Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benceix

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar idő szerint fél 9 után szavazott a brit alsóház Nagy-Britannia kilépési megállapodásáról. A Theresa May vezette kormány történelmi mértékű vereséget szenvedett: a képviselők 432-202 arányban utasították el a Brexit-megállapodást. Szerdán már a kormány ellen szóló bizalmatlansági indítványról…..
Ahogy az előző cikkben írtam, a raspi-config menüben érdemes az SSH értékét enabled-re állítani, amivel könnyedén elérhetjük a Pi-t a számítógépünkről. Én ezt a megoldást szoktam használni a programozására, nem billentyűzetet kötök rá, és a TV képernyőjét sem nem…..
Az elején leszögezném, hogy a B és B+ típusú Raspberrykkel fogok foglalkozni, mivel az árakban nincs nagy különbség, és nem hiszem, hogy bárki is használna még A, A+ típusokat amikben ráadásul nincs is internet csatlakozási lehetőség. Akkor kezdjünk is neki. Első körben…..
A Raspberry Pi, vagy sokaknak Raspi, egy kis méretű, egyetlen lapra integrált aprócska számítógép. Brit tudósok mérnökök fejlesztették ki eredetileg oktatási célokra. Az eszköz Linux alapokon nyugszik, ennek az operációs rendszernek többféle változatát is telepíthetjük…..
benceix 2015.02.22 23:48:27
@halor: Persze, hogy lehet! :)
Magyar Raspberry Pi Blog Bootolunk! 2015.02.17 00:15:11
Sziasztok. Az a nagy helyzet, hogy alig van Raspberry Pi blog Magyarországon, ami érdemi információval szolgálna. Ezt a szokást törném meg azzal, hogy értelmes és hasznos alkalmazási területeit mutatom be ennek a fantasztikus kütyünek. Hamarosan... :)..
Fegyencedzés Blog Elindult. 2013.05.21 21:06:53
Sziasztok, Bence vagyok, és azért indítom ezt a blogot, hogy akik még csak most kezdenek ismerkedni a fegyencedzéssel, egy pár ötletet adjak hozzá, illetve nagyjából bemutatnám az én fejlődésemet. Jelenleg 4 hónapja űzöm, pár napos kihagyásokkal tarkítva szinte folyton edzek,…..