Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lőrincz Attila Sándor

74 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár perce volt még bennem gondolat most már csak csendje fojtogat rab rímem tántorog a teraszon ha rám köszön inkább hagyom    szaladjon szerteszét szegény sosem volt rá még kereslet elég hogy ő nagy betűkkel élne kifejezetten sajnálom érte    ahogy környezete vergődését sorának is látja…..
Mi így élünk itt ketten hárman négyen szerelmesen fülig tengerkékségben    Csárdást lejtünk e káosszal párosan fejeden szép üveg kezemben bot az    új lelki társa szappanoperánknak    szétverem vele eddigi ritmusunk  üveged elreped zuhan a múltunk    Mi így félünk itt négyen…..
  Mit belőled láttam már pihen amit csak te tudsz éled és igent mond a nem lettek diszkrét báján kérődző kulák elfogadásnak    pár holmi haver    bár mondom lett volna tán máshogy úgy gondoltad, hogy kölöknek vásott leszel és később sem törekszel nem voltál…..
Kettétörtem pár erőt osztódjék ha bír e táj csak erdő- kerülőnek nyújthat írt    Árnyak bújnak a fényben és lökdösődnek egymásba érve míg eltűnnek a ködben    Így káromkodott kettőt a vadász majd lőtt egyet mielőtt a saját kardjába…..
Talán tisztellek már annyira kedves Tinta hogy ne töltsek beléd önös szót az akkornak bár ez is csak olyan érzés mintha fűrészpor pattanna az arcomba..
A dalmegosztás ezúttal nagyon változatosra sikeredett, és tele van feltörekvő fiatalokkal, valamint korábban máshonnan ismert zenészek projektjeivel. De tényleg, ezúttal aztán nem minden poprock, van itt funky, punk rock, szintipop, sőt egyszál zongorás, beatboxos-gitáros-looperes,…..
Lőrincz Attila Sándor 2015.04.21 10:25:51
www.facebook.com/maraudersofficial/info?tab=page_info

Az a Kaposvár inkább Kecskemét lesz!
úgy két és fél perc egy röntgen de megannnyi várakozás illatú idő-rög kell hogy a bőröm alá láss    mikor szaglik az értelem és gipszelőben zúg a flex reped ahol nem lehet a leletre váró kedv    mint ellenőr ki jegyet kér ismétlem újra a magam igazságát…..
A rádióreklám az, amit mindenki utál. Az is, aki hallgatja, az az ügynökség is, aki csinálja, meg az ügyfél is, aki elfogadja. De akkor miért csináljuk őket, és főleg miért ilyen rosszakat? Az elmúlt években készült rádióreklámok között csak elvétve volt olyan, ami mint…..
Reggelem általában csak homályos köd kép Magamat perlem a feles délelőttökért Majd már délután rendezzem a határtalant miből estére bérem és a semmim fakad   Éjjel az öblítés is egyre kisebb kaland ha nem úgy feszül mint idő nyakán a kötél..
Amikor felébred és nincs hova tenni a szánalom szavakat hogy halni kél a kedv ha ostoba bikák szarván csinos préda vagy    Üvölts tengert Misi az Istenért sós hullámtörésekkel az ár apály körforgás némán mit sem ér    Kedvemért légy most konok a jóban kend a…..
Egyszer csak megtörténik mikor nem számítasz rá kúszik takaród alá oly mohón, amilyen régin    Fészkelődik és szemlél udvariasan nyakon csíp a válladra dőlve sír lenne egyedül az enyém    arcát arcomban lelné Szívszakadásig fuldokol szorít abból a…..
A kifordítottban, csak kifordulva lehetszAmikor más már aludna, te akkor nevetszS hogy e kacaj-tánc csak holmi privát aktus Vagy ritmusa az összes gilisztának azt úgy   sem kötötték a bohócok orrára!..
...hogy mentenéd a változtatásokat?! Tán nem kellene, maradt még ereje a korábbi szekvenciákon fals hangon tipródó ok okozatnak   de másnap rendre bocsánatot kérj mint panel percembernek a híd végén a félsz csak villanva illanón merész ha egyáltalán szalutál még ép…..
Pártok szavaznak a hálóban boldog Bélák aktusáról míg folyosókon már rohad tucatnyi légy a folyondáron    Gyere filmezzük le a tusát nyerjünk díjat a vitrinnek játsszunk jóságos apukát két hangjegyből fogant gerinccel    énekeljük a házmesterrel nagy idők…..
Nem jó válasz a félelem ha kéz közelbe kerülünk cselekvést adj nekem míg demizson ügy űr   Szövés közül bugyogj palackon át nektárt makacs légy szívesen undok ítélete a percnek vár   Ódon évjárat a pajtás és eszközünk lesz ott ahol koccintás-kámfor…..
Tízesével tóduló nem szabad szavak párolognak oly múlón a kalap alatt   Vörös kontúrral dúsuló a fakó fény Lesnélek ugyan de a pánt nem való még   pattanásra csak őrződ Hozzá ha érünk bizonyosan a köd dől s lesz eggyé két ügy   (konyha kék…..
Sorra hulló dimenziókkal egyszerűsödik a képlet pártatlan a kócos fiók-dal emészthetetlent ítéltek   Iktatódott a kandallóban huszonöt kockányi érdem villanásból az egész oda kozmált kályhánk peremére    Szerencsére hamuval még áldanak…..
Szerettek és te lettél, mosolygón apró igenlés a megkezdett szavakban, őseid akarata vagy.    ünnepeld magad    Atya-áldott lüktetés játszi könnyeden küldve kér, légy szentje a napoknak, dallamból fogant nyomot…..
Ha már mindent átitat a nyomoronc duzzogás és köpni kél kedv nagyon akkor hiánycikk a nyál    mégis hagyom    mi másoknak áhítat az nekem csak unott vágy gyakran intett meg a kor de mozdulok még talán    arra vagy rád    most…..
Két sor között leszünk még refrén, de mondandónk még méltatlan szegény. Egyszer fakadjunk csak ruhátlan, hogy kapkodjunk kétszer kéjt egy/másban!..
Nem tervezhető megfejtés rajzolja ránk utak útját és köldökzsinórtól lesz szép mi bennünk öröktől úgy állt    Anyai termálban gügyög megannyi vásott kisded-én ordítón menekvő ügy ölt csínytevést a legelején    Irritált szembogár…..
Messziről futunk neki koppanunk is nagyon ha rossz meríteni maradjunk a talajon    Zajunk vágya sóhaj és ittas hitegetés feledőre rót nagy baj boldogsághoz kevés    Motel és morfium öröklődő zsibbadás    Minek forró tusolás mikor nincs…..
Lőrincz Attila Sándor blogja Lufi 2013.11.19 00:29:24
Illúziónk lufija telik szívből öntött ész durranva fejt ki egy tűhegynyi felszín zaklatást a komolyság más akaratra vár    Mérlegünkön a súly még jelen együtt süllyedünk le mint félelem mert bár biztos körünk védelem nem hazudhatsz, belőled…..
Itt esik meg ott hogy pőrén jajgatok míg testem taszít örök arcodra pírt    Csúnyák között első és vére lesz bő fősütő uraknak a jó, vakablak   kerettel igaz muskátli nyújt vigaszt kis meredésbe amíg téglád lép le..
Mehetne minden nap élményszámba? Vagy belénk sült a szürkület és önmagunk már félénkként áldhat?! Kényszeredett, gyarló ügy ez!    Mily szép lehet a karikás írás elismerése, ha akad hangulat hódolt baráti bírád! Neki akár bort is adhatsz.  …..