Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szürke Ló

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, finoman szólva sem voltam feldobva, amikor a főnökömtől megtudtam, hogy csapatépítésre megyünk a hét végén, mert sok az új kolléga és a régiek is klikkesednek. Sok kedvem nem volt az egészhez, mert ez eddig a szokásos uncsi, szájbarágós feladatokat jelentette,…..
Még jó pár évvel ezelőtt voltam egyszer egy konferencián, amin a brit egészségügyet mutatták be Budapesten. A sok dicséret hallatán elgondolkoztam, mert akkor már volt személyes (és nem túl jó...) tapasztalatom egy neves londoni kórházról. Mindezt csak azért írtam le, mert…..
Szürke Ló 2013.06.22 14:46:35
@pappito: szerintem meg ha már azzal kezdődik egy komment, hogy a másikat minősítgeti annak nem sok tartalma lesz a későbbiekben sem

kettő: ponthogy rosszul látod, a határátkelőnek a legnagyobb hozzáadott értéke a sok kis személyes élmény mennyisége és sokszínűsége, amiből rengeteg információt nyerünk ki. többet, mint a békemenetből meg a kormányközlönyből meg az index.hu-ból meg a rengeteg népszerű orvosi fórumból, amire hivatkozol (melyik is?)

biztos van "eü" portál (ettől a falnak megyek amúgy, meg a "mo-ozástól" meg a "No-ozástól" is, ennél már csak a "megyünk görögbe" szebb, na mindegy), ami alá 700-at kommentelnek naponta, és ezrek olvassák, csak még nem találtam meg.

lényeg a lényeg, szerintem nincs igazad, igenis írjon mindenki és meséljen és beszélni kell erről, mert nincsenek rendben a dolgok, és nem kell elhallgatni, hiába nem szakértünk, mert nem is tudunk.
Izmos, félpucér srácra feküdt rá Címlaplány Alexa, tudtuk meg a BlikkTV videójából. A sztori amúgy csak annyi, hogy a valóságshow győztese is szerepelt Szarka Ákos utcai gyúróbajnok felkészülős videójában. 20 kilót kell fogynia Anikónak a milliós…..
A TV2 műsorvezetőjéből befektetők segítségével brandet csinálna a menedzsmentje, tudta meg a Bors. "Tömegével érkeznek a rajongói kérdések Liptai Claudiához, tudakolják, hogy ki a fodrásza, milyen ételeket fogyaszt, gyereknevelési tanácsokban kérik ki a véleményét, és még…..
Tisztelt Cím!    Véletlen tudomásomra jutott, hogy a főnököm ki akar rúgatni, persze csak azután, hogy betanítottam egyik kollégámat. Ez egy magánlevelezésből derült ki, melyet véletlen a közös mailboxba mentett. Szeretném megkérdezni, hogy ilyen esetben fel lehet…..
Szürke Ló 2013.06.18 13:31:19
@Peetee: kicsit elfeledkeztél a tényről, hogy nem mondtak fel a poszternek, hanem véletlen elcsípett egy magánlevelet, amit az agysebész főnök nem bírt normálisan elküldeni.
Hideg málnafelfújt Hozzávalók 4 adaghoz: 200 gr Philadelphia krémsajt 10 gr lapzselatin 2 tojásfehérje 80 gr cukor 220 gr málna 40 gr fehér csokoládé Néhány mentalevél Csipetnyi só Elkészítés: Turmixoljuk össze a málnát, pár szem kivételével, amit tegyünk…..
Lopással vádolják az Attractiont, harsogja a mai Bors, bár ebbe nem köthetünk nagyon bele, hiszen mi is minden nap írunk a Britain's Got Talent győzteseiről. A bulvárlap azonban egy összeállítást is közöl, miszerint a brit tehetségkutatóban látott, könnyfakasztó…..
Igazi különlegesség a mai történet, hiszen egy olyan helyre visz el minket, ahová magyar ember nem mindennap jut el, és nehezen lehetne a külföldön munkát keresők kiemelt célországának nevezni. Afganisztán az utóbbi években szinte kizárólag a háború miatt került be a hírekbe,…..
Szürke Ló 2013.06.11 13:38:46
@mirx: Persze, csak mondom, ahogy növekszik a bevándorlás, úgy az erőszak is, még olyan helyeken is, amik 15-20 éve még viszonylag nyugisnak számítottak.
Amúgy szerintem a legtöbb magyarnak van annyi esze, hogy bárhová is megy külföldön, a nagyon gázos környékeket/órákat elkerüli, nyilván a poszter se ment duhajkodni az éjszakába oda, ahova nem kéne - plázázás meg csapatban ebédelés meg kocsiból fényképezés, ezekkel lehet arrafele bizonyára jobban túlélni.
Ricsi Píék az outletes rapruhák beszerzése mellett még egy New Yorki zenés útifilmet is összedobtak ..
Éppen csak elült a híradós Szebeni István káromkodása körüli botrány, erre tessék: itt egy újabb MTVA-s elszólás. Mazarin nevű olvasónk hívta fel rá figyelmünket, hogy az Kossuth Rádió péntek délutáni élő adásába is becsúszott egy nyelvbotlás, „Jaj, bazmeg!"…..
Szürke Ló 2013.06.08 21:13:26
Srej Zsófi is régen szerepelt már a blogon, így éppen kapóra is jön az olasz Glamour júniusi számában megjelent fotósorozat "On the Beach" címmel. Sajnos a képek nem a legjobb oldalát mutatják Zsófinak, sőt, mondhatni ez egy elég rossz anyag, sem a képek minősége, sem a styling…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Levelem témája nem a munkahelyi terror, hanem a munkanélküliség és annak következményei Magamról pár szóban: fiatal, angolul folyékonyan, németül alapfokon beszélő, középiskolai érettségivel rendelkező nő vagyok (tudom, Dunát lehetne…..
Szürke Ló 2013.06.08 16:58:56
@varjojenvirta: "Ha kárpitost és CNC-marót keresnek a városban, miért nem tanulod ki a kárpitozást vagy CNC-marást? "

Szerintem a poszterinának büdös a kemény, fizikai munka, ő az íróasztal mögött szeretné nyomigálni a billentyűzetet. Számomra rejtély, miből él egyébként három éve.
Szürke Ló 2013.06.08 19:37:19
@álfirkász: retorikád és érveid sokasága előtt csak meghajolni lehet. kocsmai alpáriságból ötös, más, úgy látom, nem nagyon akad.
Szürke Ló 2013.06.08 20:57:18
@álfirkász: Te olyan vagy, mint az ovis, aki élvezi, hogy kimondhatja, hogy FING meg a többi csúnya szót. :) A folyamatos, fennhájazó káromkodásod éretlen személyiségre és kisebbségi komplexusra vall, és szerencsétlenségedre ezt mindenki azonnal levágja, aki a hozzászólásaidat olvassa. Részemről mindenesetre ignore - bizonyítási kényszeres hülyegyerekek szintjére sosem érdemes lemenni.
Á, mi aztán sose húztuk le az ügyfeleket. A mi munkatársaink ma született bárányok. Ki is kérik maguknak, ha leügynöközik őket, ők kérem alássan profi pénzügyi tanácsadók.Véletlenül se szarul kereső óvónéniből, meg rendszergizdából képeztük át őket a hasadba is…..
Szürke Ló 2013.06.08 19:59:27
@Scagnetti: Az AVON egyáltalán nem gáz, legalábbis egészen vállalható minőségű kozmetikumaik és parfümjeik vannak, én szoktam venni - nem egy Dior, de az ára sem az. Még minták is vannak, szóval semmi átverés (vevői szemszögből) nincs benne. Maximum ha ilonka azt hiszi magáról, hogy ő el tud majd annyi cuccot adni, hogy havi 200 ezret megkeres, de az meg az ő baja.
Egy érdekes történetet szeretnék elmesélni, ami konkrétan tegnap (2013.06.06) esett meg velem és még másik 12 társammal. A szálak egészen pár nappal ezelőttig nyúlnak vissza. Elindult az egyetemen belül egy szerveződés, aminek keretein belül Műegyetemistákat toboroztak…..
Szürke Ló 2013.06.08 16:37:34
@csakhalkanszólok: attól, hogy egyetemista, még joga lenne éjszaka aludni vagy tanulni vagy bulizni, értelmetlen ide-oda buszozás helyett. már csak a belügyminisztériumi sms hiányzik a történetből.
  Ma jött el a számvetés ideje. Ezernyi kérdésre válaszolni, amelyekre talán magának sem tud. Ő volt az, aki a legközelebb volt halálukkor Erőss Zsolthoz és Kiss Péterhez. Kollár Lajos, a Magyarok a világ nyolcezresein expedíció vezetője az alaptáborban élte át a…..
Hiába veszítettek a SuperTV2 Nagy Duettjében, az életben úgy tűnik, hogy Bangó Margit és Lakatos Márk lett a nyertes. A párost a műsor vége óta járja az országot a műsorban előadott számokkal, a 35-40 perces show-ért pedig több száz ezer forintért kérnek - írja a Bors. "Ha…..
"Normál vagy light Cola, nem mindegy? Fogyózol?" - kérdezte tőlem tegnap a pincér, miután másodszorra mentem vissza pulthoz kicserélni az eredetileg light Cola-ként kikért, de normál változatként megkapott italt. Nem, egyáltalán nem mindegy. Fotó Valójában nem ez az első eset,…..
Állást találni mindig nehéz, különösen akkor, ha életünk első munkahelyéről van szó. A WikiHow.com tíz talán nyújthat egy kis segítséget. Mielőtt nekikezdenél a munkahelyvadászatnak, bizonyosodj meg róla, hogy valóban itt az ideje annak, hogy munkába állj. A munka…..
A következő sorok kivételesen nem tőlem származnak, hanem Liktor Esztertől, és a most zajló Gourmet Fesztivál fontosságáról (is) szólnak, szerintem nagyon megéri elolvasni! Ma van a zárónap.[Rengeteg fotó a kóstolt ételekről itt.] Innentől Eszteré a szó: Évekkel ezelőtt…..
Szürke Ló 2013.06.02 19:41:25
@random guy: Attól, hogy a hatéves kislány jobb szeret bárányfelhőket meg cicafejeket rajzolni a papírra, a sok csúnya sznob érthetetlen görög betűs izének is van értelme és szépsége, amit úgy hívnak, hogy matematika. Az, hogy egyesek nem értik és nem tudják értékelni valaminek a komplexebb mivoltát, még nem kell a hatéves szintet isteníteni. (Illetve eléggé hazabeszélésnek jön le.)
Valószínűleg nem létezik olyan nő a Földön, akinek ne jelentene gondot, a cipők, ruhák, vagy éppen az ékszerek tömegének tárolása. Ilyenkor van az, hogy több, mint a fele cuccunknak rejtélyes módon nyoma veszik, és hónapok, vagy talán évek folytán akadunk rájuk az ágy vagy a…..
Szürke Ló 2013.06.02 18:50:49
@Patreides: az egész ilyen kozmopolitanosan habosbabos ostobenkósan van megírva

amúgy a képen látható megoldásokhoz is pont az a dolog kell, ami a legtöbb nőnek (erre) rohadtul nincs: HELY.
És a két műsorvezetőről is, akikkel kezdjük a sort. És megmutatjuk Gesztit is. Mert rendesek vagyunk. ..
Subba A világ nyelvei vs német 2013.05.29 15:06:47
Meddig birod ki röhögés nélkül? Nekem rögtön itt az elsőnél szakadt el az agycérnám :DD Fontos, hogy a német verziót mindig hangosan mondd ki! Hamupopóka: Pijjangó: Margaréta virágocska Kis nyelvi különbségek: Sírok :DDD..
Szürke Ló 2013.05.29 22:02:58
Kapatosan lépett fel a dánszentmiklósi gyermeknapon Zámbó Krisztián, az X-Faktor felfedezettje, írja a Blikk. A cikk az átmenetileg nem elérhető ertemhogymiertnemerti.freeblog.hu szerkesztőségének videóinterjújával nyit, amiben Jimmy fia Krisztián elég összefüggéstelenül…..
Szürke Ló 2013.05.29 19:13:22
@ethan blow: meg a folyamatos szemjáratás sem