Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yolan

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar ember gondolkodása egysíkú. Mondhatok ilyet? Bizonyára nem mindenkire, de azért... vegyünk egy példát:- mit válaszolnánk arra a kérdésre, hogy mennyi szabadsága van a tanároknak, pedagógusoknak? Hát ezt tudjuk, hiszen egész nyáron lógathatják a lábukat, és a semmiért…..
Amikor az ősz csendje a várakozásé, akkor langyos, aranysárga, ringató. Azt üzeni, hogy türelem, az elmúlás szép is lehet, és nem végleges. Holnap új nap lesz, itt lesz velem, megérint, megsimít, mint a langyos őszi szellő. Néha a lemondásé, akkor nyűgös-nyúlós,…..
Boldogság van. Találkoztunk, és ez boldoggá tett. A boldogság csendje átölel. Meleg, barna, simogató bársony. Ritka vendég. Most elidőz velem. Aztán lassan kihűl elkopik. Még  ringatózom benne egy kicsit. Olyan kevés is elég a boldogsághoz. Egy érintés, a mosoly, ami…..
Szeretem a csendet. Mindig szerettem. Megnyugtat, elringat, segít helyretenni a dolgokat.  Ha kell átölel, beburkol és falat emel körém. Már gyermekkoromban is a csendben találtam meg a nyugalmat és a rendet. Egy kis kerti zugban vagy a szobámban, egy könyvben, vagy szép…..
Ezerarcú csend Mentés 2013.05.20 20:33:26
Már hónapok óta tart ez a muszáj-csend. Most már elég!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szeretem a csendet, de ezt nem választottam, ezért csomagolok és mentek ide. Ha ráismersz a sorokra, én voltam az is. Egy vacak szerverhiba miatt hónapok óta nem férek hozzá, ezért most másolok és mentek,…..