Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goyamaduer

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
Geekblog Shinjuku Incident 2009.07.09 08:30:00
Ki gondolta volna, hogy majd látunk valaha olyan filmet, amiben Jackie Chan nem képes elbánni néhány kötekedő suhanccal, viszont parancsra embert öl? Ki hitte volna, hogy láthatjuk majd egyszer, amint a burleszk-kungfu császára éppen egy prostival kefél? Ki gondolta, hogy Jackie egyszer…..
Mármint utoljára holnap közlekedik a nyári szombatonként és vasárnaponként járó nosztalgia-UV-szerelvény a Hűvösvölgy és Kamaraerdő között. A BKV augusztus 15-én vezette be ezt a szolgáltatást, és nagy-nagy öröm, mert áttörés. Noha Lisszabontól Prágáig sok nagyvárosban…..
Megnyugtatásul: bár egy új filmről szól a poszt : spoilermentes lesz.   A napokban kezdődött a 2010-ben bemutatásra kerülő TRON Legacy c. film hájpja... és persze akik látták az első, 1982-es filmet (én abban az évben még a szorzótáblával voltam elfoglalva), hangot…..
Goyamaduer 2009.09.04 21:12:34
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
Pipszi30 Zenei paletta 5. 2007.12.07 11:35:00
Az elmúlt egy évben Bulgáriában töltött napok örökre megváltoztatták életemet. 3 szófiai hétvége, 1 hét banskoi "snowboardozás" és a legutóbbi hosszú hétvégén abszolvált plovdivi "városnézés"  egy eddig ismeretlen, de nagyon…..
Fogadjátok szeretettel az Erdjan zenekar Viszki dupla kólával című számát egyenesen a Balkán szívéből. Tudjuk, hogy nem kell külön felhívni a figyelmet rá, de a vérpezsdítő muzsika mellett a fő mutatvány a jobb oldalon álló szintis arc. ..