéniséget. Imádjuk a különc képeket, a ribanckásokat csak megszokásból kapjátok. Jelszó, felhasználónév, kattint!- Fotók: Erika (anyukám)- Meleg Zoli-…..
Subba Fekete Pákó show 2008.01.03 11:40:00
Figyelmeztetni szeretnénk azt a nagyon kevés embert, akik még néznek magyar műsorokat. Élvezzétek életetek nyugodt perceit mert hamarosan rátelepszik valaki, aki hatalmasabb mint Kiszel Tünde, és Gáspár Győző együttvéve. Úgy hírlik, hogy valóság show készül! Az…..
... perszehogy az újpesti babptistáknál volt: De tényleg, végignyálaztuk a youtube-ot és sehol semmi említésre méltó hazai csemege szilveszter/újév témában. Linkeljetek Béláim az úrban, különben becsukhatjuk a boltot...
Szeretnénk megosztani az érdeklődőkkel a spamháborús fejleményeket. A következő reakciók érkeztek eddig nagy visszhangot kiváltó legutóbbi írásunkra (a kiemelések tőlünk származnak, a szövegeket ettől eltekintve teljes terjedelmükben, változtatás nélkül közöljük, a…..
Tudtátok, hogy Debrecen-Józsán lakni öröm és boldogság? Lássátok hát saját szemetekkel a Sági család videóját a kúthúzó bajnokságról és Mary diszkvalifikálásáról! A videót Basahalmi Elemértől nyúltuk, köszönettel...
Subba Megsárgult fotó: Ki ő? 2007.12.20 08:22:00
Találjátok ki, hogy ki ez a kedves piros nyakkendős fiatalember a képen! Sikeres, gyakran látjuk a televízióban, csinos felesége, és jól menő vállalkozása van...
Subba Csokifasz és a fodrász 2007.12.17 13:41:00
Pákó és a csoki fasz. Heheheháhöhöhö. Ez a videó ennyit tud, ne is keressetek mögöttes tartalmat, gondoltunk bemelegítésnek jó lesz. Az igazán elgondolkodtató kisfilm a következő lesz. Mi konkrétan arra gondoltunk, hogy ezek azért készülnek, hogy mi megtaláljuk, és…..
A finnyás Cukiságnak nem volt elég cuki ez a videó, pedig elég vicces, ahogy a 12 kilós japán macskát egrecíroztatják futógéppel. Újabb bizonyíték, hogy Darwint isten közbeiktatása nélkül is lehet cáfolni. ..
Amióta lehullott az első savas eső aggodalmakkal teltek napjaink, jaj az a sok fejfájás a karácsonyi ajándékok miatt! Gyötört bennünket a kudarctól való félelem, mi lesz ha nem találunk semmit amivel meglephetnénk a szerkesztőség tagjait? Ám a mai nap ránk talált…..
Fogadjátok szeretettel az Erdjan zenekar Viszki dupla kólával című számát egyenesen a Balkán szívéből. Tudjuk, hogy nem kell külön felhívni a figyelmet rá, de a vérpezsdítő muzsika mellett a fő mutatvány a jobb oldalon álló szintis arc. ..
***--->ISTEN 2007.12.09 01:23:49
Subba Subba szív iWiW: Gál Béla 2007.12.07 13:01:00
Péntek, és ráadásul már alig van hátra az évből. Ilyen, és hasonló romantikus gondolatokkal ajánljuk nektek a válogatást, amit nagyban a kommentekből vadásztunk le. Jó szórakozást! - Boncmesterek - Ügyvédként dolgozom - "Gál Béla" jelentkezz! - Apeh Robin Hood - Fila…..