Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemesfém

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reméljük, már túl vagytok a felvételi ünneplésén, és jöhet egy újabb életre szóló élmény: a gólyatábor! Rengeteg buli, új ismeretség, ne hagyjátok ki ezt a nagyszerű élményt – a legtöbb embernek meghatározza az egyetemi éveit ez az első összerázódás a…..
A hosszú táv helyett válaszd inkább a négyéves futamidőt! A lakástakarék-pénztári szerződést jóformán mindenki ismeri. Az állam az éves befizetésünkhöz 30 százalékot hozzátesz, de maximum évi 72 ezer forintot. Látszólag tehát mindenképpen megéri…..
Tartós Befektetési Szerződés, egyes helyeken Tartós Befektetési Számla (rövidítve TBSZ): 2010-ben bevezetett, adózási szempontból jelentős mértékű kedvezményt biztosító konstrukció. Tulajdonképpen a tőkejövedelmeket, tehát kamatot és árfolyamnyereséget sújtó adó…..
A jelenlegi, infláció veszélyes idökben érdemes megfontolni annak, akinek komolyabb befektetni való tökéje van, hogy nemesfémeket is felvesz a portfólióba. A nemesfém nem inflálódik. A befektetés viszont nem hoz profitot. Tipikusan biztonsági portfólió részt kell így…..
Kedves barátaim! A palládiumot a befektetéseken kívül az iparban is sok helyen felhasználják! // // Főként elektronikai és fogászati területen használjuk manapság. Értéke a ritkaságában található. Én főként azért használom ezt a nemesfémet, hogy a portfólióm…..
Kedves barátaim! Számomra kihagyhatatlan téma, ha nemesfém befektetésről beszélünk a platina, mely egyébként 30-szor ritkább, mint az arany.   // // A platinát viszonylag későn a 19. században fedezték fel. Jelenleg is erőszeretettel használják az iparban. Ennek…..
Kedves barátaim! A nemesfém befektetők közül sokan ezüstbe fektetnek, ezért ezen az oldalon is szeretnék erről írni!   // // Manapság jobb befektetésnek számít talán ezüstbe fektetni, mint aranyba. Évről évre növekszik a kereslet és az ipari felhasználás. Én is…..
Kedves barátaim! A legtöbb nemesfém befektető aranyba fektet, ezért ezen az oldalon is erről szeretnék először írni! // // Ma az arany a leglikvidebb befektetési eszköz a világon. Hazánkban befektetési aranyat nagyrészt akkor vesznek az emberek amikor rossz híreket hallanak…..
Kedves barátaim! Aktív befektetőként tudom, hogy milyen sok gondot okozhat, hogy meg tudjuk a pontos ezüst, platina, palládium és arany árfolyamokat! Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy mostantól kezdve mindig tud hogyan is áll a különféle nemesfémek pl.: az arany árfolyama. //…..