Adatok
Kajmán27
0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A bencés főapát szerint a túlerőltetett kommunikáció zavart okoz, megnehezíti a helyes döntést. Arról is beszélt a SZEMlélek blognak a katolikus püspök, hogy mi vár az üldözött keresztényekre...
Kajmán27
2016.10.01 15:43:59
@kornel72: az iszlám már régóta Magyarországon van. Nagyjából 50.000 követővel.
Kajmán27
2016.10.01 16:08:00
@Johnnybe: nem is népvándorlásról van szó. A kvóta menekültekről szól, kérelmük elbírálását követően.
világevő
Ennél durvábbat még nem ettél: martabak, az indonéz brutálpalacsinta, ami egyszerre sós és édes
2016.09.27 19:29:42
Persze főleg azért édes, mert tele van cukorral. És vajjal. És még több vajjal. De azért van benne egy nagyon komoly adag reszelt sajt is. Meg csoki. És cukrozott, sűrített tej. ..
Kajmán27
2016.09.27 22:09:53
Sokszor népszerűsítettem már itt a híres, és szerencsére egyre népszerűbb vietnami marhahúslevest, a phó-t (ejtése kb fő), de még soha nem adtam közre a receptjét. Most, miután Mautner Zsófi műsorában az RTL Klubon meg is főztem, itt az ideje erről is írni, nem jelentősen bonyolultabb, mint egy jó…..
Kajmán27
2013.05.20 22:20:43
Jó olvasni, hogy rajongásommal nem vagyok egyedül! én ugyan egy másik receptet csináltam meg otthon:
www.steamykitchen.com/271-vietnamese-beef-noodle-soup-pho.html
Eszerint a jó velőscsont esetén nem kell belefőzni a húst, hanem a tányérba bekészíteni a nyerset és ezt a forrásban lévő lével nyakonönteni. A tőlünk nem messze nyílt vietnámi étteremben egyébként mindenféle variációban kínálják: belefőve, nyersen, húsgombóccal stb.
Amit innen kicsit hiányolok, az a Hoisin szósz, ez egy kis tálkán, a csiliszósz mellett érkezik, hasonlít az íze-állaga-színe az osztrigaszószra, de semmi köze hozzá.
Az biztos, hogy hihetetlen jó kaja, egyedül kitesz egy ebédet, illetve kisebb adagban enni hülyeség :)
www.steamykitchen.com/271-vietnamese-beef-noodle-soup-pho.html
Eszerint a jó velőscsont esetén nem kell belefőzni a húst, hanem a tányérba bekészíteni a nyerset és ezt a forrásban lévő lével nyakonönteni. A tőlünk nem messze nyílt vietnámi étteremben egyébként mindenféle variációban kínálják: belefőve, nyersen, húsgombóccal stb.
Amit innen kicsit hiányolok, az a Hoisin szósz, ez egy kis tálkán, a csiliszósz mellett érkezik, hasonlít az íze-állaga-színe az osztrigaszószra, de semmi köze hozzá.
Az biztos, hogy hihetetlen jó kaja, egyedül kitesz egy ebédet, illetve kisebb adagban enni hülyeség :)
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz