Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endre Udvaros

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha meghallod a nevet, "Drakula", ki jut eszedbe elsőre? Egy XV. századi nemes, aki elszántan harcolt a török ellen? Vagy egy fekete köpenyes alak, aki képes denevérré változni, és vérrel táplálkozik? Adásunkban bemutatjuk az embert, aki a vámpírmítosz mögött áll, és akinek az élete legalább annyira…..
Mikor nyitott? Miről volt inkább hírhedt, mint híres? Mely politikusunk járt oda? Melyik zenekar forgatott ott klippet?..
Endre Udvaros 2021.03.18 14:18:55
Fizetem minden hónapban a TB-t, es áprilisban "csak" 100 ezer forintomba került az, hogy magánklinikán megcsinálták azt, amit a háziorvosnak kellett volna. Üdvözlök mindenkit! Szeretném leírni az én tapasztalatomat a magyar egészségüggyel kapcsolatban.  Én egy 28 éves lány…..
Az Assosiated Press amerikai hírügynökség minden évben összeállít egy fotósorozatot az év közben készült legfontosabb sajtófotókból. A világ minden táján jelenlevő fotóriporterek által készített képek megdöbbentő valóságot tükröznek. Az összeállítás konfliktusokat mutat be ember és ember valamint…..
Ki ne ismerné azt a nézést, amit akkor látunk, mikor kutyánk vacsoraidőben produkál az ebédlőasztal mellett állva. Nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy legalább egy apró ételdarabkát ne ejtsünk le a földre kedvencünk számára. Vannak olyan ételek, melyeket még a könyörgő szemek láttán sem adhatunk…..
Endre Udvaros 2016.09.02 08:39:42
Subba Magyarország 2016 2016.05.29 16:56:33
Nem lehetne ezen a témán túl lenni? A homoszexualitás létezik és pont annyira normális, mint a hetkóság, amiről senki sem maga dönt és kuss legyen már buta faszok. Így...
Endre Udvaros 2016.05.30 22:47:08
Aki tudatosan sportol, az biztosan nyújtással kezdi az edzést. A jóleső feszülés kellemes érzéssel tölt el minket, a stretching rítusa biztonságot ad, és azt gondoljuk, mi aztán tényleg mindent megtettünk testünk védelme érdekében. Azonban bármennyire is hihetetlen, a legújabb…..
Endre Udvaros 2015.11.21 15:08:16
Rohamtempóban fejlődik a Budapest Airport technikai felszereltsége, egy hete üzembe állítottak 300 új poggyászkocsit. Ennek azonban ára van, menetenként 300 ft/1 euro. Az utasok értetlenkedve rángatják a kocsikat, mert ezek szerint mind olyan fejletlen környékről származnak, ahol…..