Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az (amerikai) angolban egy nagyon jó kis kifejezés, a guilty pleasure, ami a tévésorozatok esetében azokat takarja, melyeket nem illene nézni, de az ember titokban fanatikusan követi őket - na ilyen nekem a Narancsvidék, a kissé bugyuta, nagyon szappanoperás, de mégis szerethető…..
mindy 2006.12.30 15:02:24
A tegnapi siralmas kínálat után a mai este már valamivel jobban alakul, talán meg lehet úszni a kocsmát és az agyhalált, ha jobban odafigyelünk. Az m1-en este 8-tól Alföldi Róbert beszélget Sinkó Lászlóval, én mindenképpen ezzel kezdem az estémet, Sinkó pályafutása érdekes…..
Ha valami nagyon ostobán van kitalálva a Szombat esti lázban, akkor az a "szakmai zsűri". Tök egyértelmű, hogy csak dísznek lettek odaültetve, de ennek ellenére néha túl komolyan veszik magukat. Elmondani egy 59 éves csávónak, hogy szedje össze magát, mert pont…..
comment:com Röhög a nagycsoport 2006.11.03 18:05:00
Azt ismerik, hogy "Olyan tuskó vagy, hogy lefullad a fejedben a motoros fűrész"? Naná, hogy ismerik, mert biztos találkoztak már olyan szerencsétlennel, aki kockás füzetbe gyűjti a poénokat, előfizet a Szaft című erotikus humormagazinra vagy egyszerűen csak az óvoda óta…..
comment:com Zokogó csimpánzanyák 2006.11.02 19:44:32
Nemsokára kezdődik Kádár János utolsó beszéde, vigyázzunk, nehogy megsajnáljuk még a végén az idős gyilkos urat, mert elég durva lesz ez a "beszéd". (m1, 20:05) Aztán meg kell említeni a tisztesség kedvéért Pamit is. Antal Imre újra a képernyőn, khmm, diplomatikus…..
comment:com Szex péntekre 2006.10.27 16:48:00
Péntekre legyen szex, mert miért ne. Ha ismeretterjesztésre vágyik, vagy csak nem tud okoskodás nélkül élvezni, akkor válassza a Viasat Explorert, ahol este tíztől a Fluffy Cumsalot - Pornósztárok felfedett nevei című dokumentumfilm megy. Meztelen nők vallanak karrierről,…..