Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barnalány

0 bejegyzést írt és 434 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem akarunk egyéb fogamzásgátló módszert használni, vagy éppen nincs kéznél semmi, mert nem úgy készültünk, a megszakításos szex általában működik - ami meglepő, hogy statisztikák szerint az interruptus a terhesség megelőzése szempontjából körülbelül olyan biztonságos, mint az óvszer: 17/18%-os…..
Barnalány 2016.07.03 14:13:07
@skarlát betű: @Kulics: Akivel bizalmi a kapcsolatom, azzal gumi nélkül - másokkal ugyanúgy, ahogy hüvelybe, azaz gumival.

A végbélben elkapható fertőzések a legendák világába tartoznak. ha valaki tisztán tartja magát "ott" és ha nem szexel a fenekével, ha beteg, akkor ettől nem kell tartani.

Az anál megszeretése pedig elhatározás dolga: egy kisgyerekkorban kialakult reflexet kell és lehet felülírni. (Már azoknál, akiben ez a reflex egyáltalán problémát okoz. Nekem sosem okozott az análszexben.)

Terhes akkor lehetsz análtól, ha előtte (netán közben, vagy utána) olyan játékokat játszol, amelyek során ondó kerülhet a hüvelybe.
Andrés Velasco közgazdász, volt chilei elnökjelölt és pénzügyminiszter a Project Syndicate-en megjelent véleménycikkében ír a közelmúltbéli dél-amerikai választások politikai jelentőségéről. „Kettővel csökkent a világ legrosszabb kormányának címéért versenyzők száma…..
Barnalány 2015.12.27 14:12:39
@Balt: ma még nem tudhatod, mi lesz fél-, vagy egy év múlva. Sok múlik azon, mikor és hogyan kopogtat be a valóság, és hogy erre miként, mivel reagál majd az eberek egy bizonyos része.
És persze, elvileg ott a leehetőség, hogy a Jobbiké lesz a követező kormány, bár ezt számos objektív tényező valószínűtleníti el. De az nem ok egy káros kormány megtartására, hogy egy ostoba kötheti esetleg egy rövidke időre!:-)
Barnalány 2015.12.27 14:58:09
@Balt: Ez sanszos - és jól is van így!:-)

Ki a fene akarna egy bolond miniszterelnök után egy alkeszt?:-)
Barnalány 2015.12.27 15:00:09
@Francois77: Akkor legyél kedves az első betűtől az utolsóig tényekkel cáfolni! Tudod, természettudománnyal foglalkozom, és ott (a Fidesz-politikával ellentétben) nem elég beröfögni valamit!:-)

És most megyek és eszem!:-)
"A valódi kérdés ez: miért nincs elég gyerek a nyugati civilizációban? Ennek két oka van. Az egyik, hogy a nyugati civilizációban a szexualitás és a gyereknemzés technikai értelemben is különvált." (Lanczi Andras)          Arrol van szo, hogy ezek a nyugatiak csak dugnak…..
 A világ legkülönbözőbb pontjain számtalan extrém vonzerőkkel bíró szálloda épült fel. Van, amelyik a belső luxussal, a különleges szolgáltatásokkal, de van, amely a csodás környezettel és páratlan kilátással hívja fel magára a figyelmet. A most következő hotelek is…..
Nagyon úgy fest, hogy második nekifutásra sem jut el odáig az ellenzék népszavazási kezdeményezése a vasárnapi boltbezárással kapcsolatban, hogy megkezdődjön az aláírásgyűjtés, mivel egy „szemfüles” magánszemélynek ismét sikerült megelőzni beadványával az MSZP-t, amely…..
Barnalány 2015.11.03 07:20:25
www.youtube.com/watch?v=8N63K0VzsNk

Egyébként meg: Harangozó úr miért nem mutatta fel az országgyűlési képviselői igazolványát, azzal ui. bárhová és korlátozás nélkül beléphet Magyarországon, a biztonsági őrök nem állhatják útját. Az országgyűlési képviselők jogállásáról szóló 1990. évi LV. törvény 9. §
(2) szerint: "A képviselői igazolvány az államigazgatás valamennyi szervéhez, továbbá a közintézetekhez és közintézményekhez belépésre jogosít..."

Örülök, hogy adhattam egy tippet maszoposoknak, ha valahogy egyszer majd kormányra kerülnek, kérek is tőlük cserébe egy zsíros állami tendert!.-)
Talán kötelező olvasmány volt, talán nem, de Mikszáth utolsó nagyregényét sokan olvasták és bizonyára még többen látták a Bessenyei Ferenc és Venczel Vera főszereplésével készült filmet. A történet mellett a lőcsei Városháza fehér árkádos épülete égett bele hátul az agyamba. Innen indult a lőcsei…..
Barnalány 2015.11.01 16:09:11
Lumens Mohamed árnyéka 2015.10.31 05:41:26
Az Európába tömegesen érkező bevándorlók többsége muzulmán. Saját hazájukból menekülnek, olyan országokból, melyek kulturális, társadalmi és politikai rendszerét tulajdon vallásuk, az iszlám alakította ki. Hitükről azonban többségük nyugatra érkezve sem mond le, a…..
Varánusz Amerika újra támad 2015.10.29 09:20:53
Vártam, hogy reggelre kelve vezető hír lesz, hogy Mr. Ananászháré kirángatta az ágyból Colleen Bellt, becitálta a külügybe, hogy elmondhassa mennyire nem értünk egyet azzal amit összehordott. De semmi. Pedig Petya a szomszéd államok prominenseit egy rosszalló…..
Barnalány 2015.10.29 12:46:44
@♔bаtyu♔: Be vagy szarva, mi?:)

Hát, van is rá okod,öregfiú!
Barnalány 2015.10.29 12:52:52
@♔bаtyu♔: Válasszuk itt ketté az ország hasznát a Fidesz-érdekkör hasznától - és máris tisztul a kép!:)

De mondok én neked valamit: ha a nagy demokrata országok befektetői nem fejlesztenek, nem fektetnek be, akkor Magyarországon a híres-nevezetes "negatív növekedés" köszönt be. A GDP negyedét és az export majdnem kétharmadát ui. épp ezek a cégek adják.

Orbánék éppen azért adnak milliárdokat pl. az Audinak, hogy legalább a befektetési ráta hanyatlását igyekezzenek fékezni, mert jól tudják, miféle következményei vannak ennek. Látják és érzik, hogy az ország egyre rosszabb helyen szerepel a versenyképességi és befektetés-vonzóképességi listákon. Itt már rég nem arról van szó, hogy - úgymond - Orbánék "visszautasítanák" a jó befektetőket: itt már arról van szó, hogy jó, épeszű és a kiszámíthatóságot elváró befektető bottal sem piszkálja meg az Orbán-.vezette Magyarországot: index.hu/gazdasag/2015/10/26/hebc_jelentes/

Ez van, öreg!
Barnalány 2015.10.29 12:55:00
@♔bаtyu♔: Érvelni? Neked? Na, ne viccelj! Tudod, nem engedheted azt te meg magadnak (sem lelki, sem anyagi téren), hogy hallgass az érvekre és változtass a nyilvánosan hangoztatott véleményeden!:)

Amúgy meg: épp az imént érveltem neked egyet, illetve idéztem a multik érveit!
Ismételten rendhagyó bejegyzés következik, melyben a XIX. század második felébe látogatunk el és a hírhedt betyár, Savanyú Jóska életét vesszük górcső alá. A betyárvilághoz a mai napig egyfajta romantikus gondolatkör, szilaj és kötöttségek nélküli, szabad életfelfogás…..
Barnalány 2015.10.29 12:20:51
Barnalány 2015.10.29 12:20:51
Barnalány 2015.10.29 12:28:08
@sujbert: Az, hogy nem született jogerős halálos ítélet, az 1878-ban életbe lépő ún. Csemegi-kódexnek (1878. évi V. törvény) volt betudható, amely a súlyos bűncselekmények esetében csökkentette a korábbi büntetési tételeket, valamint a bűncselekmény ítéletben szankcionált megállapításának komoly kritériumait írta elő bizonyítási oldalról.

(Érdekes módon ugyanez a törvény a kisebb súlyú bűncselekményeknél a korábbiaktól súlyosabb büntetési tételeket írt elő, pl. a lopás esetében.)
Talán pontosabb lenne úgy fogalmazni, hogy öt város, ami eredetileg kifejezetten a turistáknak épült, aztán persze azóta alaposan kinőtték magukat. Mindez arról jutott eszünkbe, hogy nemrégiben egy dubai cég bejelentette: 4,5 milliárd euró befektetéssel minitelepülést épít…..
Nem tisztem az Index hátsó felének semmilyen értelemben vett karbantartása. De. Azt föltétlenül meg kell jegyeznem, hogy Dezső András minap megjelent, portrécikknek indult, aztán műfajilag nem tudom mivé lett írása Nógrádi György agyhullámfegyverekben utazó nemzetbiztonsági…..
Barnalány 2015.10.23 13:50:31
@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes: Te, ez a "Fidesz-közeli független médiák" hogy lehetséges? Hogy lehet valami független, ha valamiközeli?

Ez olyan, mintha a kurva a műszakja után azzal hencegne, hogy szűzlány - szóval teljes ellentmondás, akárcsak az okos birka!:)
Barnalány 2015.10.23 18:09:33
@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes: Aha! Csakhogy ezeket a "párt vonalával egyetértő személyeket" egytől egyik a párt irányítja - és pénzeli!:-)

Ha tudnál/akarnál egy lépésnél tovább gondolkodni, akkor ezt magad is beláthatnád!

Avagy: ugyan mi lenne egy GFG-ből (888.hu), ha nem tartaná jól a Fidesz? Egy kiröhögött, ezredrangú egyetemi előadó - vagy még az se!
Megint új hungarikumokat avattak, de itt egy lista, ebből lehet látni, hogy kb. hol tartunk most, mit nevezünk speciálisan magyar értéknek és védendő örökségnek. Van itt a magyar operettől és az ILCSI szépítőfüvek natúrkozmetikai termékektől kezdve Hollókőn és a…..
Ez egy elég kemény írás lesz. De meg kell írni a szemforgató magyar migránsgyűlölők miatt, akik maguk is gazdasági bevándorlók Németországban, vagy "életerős magyar fiatalok", akik kalandvágyból mennek Nyugatra, esetleg magukkal mit kezdeni nem tudó hülyék, akik úgy…..
Barnalány 2015.09.08 07:44:58
Először: Diplomás, PhD-zett kutatóként hívtak meg Svédországba, immár 6 éve. Sok magyarral találkoztam itt, de egy sem volt közöttük, aki (téged idézve) "szir-szar szakember" lett volna. Ugyanis aki nem jó szakember, azt egy, a teljesítményre, tudásra és magas munkakultúrára alapozott országban fel sem veszik.

Másodszor: Egy jó szakember (gondolom, itt szakmunkásra gondolsz) Magyarországon nemigen kres meg 400.000 F-ot, még adócsalással sem. Ausztriában, Németországban, stb. viszont legálisan megkeres 2.000-3.000 eurót is, ami 6-900.000 Ft. Egy jó mérnök ennek a kétszeresét, egy jó orvos a háromszorosát, simán! És még meg s becsülik. + Nem kell rettegnie attól, hogy a gyereke milyen iskolai viszonyok között lesz kénytelen tanulni, mert senkinek sem jutna itt eszébe vezető politikusként huszadrangú, de hozzá lojális hülyéket állítani az oktatásügy élére.

harmadszor: Azt reklamálod a posztodban, hogy "Miért van az, hogy nem látom a nyugati sikertörténeteket? Hol vannak a baromira sikeres magyar vállalkozók, akik kimentek Londonba, beindították a vállalkozásukat, és azóta király módjára élnek? Sehol." megnyugtathatlak, mert ismerőseim, barátaim között többen is sikeres vállalkozók lettek az EU nyugati tagállamaiban. Annak oka pedig, hogy te erről nem tudsz, igen egyszerű: ugyan mivel lennének előrébb, ha téged informálnánk erről?:) Ráadásul a legtöbben már meg is szerezték a német, holland, svéd, olasz állampolgárságot, a magyart meg szépen visszaadták. Talán meglepődnél, ha tudnád, hogy az egyik nagy német luxusingatlan-beruházó cég is egy exmagyar tulajdonában van. De van számos informatikai vállalkozás is, melyeket magyarok hoztak létre nyugat-Európában.
Nem szeretném, ha Magyarország olimpiát rendezne! Majd kitörik a nyelvem, mikor ezt kimondom. Az 1964-es tokiói olimpia óta kísérem figyelemmel a világversenyeken történteket. Mindig az volt az álmom, hogy életemben legalább egyszer lesz lehetőség arra, hogy vendégül láthatjuk a…..
Barnalány 2015.08.29 07:30:23
@bbwd: Ha már olimpia és nemzeti büszkeség, akkor hadd idézzek a Tűzszekerek c. filmből (gondolom, ismered), ott is a brit olimpiai bizottság egyik vezetőjétől, Sutherland hercegétől:

"Semmi sem éri meg ezt az áldozatot. Legkevésbé egy bűnös nemzeti büszkeség."

Hát, erről ennyit!:-)
Szingapúr modern városállama akár egy mintavárosa is lehetne a modern építészetnek. Az ötletes megoldások között manapság már egyre több olyat is találunk, ami valamilyen formában beemeli a természet kincseit a beton, az üveg és az acél világába. Szingapúrban körülbelül…..
Barnalány 2015.08.24 16:44:08
@huzzadneki shakespeare: A Poldi bácsi-féle klasszikus mondás így szól helyesen: "Csak az a szép, ződ gyep! Az fog hiányozni."
:)
Barnalány 2015.08.24 16:44:11
Aha.
A tájfunnal beszélget? Hogy ne fújja le a picsába a pálmafácskákat a tetőről.

@Online Távmunkás: A hír így nem igaz. Építményadó van, akárcsak Magyarországon. A telek növényzettel fedettségére van egy minimális előírás övezetenként. Ha azt betartod, a többin tök mindegy, hogy palota áll-e, vagy csak lebetonoztad.
Pedig sok menő tárgyam van. Kezdve a rosette-i köves pólómtól és hátizsákomtól a bencés plüssmedvémen át a Lewis chessmenes termobögrémig. Azonban most ezzel nem tudok betelni: A legújabb szerzeményem a ravennai Galla Placidia mauzóleum 5. századi mozaikját mintázza.  A…..
A nemzeti érzelmet analizálni nem szép dolog, ebben az országban könnyedén megkapja az ember érte a zsidó-ballib-hazaáruló jelzők egyikét vagy összességét, amivel pontosan jellemeztük is a…..
Barnalány 2015.08.11 21:09:23
@unionista᠍᠍: Több náció is kavarodik bennem ( szerb, kun, még sváb is, a magyar mellett), de speciel cigány, az nincs. Legközelebb a cigánysághoz még gimiben kerültem: amikor is 4 évig 2 sorral arrébb ült egy cigányfiú osztálytársam.
Barnalány 2015.08.11 22:03:09
@unionista᠍᠍: Nem vagyok.
Barátkozz meg a gondolattal! A világ és az emberek nem olyanok, mint hogy az a te lázálmaidban él.
Barnalány 2015.08.11 22:05:00
@Tamáspatrik: Érzelmeket nagyon is lehet analizálni.
Mintha egy darabot téptek volna ki a kelenföldi és albertfalvai őslakosok szívéből. Negyven év után bezárt a fodrászat a Fehérvári út 161. szám alatt, a Fehérvári út és az Andor utca kereszteződésénél lévő üzletsoron. Tudomásom szerint a '70-es évek közepén nyílt…..
Barnalány 2015.08.11 19:16:08
@Ballib Cenzúra: No, akkor ezt most rendbe tesszük! A teljes kép ui. itt olvasható: www.portfolio.hu/gazdasag/mit_okozott_a_vasarnapi_boltzar_megtudtuk_a_friss_adatokat.218098.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Vagyis: az általad belinkelt cikkben a Fidesz-barmoknak hurrázással leközölt adat úgy igaz, hogy abba a korábbi, pusztán a kiskereskedelmi forgalmat tartalmazó adatokkal szemben bele lettek vegyítve a teljes vendéglátó és szálláshely.szektor adatai is! Mintha annak kellene örülni, hogy úgy növekedett az almatermés, hogy mostantól hozzászámítjuk a körtét és a paradicsomot is.:-)

Ezen kívül, ahogy a Portfolio.hu cikke is leírja, van szenonális növekedési eleme is az adatnak, továbbá belejátszik a látszólagos növekedésbe épp most az online-kasszák gazdaságfehérítő hatása is.

Ej-ej, ezt megint csúnyán bebuktátok!:-)
Sokszor érzem úgy, hogy a romantikus pillanatok akkor a legszebbek, amikor senki más, csak én és a kedves veszünk részt benne. Elbújni persze mindig el lehet egy hangulatos lakás, netán egy szállodai szoba mélyén, ám előbb-utóbb még a legnagyobb szenvedélynek is szüksége van külső ingerre és…..