Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Achmed, a hitetlen

0 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
facebook..
Achmed, a hitetlen 2018.07.27 20:30:38
Ez is ide tartozik:
444.hu/2018/07/27/orban-gaspar-nagyban-tartottam-a-torvenyt-hogy-csak-hazassag-utan-lesz-szex-kozben-versenyeztunk-hogy-ki-tud-tobb-lannyal-kavarni

"Orbán Gáspár azt mondta, egy nappal korábban egy debreceni csarnokban volt Felház-gyűlés, és csak azon a napon négyszer-ötször szólt hozzá az isten."
Most ezt nem tudom hogy kell érteni, négyszer-ötször beszélt az apjával telefonon, vagy tényleg elment az esze...
Mindörökké Off Gothika 2018.07.25 08:01:00
2003 Miranda Grey (az Oscar-díjas Halle Berry) kriminálpszichológus a szigorúan őrzött woodwardi női fegyházban. Egy fárasztó nap után magához térve döbbenten tapasztalja, hogy a zárt osztályon fogva tartott dühöngő nem más, mint saját maga: Miranda Grey, aki most átkerült a…..
Emlékszem 1999-ben mekkora reklámkampány övezte a legújabb Star Wars mozi bemutatóját. Minden létező csatornából a Phantom Menace ömlött ránk, a nagyobb eladási számok miatt minden valamirevaló újság a címlapjára tette, már fél évvel a bemutató előtt, csak mert volt benne…..
Achmed, a hitetlen 2015.12.13 12:01:18
A fenti véleményekkel nagyobbrészt egyetértek, de van két olyan apróság - illetve számomra nem annyira apróság -, amit eddig sehol nem olvastam:
- először is, a harci jelenetek koreográfiái döbbenetesen rosszak. Jedik harcolnak egymással fénykardokkal, de a mozgásuk alapján csak közepes színészek hadonásznak botokkal. Ez az eredeti sorozatban annyira nem is volt annyira zavaró, de aztán jöttek a kung-fu- és karatefilmek, ahol azért látni lehetett, mire képes az ember pár év(tized) gyakorlással. Ezek a jedik meg egész életükben ezt tanulták, akkor könyörgöm, hogy lehet ennyire pocsék a mozgásuk?
- ehhez kapcsolódik a második problémám, a jedik képzése. A három részből annyi derült ki, hogy a jedik fénykardokkal hadonásznak gyerekkoruktól kezdve. Ha ez így lenne, az három dolgot vonna maga után:
1. piszok kevés jedi élné túl a képzést;
2. a túlélők tele lennének művégtagokkal és sebhelyekkel;
3. mindegyik jedinek olyan mozgása lenne, mint Ray Parknak a második rész harci jeleneteiben. Na ott van tudás, nem csoda, hogy a fickót ketten nem tudják leverni. Amikor meg mégis, az olyan izzadtság szagú, hogy kínomban nem tudtam nevessek vagy sírjak. Anakin lóg egy darabig, aztán felugrik... na egy valódi jedi itt vágta volna ketté röptében. De nem, Darth Maul (szerepében Ray Park) nézi ahogy Anakin átugrik a feje fölött, megvárja, amíg a fénykard bekapcsol, és megvárja, hogy Anakin kettőbe vágja... Iszonyat gagyi.

Aztán ott van,amikor találgatják, hogy ki lehet a gonosz shit... ja nem, sith. Nekem ne magyarázzák el, hogy létezik olyan fénykardjára méltó jedi lovag, aki nem érzi meg, ha a közelében egy sith mester tartózkodik. Hát egy reikis meg tudja mondani, hogy a másik Rai vagy Usui iskolát végzett, nehogy egy jedi erre képtelen legyen... Borzalmas, na.

Szóval szerintem az egész jedi téma szörnyen nélkülözi a koherens koncepció árnyékát is. Egy igazi képzés valahogy úgy nézne ki, hogy a gyerekek harci oktatás mellett intergalaktikus diplomáciát, retorikát, etikát, táncot, politológiát, orvoslást, exobiológiát meg még hatmillió másik dolgot tanulnak, hogy amikor felnőnek, jedi lovagként megállják a helyüket harcosként és diplomataként egyaránt.
Vicces egyébként, hogy ez a fajta harcosképzés Stephen King Setét Torony regényeiben van jól leírva.
Az Én Win 10-em Microsoft Edge 2015.08.08 13:59:02
A székely elmegy a fiával fát vágni. Vágják a fát, a fiúnak elege van már az öreg parancsolgatásából, és az apja hátába vágja a fejszét. Fiam, ez vicc volt, vagy direkt? -…..
Achmed, a hitetlen 2015.11.29 14:17:49
@BK!: Én tiszta telepítéssel raktam fel a Win10-et, az Edge el sem indult. Belépett, kilépett, és annyi. Aztán pár nap után egyszercsakhirtelen elindult, mert csak. Hát viccnek tényleg kicsit durva. Kb ilyen lehet a Win3.1 böngészője. Én sem tudtam semmit alakítani rajta, úgyhogy hagytam a francba az egészet, tíz éve használok Firefoxot, maradok annál.

@[megmondoember]: csakszólok, ez egy BLOG, nem egy szaklap. Itt a szerző azt ír, amit akar - a műfaj jellegéből adódóan elsősorban meglátásait, érzéseit, benyomásait rögzíti -, ha nem tetszik, nem muszáj elolvasni, hozzászólásban fikázni meg végképp.
Az Én Win 10-em A Start menü 2015.08.03 13:46:25
Hurrá! - kiáltottam fel, mikor megtudtam, hogy visszatér a Start menü. Na jó, amolyan virtuális kiáltás volt, de azért tényleg megörültem, merthogy a Windows 8-ban eltüntették és a Metro / Modern…..
Achmed, a hitetlen 2015.11.29 10:39:10
Vicces, de amikor megláttam a Win10 felületét, nekem is az volt az első gondolatom, hogy bassza meg, ez a Win3.1 újra. Én még Dosban kezdtem az ismerkedést az informatikával, azóta használtam az összes Win verziót - meg egy csomó Linuxot is -, és nekem személy szerint a Win7 a kedvencem. Kezelőfelületre, kinézetre, kezelhetőségre, testre szabhatóságra, bármire nézve is, eddig nem találkoztam jobb Win verzióval.
Ez a Win10 - már bocsánat - egy fos. Amit a Win7-ben két kattintásra elérek, itt három párbeszédpanelen keresztül kattingatok, mire megkapom. Ott a vezérlőpultról elérem a lényeges beállításokat, és logikusan van felépítve, tudom mit hol kell keresni. Itt ez a Gépház nevű szörnyűség olyan logikus, hogy a "Több alkalmazás" menüpont alatt az ablakok dokkolásával találkozok. A beállítások egyik fele onnan érhető el, de aztán néha átdob a régi vezérlőpultra, ahonnan meg egy másik beállítás kedvéért visszadob a Gépházba. NOOOOOORMÁLIS??? A faszért nem lehetett minden beállítást egy felületre tenni, mint a régi vezérlőpultnál? Itt ráadásul a vezérlőpult a Start gombra való jobb kattintással érhető el, de van ott menüpont a leállításhoz, futtatáshoz, stb stb... De minek, amikor a Start menüben is megvannak ugyanezek?
A start menü meg egy külön katasztrófa, de ezt fentebb kitárgyalták.
Amin még kiakadtam, az a kezelőfelület. Egy tényleg SZÉP, testre szabható Win7 után itt 48 szín közül választhatok, sehol egy kurva színátmenet, minden szögletes, mintha egy hat éves gyerek rajzolta volna vonalzóval az egészet...
Egyszerűen nem értem, hogy ami a Win7-ben flottul működött, kézre esett, szép volt, azt mi a faszért kellett szétbarmolni??? Hihetetlen, hogy sokan ezt tartják fejlődésnek.
És akkor még nem beszéltem a Win10 állandó kémkedéséről; arról, hogy ha nem akar telepíteni egy programot, mert csak, akkor nem telepíti; ha nem tetszik neki egy program, akkor azt szó és kérdés nélkül leszedi, a hülye felhasználó meg hadd keresse; arról, hogy a telepítendő frissítéseket nem lehet kiválasztani, és hadd ne soroljam a végtelenségig...

És mielőtt megkérdeznék, hogy miért használom: sajnos kénytelen vagyok, de ebbe most hadd ne menjek bele. Majd keresek valami alternatív megoldást a kezelőfelület átszabására, hátha... De a többi, az katasztrófa. Lehet, hogy inkább áttérek valami Linuxra, bár nem szívesen, ha egyszer már pénzt adtam ki egy jogtiszta Win verzióért.
Összegzés: a Microsoft bekaphatja.
Olyannyira létezik hatodik érzék, hogy bizonyos osztályozás szerint az embernek akár 20 különböző érzékelése is lehet. Az 5 eredeti érzékelést (látás, szaglás, ízlelés, tapintás és hallás) Arisztotelész írta le, ami vitatlatatlan, viszont kiegészíthető. Eszünkben…..
Achmed, a hitetlen 2015.06.27 18:32:41
@tobias2: Nálam a "bisztosan" verte ki a biSZtosítékot ebben a szövegben.
Vannak olyan nők, akik képtelenek kiheverni a szülés fájdalmát. Pontosabban: nem akarják kiheverni azt. A szülőágyról úgy, ahogy vannak - véresen, verítékesen - felkúsznak a piedesztálra és szenvedéssel töltik az egész életüket. Ez még magánügy lenne, de a családjuk,…..
Achmed, a hitetlen 2015.06.07 08:43:36
A Kozmosz együttes ugyanezt énekelte fel pár éve:

az nem lehet, hogy annyi szív
hiába szív...
de lehet.

fosunk a jövőtől, büszkén a múltra
de hogy mi volt a múlt, azt senki se tudja
úgy tudtuk, más bánt el velünk
pedig mi voltunk azok, hidd el nekünk

a Habsburgok kérték és kapták a koronát
önkéntes gyarmat voltunk több koron át
későn keltünk, hogy fel kéne kelni
addigra utált körbe mindenki
míg Deákot ünnepelte száz torok
a fejünkre nőttek a román pásztorok
ők nem egyeztek ki a kiegyezéssel
baj is lett belőle később kevéssel
hogy becsúsztunk a háborúba
hülyére verve álltunk Trianonba'
utána Horthyék is okosak voltak
hadat üzenni a Szovjetuniónak

mínusz negyven fok volt az oroszoknál
ott maradt a fél hadsereg a Donnál
jöttek a ruszkik, fal lett a Lajta
bölcsőnk ez, gyakran sírunk is rajta

mi vagyunk a hősök és mi vagyunk a holtak
a nácik és a komcsik is magyarok voltak
mi voltunk Koppány és Kun Béla
mi vagyunk magunk a probléma

Való Világ, Megasztár, X-Faktor
szidjuk mindet, de nincs, aki elkapcsol
és hiába védjük másoktól a földet
ha lengyel húsért sorban állni ragyogó ötlet
mi tévézünk öt órát, de a jenkik a hülyék
hősök vagyunk, csak sose állunk ki az ügyért
aki akar itt bármit, az úgyis dobbant
és marad egymillió kamurokkant
az országban, ahol mindenről más tehet
a bankok, a zsidók, az IMF, a melegek
balhé van, de sosincs felelős
mindenki megússza, van jog, csak nem erős

eltűnt a Postabank, de senki se tette el
Kulcsár Attila is egyedül kezdte el
hozott is valamit az Ezüsthajó
a Hagyóból lett csak cellalakó
a pártokat építik az autópályák
egykor még féltek, de azóta látják
hogy nem üvegzseb van, csak üveges szemek
úgyhogy ideje, hogy építkezzenek
mi is építjük a nemzeti falansztert
de erről nem írt se Kertész, se Wass Albert
Nyugat-Európa és a káosz partján
félig Ázsia, de egészen Balkán

mi vagyunk Orbán és mi vagyunk Gyurcsány
mi vagyunk a rendőr, az orvos, a furcsán
bekötött nemzet, ez a szédült nép
mi vagyunk a tábor és az ellenség

ki itt hatalmat kap, az sohase fékez
először dönt, és aztán se kérdez
hiszünk még, de tudjuk legbelül
hogy hazudnak rendületlenül

légy csendben, ó, magyar
ha viselkedsz, eljön az ómagyar
táltos, és neked is letol egy szettet
szebbet, mint ahogy eltervezted
nézed a plazmán, majd kifizeted egyszer
az állam is így él, ilyen ez a rendszer
itt tudja minden kisgyermek
hogy svájci frankból nőnek a díszkertek
úgyhogy senki se szól, hogy így nem lesz jól
meleg ez a kibaszott disznóól
huszonöt éve nonstop a válság
nem mászunk ki, csak a gödröt ássák
volt egy lépcsőnk, de eltemettük
most építjük újra, hogy lebontsuk együtt
mert az utód is úgyis begőzöl
még pár év és kezdhetjük elölről

Isten, várd meg a magyart
majd odaérünk, csak még vesszük a kanyart
Isten, várd meg a magyart
rögtön odaérünk, csak még vesszük a kanyart

nem is akkora gond, hogy nincs nagy sietség
megbűnhödte már e nép az összes ötletét
lehet, hogy gyerekként még máshogy tanultad
de ha hátralépnél, látnád, hogy magunknak
basszuk el, de pusztuljon az idegen
léptek a ruszkik, de látszik, hogy ide nem
több párt kell, hanem több külön ország
Az Okosak Földje, Magyarország

mi basszuk el, de pusztuljon az idegen
léptek a ruszkik, de látszik, hogy ide nem
több párt kell, hanem több külön ország
Az Okosak Földje, Magyarország

www.youtube.com/watch?v=H72yZgrWbxU
Zúgolódik a nép, a helyi sajtóban készülnek a hatástanulmányok. A vidéki Magyarországon sokkal kevesebbet beszélnek a vasárnapi zárva tartásról, mint a vitatott törvény másik sarkalatos pontjáról. A kistelepülések lakói távolabb élnek a városi hipermarketektől, a…..
A pénteki S-day (a Simicska coming out napja) számos dologra világított rá. Elsősorban és mindenekelőtt nyilvánosan is megdöntötte azt a hazugság-tabut, hogy független újságíró, mint olyan, létezik. Nem létezik és soha nem is létezett. A Simicska médiacsoport vezetőinek rövid…..
Kezd működésbe lépni a Nemzeti Ellenállás Rendszere. Csak szívósan és keményen fiúk és lányok, mindig jó ha van egy NER-B, főleg ha a NER-A hangosan csődöt - és titokban féldiktatúrát - mondott. Tegnap este végigböngészve a híroldalakat jó kedvre derültem. A Nemzeti…..
Achmed, a hitetlen 2015.01.17 09:13:49
@naphegyi vince: Ennek a MET Zrt-nek fuss neki még egyszer, mert ez így vicc. Itt egy alapmű közérthetően:
tldr.444.hu/2015/01/14/a-legtobb-penzt-most-igy-lehet-csinalni-magyarorszagon/
Ők nem álmodják, hogy meghaltak, ők aszerint élnek. Hiszik, hogy szerveik kőből vagy levegőből vannak, fájdalmat nem éreznek, nem beszélnek, az ételt-italt megtagadják, mindezt egy halott emberhez méltóan A Cotard és egyéb, különös szindrómák. Cotard-téveszme Az…..
Sok butasággal megtűzdelt interjút adott a házelnök Széles Gábor lapjának. A butaságok nem annyira az amerikaiak által felemelendő "új SZDSZ" körül koncentrálódtak (ebben az észrevételében ugyanis lehet akár egy szemernyi igazság is, time will tell, ahogy lehet igazság a Jobbik…..
Achmed, a hitetlen 2014.12.28 00:15:33
@Hajdú Peter: Az, hogy Orbán Viktor mit mond ebben a kérdésben, indifferens. Ha valamit azzal akarsz bizonyítani, hogy Orbán Viktor mondta, akkor sürgősen látogasd meg gyógyszerészed, elmeorvosod!
Ömlik itt minden a netadóról, megy az utcára a nép - menjen csak -, ám eközben mintha megfeledkeztünk volna arról, hogy ez a netadós szöveg egy nagyobb egész része, amit nevezhetünk adócsomagnak. És ez a csomag tartalmaz annyi öööö érdekes elemet, hogy csak megér egy pár…..
Achmed, a hitetlen 2014.10.29 21:58:35
Ma már másodszor olvasom ezt: "... valahogy átment az egész a rendszeren."
Milyen rendszeren??? Orbánt este leanyázták egy blogon, reggel csípett neki a pisi, erre rátelefonált - úgy a második és harmadik pálinka között - Vargára, hogy "Misikém, akko' mostan adóztassátok meg a netet. Faszomat írogatnak a sok mocskok, most megkapják a magukét!"
Misikém meg leült, de a papíron csak elméjének hű tükre jelent meg - magyarán bámulta a fehér lapot. Aztán megkérdezte egy kollégáját, hogy milyen internet van otthon.
- 1 gigás - válaszolta az.
- És az jó?
- Ja, jó gyors, bármit leszed a gyerek percek alatt.
- Mondjuk 1 gigára 300 Ft adó sok lenne?
- Áh, Gyurcsány is abba a 300 forintba bukott bele, sóher népség ez...
- Ja, igaz, legyen 150 Ft. Akkor írjuk: 150 Ft egy giga... izé után...
- Gigabájt, azt úgy mondják, de ha szakértőnek akarsz látszani, írd úgy, hogy bé ipszilon té e...
- Akkor 1 gigabyte után... így jó?
- Fasza lesz Misikém, csak így tovább, csak most kimegyek röhö... izé, kávézni, írjad csak.

Szóval szerintem nincs itt semmiféle rendszer, szakértők és tanácsadók le vannak szarva - ha vannak egyáltalán -, Orbán egyet telefonál mert csíp a pisi, erre iparágakat mészárolnak le, cégek ezreit viszik csődbe, tízezreket vágnak ki az utcára. Nem számít, mennek közmunkára, javítják a statisztikát.
Mert Orbán jobban teljesít.
Magyarország meg beledöglik.

Csak az nyugtat meg kicsit, hogy már most elvesztették a 2018-as választást.
A kormányzat megkezdte a lázítást Amerika ellen, ahogy korábban már megkezdte a lázítást az EU ellen, amivel összeáll a Nyugat elleni szabadságharc frontja. Kövér László házelnök az Echo TV portréműsorában többek között arról beszélt, hogy Rui Tavares portugál zöldpárti…..
Esemény és vélemény saláta: Maláj utasszállítót lőttek le Ukrajnában Kelet-Ukrajnában, csütörtök kora este lezuhant egy Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó malajziai utasszállító, fedéltezén 295 emberrel. Az áldozatok közül 80 gyermek. A roncsok és a holttestek tizenöt…..
Achmed, a hitetlen 2014.07.19 17:09:00
@maxval, a gondolkodó birca: látom a Fidesz-központban megvolt az eligazítás. Putyin segge arra van, háromra nyalás. Egy-két-há, egy-két-há, egy-két-há...

Egy gondolkodni képtelen, agyatlan, elvtelen, orbánseggnyaló barom vagy, bazmeg! Remélem legalább megfizenek azért, hogy orbán és putyin szarát eszed.
Achmed, a hitetlen 2014.07.19 22:40:37
@maxval, a gondolkodó birca: esetleg ha valami forrással is alátámasztanád... ja, bocs, a fidesz székházban mondták, tehát igaz.
És mi alapján azonosítottál be pártkatonának, hülyegyerek? Hogy nem bégetek együtt a bircamenettel?

@guma: bocsi a hangnemért, ez a barom egy ideje idegesít, jól esik elküldeni az anyjába :D
Achmed, a hitetlen 2014.07.19 23:16:00
@maxval, a gondolkodó birca: sajtóértesülések szerint 32 ezer láb magasságig le volt zárva te elmebeteg. A gép 33 ezer láb magasan repült. Egyébként a maláj légitársaságnak a márciusi gépeltűnés óta nem ment jól, valószínűleg spórolási okokból választották ezt a rövidebb utat, nem akartak kerülni a Fekete-tenger felé. Most pedig valószínűleg csődbe is mennek.

Oszt mitől lennék én ballib pártkatona, magyarázd már el! Orbánt ugyanannyira rühellem, mint az összes többi selejtes agybeteg pszichopata maffiózót, aki politikusnak nevezi magát. Semmi különbség nincs közöttük, ugyanolyan hazaáruló bűnöző az összes. Te meg ezeknek tapsolsz, gratulálok hozzá.
Nézd meg a videón az összefoglalót, mert a képekkel, csak pici ízelítőt adok a témához... 10./ A Sky Dome panoráma képe, nyitott tetővel (panoráma kép) 9./ a korszerű léghajó 8./ Oresundi híd és alagút  7./ A Petronás ikertornyok - Malajzia 6./  a világ egyetlen…..
Achmed, a hitetlen 2014.07.19 22:49:13
@gigabursch: Te meg hogyan keveredtél ide? És mi a fene bajod van? Soha nem beszéltél ilyen hangnemben, mindig tök normálisan, higgadtan fogalmaztál, most meg nekirontasz egy ismeretlen embernek - ráadásul jó embernek - és lehülyézed? Ha nem egyezik a véleményed, nyugodtan mondd el, de nem kell lebarmolni senkit.

Bocs, de ezzel most magadról állítottál ki bizonyítványt :(

(Egy másik blogon sokat dumáltunk, még élőben is találkoztunk egyszer, szóval kicsit le vagyok döbbenve a hangnemen.)
Nyüszítenek a balos megmondóemberek és blogok, hogyan is lehet a mocskos rasszista volt miskolci főrendőrből polgármesterjelölt. Pedig nem Gyurcsányt kéne ekézni, hogy forgatja a köpönyeget, meg hogy az anyját eladná egy szavazatért, hanem végre átgondolni azt, hogy mennyit árt…..
Vastagbőr Szellemi kútmérgezés 2014.04.10 08:57:00
Oldalakat lehetne írni, hogy miért veszítette el a baloldal a választást, majd újabb hosszabb oldalakat, hogy mit tanultak ebből a második vereségből.De minek?Elég egy kép is. Egy erős kép. ..
Achmed, a hitetlen 2014.04.10 10:17:25
@Free-Press: Szerintem az emberek túlnyomó többsége - vagyis a társadalom nagy része - nem csak buta, de ostoba is, ebből eredően a társadalom is úgy hülye ahogy van. Ha ez nem így lenne, akkor ezen a választáson egyetlen párt sem érte volna el az 5 %-ot, mivel egyik párt sem alkalmas arra, hogy az országot vezesse. EGYIK SEM!

@Transylvanianmixedgrill: én Orbánnal visszafizettettem volna azt a másfél évi fizetését, amíg a vereség után be sem ment a Parlamentbe. Az lenne a munkahelye, bassza meg! Ha én egy napig nem megyek be, arra a napra nem kapok fizetést! És az is igaz, hogy két vereség után a teljes Fidesz vezérkar a helyén maradt (ők aztán nem tehetnek semmiről), és egy Gyurcsány, meg egy világválság kellett ahhoz, hogy újra nyerjenek.
"A Fidesz-KDNP olyan átütő erejű győzelmet aratott, amelynek jelentőségét ma még fel sem lehet mérni.Magyarország ma a legegységesebb nemzet Európában." - mondta tegnap éjjel Orbán a győzelmi beszédében.Az "átütő erejű győzelem" azt jelentette, hogy elveszítették a 2010-es…..
Achmed, a hitetlen 2014.04.08 12:21:39
@monddazigazatmar: a Romániában élő fizet itt adót? AKKOR MIÉRT SZAVAZHAT???
Achmed, a hitetlen 2014.04.08 12:26:48
@Geza: ÁLNÁCZI! Még le sem tudod írni Nietzsche nevét :DDD
Egyébként ezt párszor én is felvetettem már. Szerintem a fidesz-trollok nagy részét az mszp fizeti, hogy járassák le a fideszt.
Achmed, a hitetlen 2014.04.08 12:29:51
@lyken: dehogy akartak ezek nyerni. Szart sem tudtak volna tenni ebben a rendszerben. Jó nekik négy évig ücsörögni a páholyban, nyomogatni a gombokat, és amikor elcsakliznak az orruk elől valami zsíros üzletet, akkor demokráciadeficitet kiabálnak. Ennyi, milliókért. Fasza kis politikai elitünk van.
A közoktatás elmúlt négy évének egyik legfontosabb eredménye: Az Index forgatott egy videót a Keresztyén Értelmiségiek Szövetségének csákvári rezsifórumán, de az a videó már annyira túl van minden képzeleten, hogy bőven elég belőle ez a 9 másodperc.Tökéletes…..
Achmed, a hitetlen 2014.02.23 15:32:01
@ucsacsu: tudja mit jelent a szó. Ezt műveli amióta politizál.
Achmed, a hitetlen 2014.02.23 15:32:57
@Hamajd: már kurvára. De valakire azért kellene szavazni. Csak nincs kire.
Az áfacsalás "botrány" szép lassan a érdektelenség mocsarába süllyed, már csak talán Vágó Gábor LMP-s képviselő dolgozik az ügyön Horváth Andráson kívül. A Fidesz taktikája bevált, nem kell vele foglalkozni, nem kell neki teret adni, szépen magától kifullad az "ügy". Pedig…..
Achmed, a hitetlen 2014.02.17 21:41:18
Nem tudom, csak nekem jutott eszembe ez a cikk?
index.hu/gazdasag/2014/01/22/lecsapott_a_nav_a_sovereign_cukorra/
Az előzményekben olvasható, hogy egy indexes cikk alapján indított vizsgálatot a NAV... hát gratulálok neki.

@AntiKorrupt: a GDP 20-25%-át lopják el így? Ez kurva sok, van valami forrásanyag hozzá? Én eddig a legvadabb becslést úgy 1000 milliárd körül hallottam. De mint tudjuk, Magyarország jobban teljesít...

@Mária: szépen haladunk a baráti és testvéri Észak-Korea felé. Csillivilli de fenntarthatatlan és kihasználatlan üveg-fém-beton monstrumok, közben a nép szegénységbe és rabszolgaságba taposva nyomorog.
Achmed, a hitetlen 2014.02.18 17:47:34
@AntiKorrupt: én sem az ÁFA csalásra értettem, hanem az össz állami korrupcióra, azért is lepődtem meg.
Megjött a friss kerületi újság, van 2-3 oldal, amiről nem köszön vissza Papcsák Ferenc polgármester, de legalább meghallgatja a kerületi lakosok véleményét. (Vagy frissíti az adatbázist.)Látszik, hogy a Konzultáció mesterfogásait egyenesen a Nagymestertől tanulta ... Izgalmas…..
Achmed, a hitetlen 2014.02.18 17:40:02
@Jani haverja: és az jogszerű, hogy a fidesz kampányához az állam adja - ingyen! - a felszerelést???
index.hu/belfold/2014/02/17/kozmunkaskent_epitettem_rezsiforumot_a_fidesznek/