Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kai

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben (2018 február 10-én) jelent meg az Archaeological and Anthropological Sciences nevű szakfolyóiratban egy érdekes cikk a 2013 –ban feltárt (és azóta vizsgálatoknak alávetett) budapesti királysírról, mely a Mátyás-templomban található és a kutatók szerint III Béla illetve Chatillon Anna…..
A kormányzat a sokszorosát költi el a kétnapos Red Bull Air Race-re, mint amennyit egy év alatt költött a hajléktalanság megelőzésére szolgáló budapesti adósságcsökkentési támogatásra - mielőtt megszüntette az ellátás központi finanszírozását  - írta a Facebook oldalán a Város Mindenkié…..
kai 2017.07.05 10:44:29
@Gtusa: Ha 2000 körül lenne egy sör, aminek az áfája 500, akkor 10 millió sört kell meginni, hogy kijöjjön a nullszaldó. A Duna szintje hirtelen másfél métert emelkedne az öt millió liter vizelettől, és a repcsik belegangolnának a Lánc-hídba. :D
Mi az, amit érdemes tudni a szőrös kis kedvencekről, de eddig elkerülte a figyelmetket? Az alábbiakban pár pontban összeszedtem, mi az, aminek ismerete szerintem elengedhetetlen a "hatlábúaknak" Ezeket jórészt a saját bőrömön tapasztaltam, tanultam meg, sokszor nem kis…..
Bill Gates és a microsoft figyeli ezt a cikket, és azok között akik felteszik Facebook üzenőfalukra egymillió dollárt fog szétosztani! El sem hiszem! A barátnőm két napja megosztotta a Facebookján ezt és másnap értesítették, hogy hatalmas összegű pénzt utaltak számlájára! Azt…..
2013.03.15 Szomorú napja a magyar történelemnek. Ugyanis egy elképesztő méretű hóvihar lépte át határainkat, ami gyakorlatilag lebénította az egész országot, és több ezer embert szakított el otthona melegétől, családjától, szeretteitől. Több ezer ember töltötte az elmúlt 24 órát félelemben a havas…..
kai 2013.03.16 19:11:56
@theus: ki nem szarja le, hogy te hogy utaztál?:D
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
A rövid válasz erre a kérdésre az, hogy igen, ám vannak olyan tényezők, amelyeket nem hagyhatunk figyelmen kívül. Az ivartalanítás a tulajdonos által meghatározott fontos döntés, ami egy szukánál a petefészkek és a méh kioperálását, egy kan esetében pedig a herék…..
kai 2013.02.09 20:26:12
@Infomaker: legalább megtanulsz gyorsabban tekerni, ha kedves az életed. úgyis olyan puhány már ez a világ :D
Subba Időutazó! 2010.10.28 12:23:00
Chaplin 1928-as Cirkusz című filmjében tűnik fel ez a mobilozó(!) asszonyság, 00:25-től érdemes figyelni! ..
Amikor pár napja megkaptuk mailen ennek a hm... ingatlannak a hirdetését, csak annyi időm volt, hogy rápillantsak, és nyugtáztam, hogy egy elég érdekes kialakítású kertes ház, amelyik jó lesz majd valamelyik ingatlansalátába. Aztán amikor a karácsonyi ajándékok után ezt a…..
A felsorolás szubjektív és természetesen nem törekszik teljességre (elég sok lenne beírni ide több millió nevet, akik leléceltek végleg az idén). Mindenesetre nem tartalmaz politikusokat (pl. Suharto, Jörg Haider, Hua Kuo-feng, Bronislaw Geremek), akikből mindig túl sok van még úgy…..
Bigyóblog Fogaskerekes dizájnóra 2007.12.07 15:55:00
Különleges órákból bemutattunk már néhányat (és nem kétséges, fogunk is még), de ezt nehéz lesz überelni. Az időt a fogaskerekek forgásával mutatja: az órát a nagy keréken, a percet a kicsin (alul, jobbra). Elemmel működik és 20 dollárba kerül.Via GeekAlerts..