Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AutoAudit.hu Állapotfelmérés

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A helyzet sajnos az, hogy nem csak karban nem tudjuk tartani a gépeket de sokszor fel sem fogjuk, hogy megvenni a legkönnyebb. Aztán a feketeleves. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
AutoAudit.hu Állapotfelmérés 2013.06.12 13:20:06
@tailor13:
"fékolajtartályból megy egy cső, aztán ha fogy az olaj, és lelevegősödik, akkor oda a fék is"

Volvomban is ilyen volt.
Jó hír hogy előbb a kuplung megy el, a fék utoljára.

Rossz hír hogy tapasztalatból mondom :)
AutoAudit.hu Állapotfelmérés 2013.06.12 13:39:16
@tailor13: "nézegetem az olajszinteket kb 100 km-enként"

Szerintem jól teszed, van olyan hogy valami hiba miatt egyszer csak beindul az olajfogyás, akkor nem mindegy mikor veszed észre....

Az a még érdekesebb eset, amikor nem fogy olaj a féktartályból(vagy nagyon minimális), de mégis fellevegősödik a kuplung, mondjuk egyik pillanatról a másikra.

Egyik barátom Toyota Carinája az érdekes eset. Párezer km-ig nulla motorolajfogyás, egyszer meg kb 100km-en benyal 1,5l olajat. Szelepszárszimeringtől kezdve már sokmindent cseréltek, de még nem lett meg a ludas. Használattól független, hogy rövid vagy hosszú távra mennek.
Elég nagy lett itthon a riadalom, amikor úgy másfél hónapja hivatalosnak tűnő levél érkezett a postafiókomba. „Értesítés forgalmi engedély okmánya érvényességi idejének lejáratáról !" Feladója a Központi rendszer, magyarul Értesítés Központi Rendszertől. Régi…..
AutoAudit.hu Állapotfelmérés 2013.05.26 22:37:21
@CerealKiller:
"Az állapotfelmérés minden vizsgabázison ingyenes kell hogy legyen."

Szerintem meg a pék is adja az 1 kg alatti kenyereket ingyen.

Erősen érintettként sok márkaszervizzel, és műszaki vizsgaállomással tárgyalva az ingyenes állapotfelmérés mögött mindig sokal másabb üzletpolitika van, és öszességében elmondhatom hogy az ingyenes a végére mindig többe fog kerülni.

Istenem, hogy mennyien hiszik azt hogy ingyen van még sokminden, mint a mesében.
Mai Égéstér adásunk kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
AutoAudit.hu Állapotfelmérés 2013.05.23 17:43:14
A Toyota 1995-ben váltotta le amerikai piacos közepes SUV-jának második generációját. Került bele többek között egy új V6-os, ami már 180 lóerős, és 3 liter helyett 3,4 literes, és kiküszöbölték a modell legsúlyosabb szopófaktorát, a hátsó szélvédőt. Az ugyanis addig a…..
AutoAudit.hu Állapotfelmérés 2013.05.22 21:15:38
Miután a harmadik Nikon-tele döglött be másfél év alatt a cégnél, úgy döntöttem, beadom a derekamat, megnézem, mit lehet kezdeni a saját, ősrégi szettemmel. Van egy Canon 350D-m, egy japán úton vettem valamikor közel nyolc éve, amikor Európában még nem is lehetett ilyet kapni,…..
AutoAudit.hu Állapotfelmérés 2013.05.22 19:00:14
@Csikós Zsolt:
Ha jól látom ez a gép 140 + Áfa újonnan garival.

Én nem értek objektívekhez, csak logikusan gondolkodom.

Azért ez részben a Totalcarnak is fontos lenne hogy tudj dolgozni, ők simán megvehetnék neked (minusz áfa, nekik ktg.), azt a maradék 20-at meg igazán kipótolhatnák, ha tényleg ennyit nem tudsz most mellérakni még.

Nekem biztosan megérne 20 ezer Ft-ot akár fogcsikorgatva is. Én ilyen preciziós eszköznél nem kockáztatnék, lehet hogy ilyan apró hibákat észre sem venni, csak jóval később. Használt terméknél szavatosság magánszemélytől kvázi meg nincs, vagyis pontosabban neked kell bizonyítani, ami ilyen terméknél lehetetlen.

Munkaeszköz meg végképp behozza az árát, képzeld el ha belenyúlsz valami bosszantó használt hibába, menyni idődet tudná elvenni.
Sokan és gyakran mondják, hogy nincsen értelme hibás autó esetén bíróságra menni. Hosszan sorolják, hogy mennyibe kerül és mennyi ideig tart a per, s hogy Sziszifusz is többet pihenhet két kőgurigatás közben, mint a felperes, akinek állandóan újabb és újabb szakértőkkel kell…..
Az Égéstér 69. adásának kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
AutoAudit.hu Állapotfelmérés 2013.05.22 13:28:11