Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szarfaszú kommentelő

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csődöt mondott a Fidesz menekültpolitikája. Vagyis az a gyalázat, amit érdemi cselekvés helyett műveltek az elmúlt fél évben. A hazug fideszest hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Napok óta tucatjával érkeznek a fotók, videók és beszámolók arról, hogy a menekülők…..
Csendes kis hírecske a pengés kerítést építő pengés focista napi hőzöngései között. Soha nem látott magasságba szökött az államdósság. Pedig 2010-ben a régi-új miniszterelnök harcot hirdetett ellene. És a 3000 milliárdos magánnyugdíj megtakarítás is odaveszett…..
Jó időre be fogom fejezni az ellenzék-bashinget, vannak annál fontosabb dolgok is az életben és a közéletben. De amit az elmúlt néhány napban és órában az ellenzék politikusai és véleményvezérei csináltak, az azért súlyos. Kálmán Olga Schiffer Andráson kívánta levezetni…..
szarfaszú kommentelő 2014.04.10 09:32:32
@nu pagagyí: ok! jó ötleteket vázoltál fel... csak azt nem gondoltad át, hogy ez magyar ország. Nincs megfelelő emberanyag az ötletek végrehajtására! Hiába sorolnál fel most a régi bölényekből és múmiákból vezető agyakat, ezek rég kiégtek és elkényelmesedtek. Ami pedig még rosszabb nemérdekli már őket csak a pénz nevű idol!
Vasárnap választott az ország, igazából az eredmény előre borítékolható volt. A papírforma bejött, szinte mindenhol tarolt a narancs, Pest pedig részben újra vörös lett. Talán ez az egyetlen dolog, aminek örvendezhetnek az összegründolt baloldali együttműködés politikusai és…..
szarfaszú kommentelő 2014.04.09 14:12:09
@poor: a választás előtt megírtam neked, hogy porrá lészel! és mi történt az egész bal oldal most már laposkúszásban indulhat a temető felé? Miért , mert oda az van írva "feltámadunk" vagy fel támadunk ők tudják ballibes faszfejek
szarfaszú kommentelő 2014.04.09 16:06:32
@poor: hogy-hogy még a választások után nem váltál porrá? Ballibes gecci
szarfaszú kommentelő 2014.04.09 16:14:24
@_most_: igaz ! de azért patkányok bujjatok el legalább 4-8 évig.....
vagy "el lehet innen menni" a sasorrú vezéretekkkel együtt !
Megmondta a nép a tutit, a következő négy évre gátakkal nehezíti a hatalom ámokfutását. Aki nem a közvélemény-kutatókat sározta, hanem reálisan kalkulált, túlságosan nem eshetett pofára. A fő kérdés, a kétharmad néhány szavazaton múlik, de sok mindenben tisztábban…..
szarfaszú kommentelő 2014.04.08 10:50:39
@toportyánzsóti: baszdki...elmúlt a választás ! Nem is tudtad, Takarodjatok a pajtába , ott a helyetek faszfejek! Már egy évvel ezelőtt szóltam, hogy nem sok időd van hátra ,takarodj a sasorrú idoloddal vidékre... bunkók
Érdekes lesz hallgatni majd a választások éjszakáján a politikusi nyilatkozatokat, ki hogy értékeli majd az elért eredményeket. Írásunkban azt boncolgatjuk, melyik párt milyen eredménynél érezheti győztesnek, vagy vesztesnek magát? Fidesz: A Fidesz a legegyszerűbb eset.…..
szarfaszú kommentelő 2014.04.04 20:09:28
@bocika54: olvasd már el a Buday kommentjét - te szarzsák!
Mi lesz veled hétfőn, gondolkoztál rajta?
De őszintén ennyire fasznak van nézve a magyar választó, hogy azt hiszik róla, hogy  nem tudja, hogy egy politikusnak pl. külföldön rejtegetett vagyona van, hogy hazudik, hogy nem tünteti föl a vagyonbevallásában a valódi lakásnégyzetmétert? Mindig van lejjebb. Az idei kampány…..
szarfaszú kommentelő 2014.04.03 15:09:29
@István Tamasi: nemtudom, te kiállnál vitatkozni otthon egy valamire való ügyben. a szomszéd szellemileg visszamaradt fiával?
Csődtömeg ?!
Igen, így, ebben a formában. Hisz nektek úgyis mindegy, mert nem ez a lényeg, hanem a nyelvstratégia. A háborús nyelvezet. A lényegre törekvés. Meg a rugalmas elszakadás a valóságtól. És különben is, meddig tart betenni az alaptörvénybe azt a kurva szabaccságot. Hisz részben…..
szarfaszú kommentelő 2014.03.31 19:35:24
@puszt: egy hét múlva ugass - gyurcsótányok gyöngye
szarfaszú kommentelő 2014.03.31 19:37:22
@Humperdickk: ugye te kis proletárgeci! Puszt tagadja ezt, lebuktál "gyárimunkás"!
szarfaszú kommentelő 2014.03.31 21:39:24
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: gyogyókám, mond az imádott ballibes bandádhoz képest Sting mennyiben lenne itthon nyerő? Ezen kellett volna elgondolkodnod...nem basztatni a kommentelőket ... balfék !
Proszektúra Hány az ország 2014.03.30 16:59:16
Elnézést, hogy lemaradt a címből a kérdőjel. Ugyanis valójában ez egy kérdés akart lenni, nem állítás. Egy kérdés, amire a helyes válasz pedig természetesen csak az lehet, hogy: Egy az ország. Egy ilyen feliratú (plusz a választás időpontjának feltüntetésével ellátott)…..
szarfaszú kommentelő 2014.03.31 10:00:21
@István Tamasi: Lökött balfék!
Nem láttad a tömeget kb. 460.000 ember van a fidesz mellett és a széttartók "tömege" kb.50.000. nyugger volt!
Ballibes balfékek
Szerintem a fenti cím végén a kérdőjel némileg felesleges, nagyon sok választó gondolhatja ezt - nem olyan rossz ez a Fidesz, de isten őrizz, hogy megint kétharmaddal nyerjenek, mert akkor még ennél is pofátlanabbak lesznek. Te jó ég, ennél már hogyan? Márpedig a választási…..
szarfaszú kommentelő 2014.03.30 10:32:04
@H.Sandor: Igazad van , szavazz az mszp-re (a kormányváltókra) ...ha az kell amit eddig csináltak! gyurcsány is megmondta nemrégen, ne akarjátok megtudni honnan jön a pénz a pártkasszába! Most kezd a kép kitisztulni, simonnnak újjabb számlájára talátak a nyomozók ausztriában (Grazban)!
Azaz bizzad rá az adódat ezekre a patkányokra!
6:30 - Indulás hajnalban, Felcsúton a stadion építési helyszíne körül élőlánc; - a buszban CBA-által felajánlott pogácsákat szolgálunk fel, majd a belső térben kikapcsoljuk a gravitációt; - meghallgathatjuk Pataky Attila legújabb slágerét, amelyet Mága Zoltán játéka…..
szarfaszú kommentelő 2014.03.29 16:00:51
@Sexual Harassment Panda: azt csodálnám, ha kimennének ennek a hazug fletónak a beszédét meghallgatni. Mindig ugyanaz a hazugságáradat.... nem únjátok már zsóti és a többi balfék?!
Ennyi boldog arcot tán még sose láttunk szépséges fővárosunkban. A frissen megnyitott négyes metróban lelkesen szemlélődő, fotózó tömeg, tényleg csak egy jó kis szökőkutas gruppenszex hiányzik. A Gellért téri állomás überfasza, mondjuk megőszülsz, mire kijutsz: két…..
A választási kampány hajrájához érve illő lenne egy összegzés, mi várhat ránk április 6-a után. Nyer a Fidesz, ráadásul kétharmaddalFolytatódni fog az ország kisajátítása. A Fidesznek alapvetően az a trükkje, hogy nem ellopja a közjavakat, hanem kvázi magáénak tekinti…..
szarfaszú kommentelő 2014.03.28 12:13:51
@ob.szerver: Igaz az álom fele, egy lesötétített limuzin indul el palesztína felé! benne egy nagyorrú - hazug (volt népnyúzó ) csótánnyal!
Hiába szerződtet a Fidesz méregdrága amerikai tanácsadókat a gyűlöletkampányok fortélyairól. Azt az egyszerű dolgot sem ők, sem az idős embereket verő Habony Árpád sem tudta elmagyarázni az aktivistáknak, hogy lehetőleg ne a trafikmutyik szimbólumai előtt települjenek…..
Újra nyilatkozott Simon Gábor, aki fekete gyökereiről vallott. „Engem is elhurcoltak, mint Kuntakintét” – vont párhuzamot az elnökhelyettes a Gyökerek főhőse és maga között. „Egy nap éppen fát kerestem Bissau-Guineában, hogy dobot készítsek, amikor rajtam ütött egy…..
szarfaszú kommentelő 2014.03.16 15:08:32
@István Tamasi: tomi a te agyhelyeden lévő kis gumóban más fiók nincs is? Ha nincs más kérdésed, szedd már végre össze a banánfára mászó batyudat és húzzál dél felé,mint a vadlibák---faszfej!
2014. március 15., 11 óra 53 perc. Az MSZP mikroblogja a következőket írja: „miért van az, hogy csak a magyar meteorológia jelez előre vihart mára? és miért van az, hogy pont 3 órára? és miért van az, hogy aki nem a fidesz állam pénzéből él azt mondja, hogy ma nem lesz vihar…..
szarfaszú kommentelő 2014.03.15 19:14:00
@toportyánzsóti: te szerencsétlen béna ballibes ! Nem érted mi történt? A vezéred a sasorr beszart, mert esetleg ha kiszáll az audi 8-as ból rácseppent 1 csöpp eső az olasz g.armani öltönyére!! Ilyenek a te "lelkes" idoljaid , faszfej
Nagy nap van ma, drága Feleim! Hatályba lép az új Ptk, amiről réparobi aszonta nemrég az Infórádióban, hogy életszerűbb szabályai erősítik a jogbiztonságot.  Hurrá, remek, mert az elmúlt napok fejleményeit elnézve jogbiztonságban fejlődni kurvára van hova! Mert…..
szarfaszú kommentelő 2014.03.15 12:56:24
@István Tamasi: már kértelek máshol is... Mivel te nem szereted ezt a banánköztársaságot, szedd össze a banánfára mászó batyudat és huzzál délre ,mint a vadlibák!
Ott aztán mint banánszedő megkapod az az napra járó pénzedet és vidáman vehetsz magadnak egy tengerparti banánfából és levelekből épített házat
szarfaszú kommentelő 2014.03.15 13:13:04
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
nem kell tüntetned fafejű ballibes! A vezéreid beszartak egy kis szellőtől és lemondták a 15 órára hirdetett össze ,vagy szétjövetelt !
Mit akarsz te ezekkel közösen tüntetni , nyulak vagytok balfaszok !
Nemrég volt itt a Piroslapon egy cikk - nem én írtam - amely arról szólt, hogy Kuncze Gábor egy fórumon kiosztja a HírTV-s riportert. A cím szerintem túlzás volt, a HírTV riportere nem hazudott, csak hozta a maga HírTV-s formáját, valóban eléggé rámenősen-félrevezetően…..
szarfaszú kommentelő 2014.03.13 12:52:34
@István Tamasi: már írtam erre neked, szedd össze a banánfára mászó batyudat és huzzál innen más köztársaságba, pl. Francia országba - ott megtudnád, hogy bánnak el az ilyen idegenekkel!
szarfaszú kommentelő 2014.03.13 17:44:07
@Brendel Mátyás: mond iván mikor voltál kint? Ha nem tudnád a külföldi bevándorlók bandái sok kerületet sajátjuként kezelnek. Aki oda bemegy , háborús és gengszter viszonyokat lát! Te mikor voltál arra, csak azért kérdezem, mert ezekbe a bizonyos kerületekbe a rendőrség se mer bemenni! Ilyen élet van ott, jó lenne,ha oda vándorolnátok ki, Főleg,ha nem is tudsz róla!!
Képzeld el ott még demokrácia is van!!! Amit imádtok ballibiskék
szarfaszú kommentelő 2014.03.13 18:51:51
@laci0011: hát ...sajnos ilyen nívón van a "magyar" ballibes értelmiségi csoport! Azt hiszik ráadásul, hogy ha nekik nem tetszik egy kormány , akkor az nem legitim! Sőt az ő ballibsi kedvükért le is mond! Nem értem, miért nem szakadtok már ki ebből a magyar hazából tetvek?! mert, hogy nem dolgoztok és a simon gáborokkal csak élősködtök az tuti!
Arról pedig,hogy ki szop naponta arról kérdezd meg azt a hazug biboldó bandát, akinek annyi vaj van a füle mögött , mint a hazudó,nem dolgozó és élősködő vezéreteknek
Hozzánk sose csöngetnek be az aláírásgyűjtők, kampányanyagot sem szoktunk kapni, aminek lehet sokan örülnének, én viszont bánatos vagyok, mert így nincs elég kampányanyag a blogra. Ezért volt nagy öröm  a héten, amikor felfedeztem a postaládában az az első névtelen…..
  1,86 milliárd forint – ennyi büntetést kell befizetnie azoknak a pártoknak és független jelölteknek, akik hétfőn 16 óráig nem adták le a korábban felvett ajánlóíveket. Ez 37 ezer ívet jelent, a helyi választási bizottságoknak nem volt mérlegelési jogköre, a…..
szarfaszú kommentelő 2014.03.09 18:53:34
@toportyánzsóti: ok. zsófikám ...ha nem értesz valamit, kérdezd meg a gyurcsótány et.-t . 4 hét múlva úgysem találod sehol ,
talán palesztinában a nagykövet üti, hogy nem jött be az ima allahhoz
...Orbán Viktornak!   Viktorunk elégedett mosollyal az arcán ül a Nándorfehérvár teremben. A dohányzás elleni törvény tartja csak vissza attól, hogy egy jóféle szivar mellet írjon két köszönő sms-t. Egyet Gyurcsány Ferencnek, mert megint lehetett egy kicsit "Őszödözni".…..
szarfaszú kommentelő 2014.03.09 10:58:45
@toportyánzsóti: úgy-úgy még 4 hétig folyhat a meleg szar a szádból jidiském...utána vedd a piszkos batyud és húzz délre , mint a vadlibák! Különben a nyakadon érzed, hogy a segged mily nehéz...
szarfaszú kommentelő 2014.03.09 17:46:01
@bocika54: az eszedről nem kell sokat gondolni az tuti! abban hinni ami eleve bukásra van itélve, a baloldali csalásokban , lopásokban, pénz felhalmozásokban ... aki erre szavaz az nem magyar ember --- a szívünk az jobbra dobog , faszfej!!!