Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kecskebégető

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már a cink is megírta, akkor bedobjuk mi is, hogy Szebeni István, a közmédiából káromkodásért kirúgott híradós műsorvezető 20 millió forintra perelné be az MTVA-t, ha nem helyezik vissza az állásába. Mint ügyvédje, Mester Csaba a Borsnak elmondta, "ha az MTVA magától…..
Saját cikkeiket kitakaró hirdetésekkel riogatja Adblockkal nem rendelkező olvasóit a HVG.hu. A hetilap ajánlóját nem kattintották a jobb felső sarokban, ezért a sales ráúsztatta az oldal bal alsó sávjára, ami talán Retina-felbontásnál már nem lóg bele a szövegbe, mert amúgy…..
Kecskebégető 2013.05.22 15:45:36
Az Opera a mai napon hivatalosan is elérhetővé tette az Opera Mobile 13-as 14-es verzióját, legalábbis az Android rendszerű készülékekre. Akik eddig is figyelemmel követték a mobil böngésző történetét, azok tudhatják, hogy az áthúzott verziószám nem véletlen. A korábbi 12-es…..
Régóta tény, hogy a Google méltán népszerű RSS-olvasója július 1-jén bezárja kapuit. Azt nem mondhatjuk, hogy pótolhatatlan veszteség érte az internetes társadalmat, hiszen számtalan hasonló megoldás létezik. A sok közül az egyik az Old Reader, amihez már két remek…..
Ki ne morfondírozott volna már egy áttombolt éjszaka után, hogy nagyon ciki volt-e előző este, amikor fejhangon visította kedvenc dalának refrénjét? Miközben szorgalmasan rakosgatod össze a mozaikkockákat, ne parázd túl a dolgot, másokkal is előfordult már! Aktuális…..