Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marionet

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megpróbálok rövid lenni, bár a történetem olyan egyedi, hogy a tapasztalt ügyvédem szerint sem találkozott még hasonló igazságtalansággal, közönnyel.  14 éves korom óta dolgozom, mint ALKALMAZOTT. Ez fontos!  Kb. 20 év fizikai munka után lehetőségem nyílt váltani.…..
marionet 2013.05.23 21:16:05
@Mária: Látom tisztul a kép. A munkaszerzűdésem szerint szándékos károkozásért 2 havi béremmel felelek. Kaptam egy fegyelmit és még hónapokig ott dolgoztam. Az, hogy a munkámat hogy láttam el az évek alatt, bizonyítja a forgalom növekedése, értékesítési verseny megnyerése (Olasz jutalom út)a volt főnökeim elismerése. Az az ostoba aláírás egy átverés volt. Azt mondták menjünk a központba, hogy írásban rögzítsék a fizetési megállapodást, ( ez volt a bevett szokás)de helyette letámadtak jogászok hadával és a közjegyző is ott gubbasztott az előre megírt okirattal. Persze arra nagyon ügyeltek, hogy legyen akkora a távolság, amikor megzsarolnak az a tárgyaló tóloldalára ne hallatszon.
Hogy miért adtam az ügyfélnek árut?
Mert az egyik legjobb ügyfelünk volt.
Ha betartok minden felsőbb utasítást, máshová mennek, nincs forgalom, nincs bevétel, ergo kirúgnak.
Ha saját szakállamra hozok döntést és az nem jön be vaszteséget termelsz, ergo kirúgnak.
Egy szóval én jóhiszeműen jártam el, mégis meg vagyok szívatva de rendesen.
A másik nagyon nagy gáz, hogy két év alatt nem tudok egy bíró elé állni és elmondani a sérelmeimet.
marionet 2013.05.23 21:20:22
@órarugógerincű felpattanó: Kicsit felbosszantott az első hozzászólásod. Most inkább azt kell mondanom emelem kalapom. Maradj mindíg vidám figura!
marionet 2013.05.24 19:59:16
@PannonBoy: Ez jó. Az aláíráskor jelen volt a a kereskedelmi vezető, a főkönyvelő, a cég vezető és az ügyvezető is, valamint a már említett jogász sereg. Szemben én ültem az ügyfelemmel, akit megállapodni hívtak. Szerintem, ha nem kavarnak és a bevett gyakorlat szerint járnak el, már rég túl lennének a dolgon, de ha egy vállalkozónak ekkora lasztit dobnak, persze, hogy leüti. A probléma az, hogy a zsarolást egyedül a partnerem tudja bizonyítani, aki rendesen szarban hagyott.