Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Korinna Horvath

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiszel abban, hogy a stílus diadalmaskodhat az anyag felett? Az óra nem csak divatos kiegészítő, amelynek viselése sikkessé teszi a kinézetünket, hiszen praktikus haszna is van, megnézhetjük rajta az időt. Vagy várjunk csak! Andy Warhol és a legendás Cartier Tank..
Korinna Horvath 2018.08.04 11:54:18
@teéjesenmindegy: Hublot tol a Big Bang 8500£ volt, de Az pont egy olyan h ha vki nem ert hozza le sem vagja!
Azert hozzad szolok, mert Szerintem te vagy Az egyetlen aki a hozzaszolok kozul tudja mirol beszel!
Egyebkent tok szomoru a hozzaszolasokat olvasni, egy Angol cikk alatt hasonlo temaban baromi jo beszelgetes alakult ki!
Eddig azt hittem, a gyerekek örülnek, hogy megyünk. Olyan lelkesek voltak. Ma este viszont sírtak. Megértem. A kicsi hatéves, élete felét itt töltötte. A nagy is az egyharmadát (nagyjából). Nekünk, felnőtteknek sem egyszerű a helyzet. Íme egy gyors lista arról, ami biztos, hogy nagyon fog…..
Korinna Horvath 2018.04.16 17:17:06
@VT Man: ez a skocia Eu-ra szavazasa egyszeruen vicc. Skocianak lett volna lehetosege a fuggetlenedese, nem lett belole semmi. Ez olyan mint otthon pest megye ellenzeki Es Rajuk nem ervenyes!
Még a nyáron egy sörözés alkalmával, Kicsi Bével arról tanakodtunk, hogy a harmincas éveink vége felé, túl pár hosszú és nem hosszú kapcsolaton, miért vagyunk jóideje egyedül? Minden valamire való barátunk már házas vagy legalább egyszer elvált, van gyereke vagy éppen ott tart a kapcsolat, hogy…..
Korinna Horvath 2017.01.02 15:40:54
@Gazz: oh ez mekkora klasszikus magyar kozhely!

Egy valodi kapcsolat szerintem arrol szol, Hogy epitjuk a masikat es inspiraljuk, Hogy a leheto legtobbet hozza ki magabol. A mentalis lehuzasbol kaptam eleget, talan pont ezert vagyok tudatosan single.
Persze h vannak pillanatok mikor szar, de nekem ne mondja senki, Hogy egy kapcsolatban minden kurva jo. Egyedul jol elni legalabb akkora erofeszitesekkel jar, mint egyutt lenni vkivel, hogy eltompitsuk a maganyt.

Szerintem mindenkinek sajat ritmusa van, ha egyszer eljutsz arra a pontra, hogy tudod ki vagy Es el is fogadod baromi nehez fejet hajtani egy olyan kapcsolatba amirol zsigerbol erzed, Hogy Nem neked valo!

Kedves poszter szerintem jo uton haladsz igy tovabb. Az onsajnalat felesleges, kicsit lehet neha, de semmi haszna!
Korinna Horvath 2017.01.02 15:47:31
@Advanced Flight:
Teljesen jelentektelen a kor, mindenkinel maskor jon el az az erettsegi szakasz, hogy megtud allapodni es akar is.

En 25 evesen ferjhez mentem, 30 evesen elvalltam es kulfoldon kezdtem ujra gyerekkel egyedul. Eleinte baromira hianyzott vki sot bki csak legyen.
Ezt betudom annak, Hogy rengeteg behatas ert, 37 evesen engem mar nem hajt a gondolat, Hogy jaj legyen vkihez haza jonni, szakmailag elertem amit legvadabb almaimban sem gondoltam a fiam rendben van. Amire vagyok egy hozzam hasonloan nyitott gondolkodasu ember aki tudatosan el Es hozza ki magabol a legjobbat.

Otthon ez Nagyon eros nyomas h 30 evesen csalad/gyerek! Szerintem ez marhasag.
Korinna Horvath 2017.01.02 15:49:12
@Gazz: arnyaltabban fogalmaznek. Volt par hosszabb kapcsolatom es nem voltam boldogabb akkor, mint most. Ez Nem kompenzalas en realisnak erzem inkabb.
1998-ban egy bizonyos Ted Chiang írt egy Életed története című novellát. Ebben egy Louise Banks nevű karaktert keresett fel a katonaság, hogy a Földre érkezett idegen fajjal megpróbáljon érdemi kommunikációt létrehozni. Mai filmünknek ez szolgáltatta az alapját...
Biztosan neked is vannak az életedben olyan emberek, akik valamiért izgatják a fantáziádat. Na nem napi szinten, vagy ilyesmi, de időről időre előkerülnek, vagy találkozol velük, és néhány pillanatra eljátszol a gondolattal, hogy mi lenne, ha... Nekem nem sok ilyen van, de azért akad egy-kettő. Úgy…..
Korinna Horvath 2016.10.26 08:54:07
@Dr. Courtsier Boobsoff: fel evente egyszer pillantok az indexre, de most rettenetesen jot nevettem!
A tortentek ellenere, finom megis preciz fogalmazas!
Bruce Springsteen szeptember 27-én jelenteti meg életrajzi könyvét Born to Run címmel, amit az elmúlt hét év során folyamatosan írt - és amiben először beszél depressziójáról is. Az Egyesült Államok egyik legamerikaibb és egyik legismertebb énekes-dalszerzője bandájával és szólóban is hosszú ideje…..
Az már régóta nem titok, hogy a 67 éves amerikai ingatlanmágnásé a világ egyik legmenőbb, luxussal legjobban ellátott magánrepülője (mondjuk meg is engedheti magának, szóval nem sajnáljuk tőle). Most azonban azon ritka alkalmak egyike következett el, amikor fotóst is felengedett a…..
Rég jártam a saját blogomban, a facebook lenyomta. :) De most megint volt valami, ami miatt billentyűzetet ragadtam: munkavállalási kedv. Olyan helyen dolgozom, ahol - sajnos - elég nagy a fluktuáció. Ezért gyakorta tartunk interjúkat, válogatásokat. Hol teljes munkaidős, hol részmunkaidős…..