Regisztráció Blogot indítok
Adatok
József Barti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor azt hiszed, hogy a zombi történeteket már kimaxolták, majd megpillantod a CW-re érkező iZombie címen futó alkotást, akkor minden megváltozik. A DC Comics leányvállalatánál, a Vertigonál futó iZombie képregény alapján készült sorozat, a pilot epizódjával megmutatta, hogy…..
COSMOPURITÁN - Ismernek olyan embereket, akik ha valami furát látnak, egyből azt mondják, hogy biztos drog van a dologban? Nos, mi ilyen emberek vagyunk, legalábbis nehezen tudjuk elképzelni, hogy valaki tiszta tudattal hordani akarjon a fején egy rádiót. Itt van egy halom nagyon fura…..
Tudjátok minden stílusos férfi életében eljön az a pillanat, amikor szüksége lesz komolyabb karórára/karórákra. Akárhogy is ellenkeztek, nem, egy telefonon megnézni az időt nem ugyanaz. A férfinek mindössze 3 (ami valójában 4 darab) ékszere lehet: a karórája, a jegygyűrűje…..
Villáminterjúk Monte-Carlóból sorozatunk következő alanya Tracy Spiridakos, aki a Revolution egyik főszereplője éppen. Ő alakítja az apokalipszis után is állandóan tökéletes sminkben és frizurában rohangáló Charlie nevű csajt, aki a történetben a tesóját keresi. A…..
Mit tennél, ha a fél világ azt hinné, buzi vagy, annak ellenére, hogy van egy fél szakajtó fattyad - a másik fele meg azon problémázna, hogy ki lesz a trónörökösöd? Ráadásul az országodban rendezik meg a világ leghíresebb raliját és mellesleg az egyik legőrültebb Formula 1-es…..
József Barti 2013.05.19 09:52:07