Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Desdenova

113 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idejét se tudom mikor írtam utoljára... Nos, itt vagyok újból...
Elmélet és Gyakorlat A padkán 2017.04.10 18:33:34
 Egy hét múlva hazamegyek...
Rossz passzban voltam...de nagyon...
Bejött az élet, én meg kimentem... Tanácstalan vagyok, mint egy kisközség... Szeretném rendbe rakni magamban a dolgokat, ez a bejegyzés ennek köszönhetően születik...
Muter korábban már kapott orchideát nőnapra vagy anyák napjára, de miután földbe ültette őket és betette a legsötétett zugba valahogy nem bírták két hétnél tovább. Végül arra a következtetésre jutott, hogy akinek sikerül az orchidea-tartás, az nem normális.....
A tegnapi egy igazi vegyes-nap volt.....
Elmélet és Gyakorlat Lehangolva 2016.04.25 16:18:06
"A melankóliát nem az időjárás okozza, hanem rosszindulatú emberek, akiknek semmi sem elég jó, vagy szándékosan ártani akarnak másoknak."..
Nos, már nem én vagyok a legfrissebb konyhalány......
Elmélet és Gyakorlat Pótlás 2016.04.21 15:12:12
Két dolog piszkosul hiányzik mióta itt vagyunk.....
Elmélet és Gyakorlat Jobb leszek! 2016.04.20 16:02:06
Tíz perc múlva este hét... felhúzok egy random rövidnadrágot és egy topot, félig töltök két ásványvizes palackot, benyomom a gép szemét és kapcsolódom... bemelegítésként helyben futás. A fújtatásomra Édes frissen lezuhanyozva, üdén egy szál semmiben sétál ki a hálószobából. A küszöbnél megáll.…..
"- Mennyi hús kell nektek? Csirkemellből hány kilót kértek? Tegnap bele se írtátok a leltárba mennyi van... - Haggyá má' békén, helyetted ne adjam le a rendelést...?"..
"A csárda olyan, mint egy falu: ha az elején fingasz egyet, a végén már azt mondják be is fostál."..
Huhh..de fáradt vagyok. Hajnal kettőkor még az ukrán konzumlányok visítozását hallgattuk, mert igen a Csárda panzióként is üzemel és természetes, hogy a szolgálati lakásba minden behallatszik. Hagyjuk... csak felhúzom magam, hogy egyes pénzes emberek miket nem csinálnak jó dolgukban. Inkább elkezdem…..
Dolgozunk. Pénzt keresünk. Ingyen szállás van. Nekem 3, Édesnek 10 percre van a melóhely. Ingyen ebéd van.  250 km a hazaút. Édes a szakmájában dolgozik. Én nem. Mosogatok. Alapanyagot összekészítek. Vagy takarítok. És árut rendelek. Majd átveszem és kifizetem. Újabban kineveztek tisztítószer-raktár…..
"-Igen tessék? - Na szevasz Nova! Gondoltam felhívlak már. - Szevasz Lee! Mi újság veled? - Hát tudod... írtam, hogy szétmentem az Ancsával... Nem fog itthon a hely. Úgy néz ki szerdán megyek Mosonmagyaróvárba szalagmunkára. Állják a szállást és a kaját..három műszak... -…..
Nos, mivel elég jó ideje nem írtam semmit pontokban összegezném a megtett utat: TDK: Tavaly ősszel elfogadták az 1 -es típusú cukorbetegekről szóló TDK munkámat szakdolgozatnak. Phű, az volt még egy kemény menet. Több ízben voltam "foglalkozzon vele a kistököm" hangulatban,(…..
Még egy korábban meghirdetett szavazásunk végeredményével lógunk, viszont a hiányosságot most okvetlenül pótolnánk. A fenti címet pedig egyetlen aprócska megjegyzéssel egészítenénk ki - mielőtt érkeznek a "hát az nem is horrorsorozat" jellegű éles szemű megfigyelések. A…..
Elmélet és Gyakorlat Nyáladzás 2013.09.23 21:06:56
Vicces, hogy olykor az ember előtt konkrétan kirajzódik a jó és a rossz események végtelen Gauss -görbéje. Egyszer lent, egyszer fent... A múltkori kéretlen "tésvírkíséret" után elég jól alakult a hétvégém.  Édes csak pénteken jött a meló miatt, és mivel én már…..
Eltelt a suli második hete is. Még hét elején végleg megfialt a laptopom adaptere (megint). Ezt már eljátszotta korábban, persze amikor a TDK- dolgozat írás közepén tartottam, és másnapra vittem volna ellenőrzésre az anyagot... Na, mindegy. A pálmát akkor is a mai hazabaktatásom…..
Szikrázó napsütés volt, az utcán strandruhás emberek tömege folydogált a fürdő bejáratához. Szerencsésen leltünk egy parkolót a kijárathoz közel. Fater direkt farral állt be, hogy nekem hazafelé menet könnyebben menjen a kiállás és lehetőleg ne avassam fel az új…..
Úgy döntöttem megtöröm a csaknem 2 hónapig tartó csendet. Pontokba szedett beszámoló következik: Suli Hiába vizsgáztam le sikeresen mindenből (4,86 lett az átlagom) sajnos nem fogok ösztöndíjat kapni...Ilyen ez a magyar oktatás, csak szívből kívánni tudom, hogy haljon éhen…..
Végre befejeztem a blog exportálását.. Mivel elvileg másképp nem lehetett maradt a ctrl C ctrl V variáció... Most úgy érzem kiégett mindkét szemem... Öhm.. amúgy jelen vagyok most már a facen is a https://www.facebook.com/theoryandpractise címen ;)..
Kedves egybegyűltek, spambotok, gyászolók, olvasók! Azért gyűltünk össze, hogy végső búcsút vegyünk egy általunk nagyon szeretett személytől, barátnőnktől Lávponthu Kláránktól. Klárika a szükség mélypontján született, hogy kitárt karjai között menedékre…..