Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dobo Zoltan

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredetileg csak Facebookra írtam meg a hírt délben, de annyira nem látom a hazai sajtóban, hogy akkor itt a helye.[Kedves sajtómunkatárs, ha innen veszed át a hírt, akkor légy kedves jelöld és linkeld is az oldalam, köszi.]..
Dobo Zoltan 2022.04.15 08:03:16
A film kapott hideget-meleget a kritikusoktól, amit gyakran indokolatlannak érzek. Azok számára, akik a Marvel Cinematic Universe-n kezdtek el szocializálódni és hasonló, komolyabb értelmet gyakran nélkülöző filmeken, azoknak ez tényleg nem fog tetszeni. Akik viszont a Dűne filmeken, azok több mint…..
Dobo Zoltan 2018.03.30 14:35:35
A villányi portugieser ideális gumicsont a hazai borközvéleménynek: évek óta kíméletlenül rágódunk rajta, mely rágódásnak köszönhetően mára talán eljutottunk odáig, hogy semmi sem biztos, és még annak az ellenkezője sem. A helyzet ugyanis magyarosan kettős: miközben a hangos, durva becsléssel a…..
Pár éve még hatalmas dilemma volt, utazzunk vagy sem: az isztambuli bazárban fillérekért megkapható bőrkabát és a repülőjegy ára ugyanis két hihetetlenül erős érv volt. Csak sajnos az egyik pro a másik kontra. Ma már a repülőjegy ára eltűnt a kontra érvek közül, hiszen a…..
James Cameron, Michael Crichton, Peter Hyams, George Lucas, Steven Spielberg: nagy science fiction-művelők gyűltek össze a műfaj hazánkban legnagyobb érdeklődést kiváltó darabjairól számot vető listánk utolsó előtti felvonásában, s sokuk már nem először teszi tiszteletét. Az…..
Dobo Zoltan 2013.05.19 12:50:52
@megnevezhetetlen: Zseniálisak a plakátok!