Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Istengyermek

1715 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  képmelléklet: Andocs, megjelent a szentség a térben, mely annyit jelent, hogy elindulhat a Szakrális királyság! A Szentséget tejszerű, de valahol mégis szivárványos gömbökként örökítette meg a kamera. Élő létezők ők, kik őrködnek a a Szakrális Királyság megvalósulásának folyamata…..
    Áldás, békesség mindenkinek!   Sokan fájlalták amiért nem folytatódott a blog. Az egyik ok ami miatt nem tudtam feltölteni-e  felületet, technikai. A másik ok viszont szellemi. Mivel már kinőttük a gyermekségünk és Istenemberekké léptünk elő, már az   Istenember.hu   felületen…..
Istengyermek Minden Magyarnak! 2018.07.22 12:02:37
        Áldás, békesség a Magyarnak és az egész világnak!   Miután az Istenanyai és Istenatyai tudatok megtisztítása, egyesítése és felsőbb szintre kapcsolódása is megtörtént, szerbe hívlak benneteket 2018.08.04.-én 21 órakor Őcsédre, egy Nemzet egyesítő szerbe. A rendezvény további…..
Kérlek nézzétek meg ezt a videót, mely által alap tudásra tehettek szert. Ez egy tudás-váz, melybe beilleszthető az összes eddigi munkánk és tudásunk. Általa érthetővé válik a múltunk és genetikai rokonságunk az Új-Gúrokkal, Japánokkal, Indijókkal...stb. Ha tehetitek…..
Ez az időszak az Ősök emlékének megszenteléséről szól.Emlékezzünk hát mi kései utódok az előttünk járókra hálával és szeretettel. Segítsük a még ittragadt lelkeket imáinkkal.Amennyiben az elhunyttal kapcsolatban nem volt még álmod, felmerülhet a gyanúja annak, hogy még nem ért "haza". Vagyis…..
Istengyermek Üdvözlégy Mária 2017.10.30 20:07:14
kép: Várhosszúrét Mária kegyhelye Rozsnyónál/ Viszlai házaspár képeA szeptemberi hívás kiáradásával, mely a forrással rendelkező Mária kegyhelyek rendbetételére irányult, csodálatos képek születtek.A dolgom nem volt egyszerű.Még egyszer nagyon köszönöm a Mária Magoknak a jelenlétet és a munkát.A sok…..
kép: Csíkszépvíz,Szent László szobor. Nézd az arcát figyelmesen s megleled rajta és benne a Turul képét. Hàla Isten hogy ezt megértük!!! Mondjàtok el mindenkinek... mert az alábbi sorok IGAZAK!!!! Tovàbbitsàtok orszàgokhoz vilàgokhoz a hírt... Àldàssal: Szelei Magdolna Kiemelkedő fontossággal bír…..
A 2017.10.29.-ei székelyföldi autonómia mellett mi is Lélekben, imával tesszük le szándéknyilatkozatunkat. Az alábbi mantrát mondjuk ezen a napon 19 óráig, ki mennyivel tud hozzájárulni ezen a napon testvéreink lelki támogatásában. Hívom az Ős Istenanya erejét!   Mindenség Édesanyja,…..
kép: Bodajk 2017.10.17., Gálfiék albumából Az Istenanyai MagOk egységbe rendeződéséért mondunk imát, amennyit csak lehet és ameddig bírjuk erővel 2017.10.29.-én estig. Az egyesítő erő már megjelent, de egyesíteni nekünk kell. A kép bal sarkában jól látható, hogy a mag felső harmada még nem forrt…..
kép: a teremtőerőért felelős hercegszántói Istenanya Mivel a teremtés korszaka elindult, ezért a kimondott szavainkkal teremtjük meg új világunkat. Az elkövetkezendő egy hétben a következő mondattal segíthető a leghatékonyabban az Új világ kialakulása: " Minden tapasztalási rendszer váljon…..
 kép: Balatonszemes Pálos kolostor helyszíne   A nimródi korona ereje teljében működik a képen látható időpont óta. A szakrális királyság utolsó eleme is a helyére került, a pillanatra várt, amikor indulhat. Köszönöm mindazoknak, kik nap mint nap dolgoztak ezért. Ilona Balog    ..
2017.10.16. 9 óra 14 perc Minden Mária Mag hazaért !!!! Most már hálából mondjuk a Maria Plenum mantrát 2017.10.19.-ig, áldás, áldás, áldás a MagOsságosnak  !!!!!! Az utolsó Mag egy aradi vértanú volt, akiért oly sokan dolgoztunk. Köszönöm áldásos munkátokat MagOk !!! Íme az ünnepi Plenum, a…..
2017.10.12.-az utolsó renegát is elhagyta a bolygónk terét. Re-negat. Tehát az egyiptomi Ré Napisten visszafojtott magjai. Még atlantiszi eredetű időzített átok nyomán az Atlantiszi korszakot követő vezető Isten Magjait fogták le ezzel az átokkal. Mára visszafényesedve átléptek a fénybe, a forrásba…..
Az ősbizalom erejének erősítése szükséges a kimondott szó ereje által. Amennyiben segíteni szeretnéd a kapcsolódási és átírási folyamatokat kérlek mondd ki napi szinten többször: "Bízom Mag "OM"-ban és a világban."Mag "OM" = saját magam, tehát a belső, szívmagom. Az "OM" tag hordozza a…..
A parlament tisztításra szorul a teljes alatta lévő járatrendszerrel együtt. Kérem a fénymunkásokat tisztítsák és töltsék fénnyel a parlamenti dolgozókat is. Elsősorban miniszterelnökünket. Ki-ki képességei és lehetőségei szerint tegye a dolgát három héten át. Mantrával és imával is dolgozhattok.…..
Rehabilitálunk titeket, büszke magjai a Magyarnak. Bár ajkaitokon nem a magyar szó hangzott legtöbbször, de mellkasotokban magyar szív dobogott. Hálásak vagyunk és büszkék tireátok, kik ha kellett hősei, ha sors úgy hozta mártírjai voltatok a hazának. Árpádok dicső szentjei virrasszatok a Magyar…..
kép Gálfiék albumából: Bodajk A képen látható energetikai mintázat magyarázata: cikámen a tisztulásba fordult erőt jelöli, mely lassan mélykékbe vált. A mély kék már a Galaktikus édesanya oltalmát láttatja. Az "visszavett" területek oltalmát jelzi. A képen az átlátszó gömbök felső fele…..
kép Gálfiék képtárából: Bodajk, a kegyelem szivárványszín formában érkezik. " Ez a megállapodás Isten és ember között a vízözön óta . Jelentése: visszajövök értetek, higgyetek és bízzatok!   2017.10.20.-ig nagyon intenzíven árad a kegyelem az Istenházból. Kérlek benneteket, kérjetek…..
kép Gálfiék albumából: Bodajk Így néz ki energetikailag egy működő kegyhely A mai napon működésbe fordult egy energetikai rendszer, mely a tudatosság emelését és az emberi tudat tisztítását célozza meg. A EMBERI TUDAT  a morfogenetikus mezőn keresztül nyilvánul meg. Minden gondolat itt…..
2017.10.07.-én (szombat) 11 órakor a Baja alatti kegyhelyen, Máriakönnyén (Vodice) fénymegkötő szert tartunk. Mindenkit, ki tenni szeretne a világért, szeretettel várunk. Aki tud hozzon fehér rózsát piros és fehér vékony szalagot és fedeles…..
kép: az emberi tudat gyógyításához érkezik a kékes-lila gamma minőségű tudatgyógyító erő " A fejlődés érdekében most az emberi tudat megtisztítása és a tudatszint emelkedés pillanatnyilag elengedhetetlen. A következő mantra javasolt: "Megbocsájtok apámnak, megbocsájtok anyámnak, megbocsájtok a…..
kép: a Galaktikus tanács segítsége a Föld nevű bolygó tudati egységének, szekventált arany színű erő formájában szekventált részecskék:melyek a tudati mezőbe beépülve emelik a tudatosságot a földön Az emberi tudatmezőt, melyet négyzet alakú "hálószerű" tudati szövedéknek képzelj el, tölteni kell…..
TT AZ IDŐ !!! Az ÚJ KORSZAK megvalósulásáért, a női energiák képviselőjeként Lőrincz Éva vállal hatalmas úti feladatot, hogy a KÁRPÁT HAZA területén hol egymaga, hol társaival karöltve pozitív energiákat kelt új életre, mely a NEMZET MEGÚJULÁSÁT SEGÍTI. Most vasárnap, 09.17-én a Mária Zarándokút…..
 A Teremtés kérése a nehéz energetikájú helyek és a temetők megtisztítása. Ilyenek a csaták energiái miatt elnéptelenedett helyek, sivatagok az érzelmi sivárságot jelölő sivatagok (Siva Istennő innen kapta a nevét, lebontás, átalakítás energiáit hordozza), temetők. Fő fókuszba kerültek ezek a…..
Szeretettel továbbítom Lőrincz Éva levelét, melyet Annától kaptam: Kedvesek! Fontos feladat lenne az alábbi Mária út szakaszt bejárni. Egyszerre meghatározott pontokon elindulni, és teljesen körbejárni gyalogosan. Ennek ideje vasárnap 2017.09.17. Minél többen vagytok, annál kevesebb…..