Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eukaliptusz

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utolsó részéhez érkezett a Viasat3 fura társkeresős izéje, és az előző adás hogyvótja után egy tök természetes és nem megrendezett jelenettel indulunk: Tamara hálószobájában ott fekszik egy nagydarab, tetovált csávó, az exfaszija. Amiből egyértelműen kiderül, hogy Tamara…..
Ez, feleim, mármint a Dexter nyolcadik évadát és egyben a sorozatot is lezáró epizód egy kalap szar volt. Biztos lehetne ezt szebben is írni, meg eufemizálni, hogy nem volt olyan jó, esetleg lehetett volna jobb is, de minek, ez így úgy volt elbaszva, ahogy azt a közmondásos…..
A színház.hura kikerült egy egyórás videóanyag, aminek a csúcspontján a röhögő Kerényi Imre akkorát buzizott a Nemzeti Színház igazgatóváltásának örvén, hogy arra még a teátrumot Alfölditől megöröklő, nyíltan jobboldali Vidnyászky is csak a fejét tudta…..
Eukaliptusz 2013.05.21 23:09:32
@politikus-omm:
Aki pöcsöt látott benne, vendégem egy kávéra.
Eukaliptusz 2013.05.21 23:52:25
@politikus-omm: az, hogy fontos neki a hazája, fel se merül?
hogy magyar színházat akar csinálni magyar embereknek?

én pl biztosan jobban keresnék külföldön.
ráadásul olyan szakmában dolgozom, ami szopóágon van most itthon.
nem mennék el.
Idén másodszor (bár a statisztikák szerint ezzel máris kétszer akkora eséllyel) szoktam le a cigiről. Dokumentálni fogom, mert kurva érdekes, legalábbis én az elsőnél ezekre gyújtottam rá reggelente, és hátha segít. Bár őszintén szólva a visszaszokásról kevesebbet lehet…..
A városra pöccintjük béta 2013.05.20 21:36:29
a kapcsa egy fos, és hogy tudok dizánt beállítani? és vajon tudok-e leírást tenni valahova fejlécbe, hogy mivégre? vagy cimkét? ehhh. ..