Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alien88

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami bámulatosan röhejes horrorfilm(?) 2007-ből, amely egy Jeff Rector nevű fazon bébije lehet, mert szinte mindent ő csinált. Itt a film adatlapja. Kivérezve (99 ft) from Filmbaratok on Vimeo. Aki meg nem értené a Conan említést.....
alien88 2011.05.24 12:33:17
@freddyD: Egy álmot váltottál valóra :D
alien88 2011.05.24 12:40:08
alien88 2011.05.24 22:38:47
@magellan1987: Nem... No és neked a következő remekműből: Gyilkos bohócok az űrből? na...? :D XD

www.youtube.com/watch?v=J890Tx1z_AA
Blogolkodom, tehát vagyok Hibrid 2010.11.13 11:13:00
Jó pár hete nehezen lehetett találni nézhető filmet a mozikban, de mivel mozizhatnékunk volt, beültünk erre a zsákbamacskára.A történet egész érdekesnek hangzott:Egy tudóspár titokban kifejleszt egy olyan élőlényt, amelyben minden lehetséges organizmusból…..
alien88 2011.05.24 12:32:09
Mivel állítólag az indavideó nem megy a külföldről nézőknek (wtf?), feltöltöttem Vimeo-ra  Mutánsok from Filmbaratok on Vimeo...
alien88 2011.04.10 18:48:34
Sziasztok! Na mi van,mi? :D Valójában,miközben ezt írom,halvány lila gőzöm nincs már,hogy mi a fenét akartam mondani nektek.Azt minden képen el kell mondanom nektek,hogy egy kicsikét szünetelek. Aki esetleg ettől nagyon meglepődne,kérem ne ijedjetek meg,nem tervezem a szünetet…..
alien88 2011.02.25 10:35:29
Nem először látok ilyet, de ez a fajta munkateljesítmény amit most láttam ez kiverte bennem a biztosítékot... Tiszta ideg vagyok, nem vicc... Egyik kedvenc blogom a Comment:Com írta meg nemrég, hogy milyen elképesztő sületlenség volt a TV2 Mokka című műsorában tegnap. Beszarok.…..
alien88 2011.02.20 18:03:57
EZMIEZ? :D ennél jobb "kritikát" a sufniban itthon tudok csinálni :D játékelőzetes filmelőzetesként, aztán a "sokat" próbált kritikus szolidan felsül, de olyan durván, hogy még a muterom (aki a gépet nem tudja bekapcsolni) is csodálkozott, hogy nem ismerte a föl a különbséget... kitiltani az ilyet a médiából - és a műsort, ami ilyen meséket (és ilyen "megalapozottakat") kreál! Arról már nem is beszélek, hogy lazán a plágium vétsége alá esnek, mivel nem a "You Tube"-ról származik, hanem max így lehetne egy netes forrásra hivatkozni (hivatalosan a plágium elkerülése végett), hogy pl. (a http-s részt nem mindig használják) www.youtube.com és zárójelben másodpercre pontosan, hogy mikor (pl. 2011.02.20. 12:20:13)... szóval hiába ugatnak sokan, hogy anno az ORTT milyen k*csög volt, meg ilyenek, merthogy szüntette az adást rendesen (bár nem olyan mértékben, mint amilyen mértékben indokolt lett volna - sokkal többször lehetett volna sötét), mégis észbe kapnának az ilyenek... most komolyan... ha kiéleződne a helyzet, negatív hírverésért nem perelhetne az igazi "film"??? Mert elég lazán - már a megjelenés előtt leamortizálják az emberek véleményét...
alien88 2011.02.20 21:55:26
@Gerzsonka: héló... bölcsész vagyok, de nem ilyen XD vannak azért normálisak is XD
Sikeresen átsiklottam a tegnapi bejegyzésnél a harmadik játékon, amelyet Ben készített el. A sorozat körüli feladatokat kell teljesíteni, én bevallom a második pályánál elakadtam. De ti csináljátok jobban, itt letölthetitek..
 - Apu, Apu! – borult sírva Ferenc ölébe az úgy hét éves forma kisfiú.- Hagyjál, Andris, most éppen a híradót nézem! – taszította el magától a férfi gyermekét.„Újabb biológiai csapást mért az Eurázsiai Unió a káros anyag kibocsátásban élen járó…..
Tamás megszólalni sem tudott első megdöbbenésében. Megnyitotta újra a csapot, de megint nem jött semmi, csak a vákuum halk pöfékelésének a hangjával kellett megelégednie. A telefonja után kapott egyből, majd a bejövő üzenetekre csúsztatva ujját elégedetten konstatálta:…..
alien88 2011.01.08 15:37:08
Miután belenéztem, a kommentekbe - és az elsősorban díjazott műveket végigolvastam, be kell látnom, hogy sok kifogásolás helytálló. A legtöbb bárgyú, irreális, stb. Komolyan... ilyen sztorik, hogy nincs víz? Ha már ilyenek lesznek, előbb fogy el a benzin - de ez most egy csomó a kákán... na mindegy.
Szóval a kiírásnál figyelni kell a szabályokra. Nekem pl. egy 1000 eurós pályázatnál abba kötöttek bele, hogy arial betűtípussal írtam, nem times new roman-nal, szóval máskor írjátok ki, hogy a 2020 karakter az ajánlott (konkrétan 2 napig szórakoztam, mire össze tudtam rakni pontosan a 2020 karaktert úgy, hogy ne legyen kevesebb az esszé. Továbbá ha nem esszé műveket is díjaztatok (az esszé általában egy-másfél oldal "prózai"), akkor azt is írjátok, hogy az esszé ajánlott. Egy pályázat - komoly díjakkal (egy e-book olvasót pl. én nem engedhetek meg magamnak csak úgy, stb.) nem babra megy. Ergó, ha sajátosan dönti el a zsűri - a meghatározott szabályokat figyelmen kívül hagyva - a pályázat nyerteseit, ne csodálkozzatok, hogy sokakban felmegy a pumpa, esetleg azzal rágalmaznak meg titeket, hogy házon belül játszottátok le... Megemlíthetném a rádiókabaré szkeccspályázatát, ahol szintúgy súlyos díjak voltak, és a szintúgy az ariel betűtípus miatt még csak ember kezébe sem került az írásom...
Egyébként az egyik előző kommentelő jól írta. A magyar (talán a többi is, csak arról nem tudunk) pályázatok kb. 95%-a már házon belül le van zsírozva. A többi pályázó ellehetetlenítésére szokták használni 1. A késleltetést: pl. olyan határidőket szabnak meg, amit normális ember képtelen teljesíteni. 2. Az eredményhirdetésről senkit sem tájékoztatnak (még csak nincs is hivatalos hirdetés, csak a néhány díjazottat keresik meg)*. 3. Annak ellenére, hogy kreatív írásokat keresnek hivatalosan - mindig a sablonok nyernek! Az utóbbi 3 pontot csak említettem, mint szolid észrevételt az utóbbi 4 éves "pályafutásom" során összeszedve.

*Pl. Kossuth Kiadó sci-fi pályázata, amiről 2 évvel a pályázat lezárása után kaptam egy levelet, hogy nem nyertem (körülbelül másfél évig a pályázat lezárásától kerestem rá havi 1-2-szer, de semmi nem volt a nyertesekről ) - és csak ebben a pályázatban 800.000 Ft-os volt pusztán az első díj. Gondoltam, megemlítek egy-két személyes tapasztalatot.
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
alien88 2010.11.24 14:17:28
@Minotaur: van igazság abban, amit mondasz... de: a tény, hogy te úgy látod, hogy a magyar munkamennyiség semmit sem ér kint, akkor én meg azt válaszolom rá, hogy ez b@romság. 16 éves korom óta melózom minden nyáron 2 és fél hónapot - 12-16 órákat kőműves mellett illetve más fizikai munkát - szerintem, a 12-16 órai munka (szombaton is - vasárnap csak délután 2-ig... - vasárnap délutántól estig "pihinap") kint is érne valamennyit. Én viszont első évben 3 rugóért melóztam napidíjban - és nem volt jobb a környéken! Szóval nekem itt kezdődött a negatív morál, hogy ilyen 2-300 Ft-os órabérért az ember megdöglik, aztán egy sört is alig tud megvenni, ha esetleg nap végén majdnem összeesik az 50 fokos napsütéstől kiszívva... Szóval elég elenyésző az, amit mondasz - mármint, hogy a magyarok nem dolgoznak úgy, ahogy nyugaton. Ha meg egyesek így csinálják, annak oka is van - pl. a reménytelenség és az értelmetlenség.
Nagy mosollyal néztem Sanyi művét, hiszen én magam is nagy Jackass rajongó vagyok (mielőtt még sorra bombáznátok vele; Igen. Tudom, hogy lesz hamarosan 3. rész ;) ). Egyszer kérdezte valaki, hogy az én humoromra mi volt a legnagyobb befolyással. Most már elmondhatom: Benny…..
Tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie, mert Wii játék, de valaki mondja már meg, hogy mi az isten folyik itt? Köszönöm a beküldőnek, aki érthető okokból anonim akart maradni :D ..
Nos, ha van az egész RPCJS-nak egy belső szégyenfoltja, akkor az ez. Nemrég találtam szortírozásnál egy játékot, amelyet még 2007-ben adott át személyesen 2 srác (az a találka volt egyébként az eddigi leghangulatosabb. Oda társult még egy "Rocky" nevű kommentelő is,…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
Emlékeztek a tavalyi nyereményjátékra? Amikor bizarr játékborítókat kellett tervezni? Nos, azt (is) ugyebár Danted nyerte meg a Disznóvágás Pro 2009 beadványával. Elég sok honlap cikkezett erről a borítóról, abszolút nyertes a Blikk volt. Mai napig röhögök…..
alien88 2009.09.29 14:30:29
Aki nem tudná, miről van szó, a HEAT: Episode 1 videóimban neveztem el narancssárga emendemnek azokat a kis vakarcs lényeket, akik inkább szánalmasak, mint félelmetesek. Sikerük azóta töretlen, Ádám (alias Cyrax) készített újra egy videót róluk. Nem akarom lelőni a poént,…..
Football Generation óta ugyebár én vagyok a "Focisjátékok Gamers Association" tiszteletbeli elnöke, kötelességem egy jó kis összeállítást közölni időről időre. Kezdjük az egészet a jó öreg Football Generationnel Hmm...Ehhez nincs jó címem, ha valakinek van…..
Nem találtam megoldást, föl tudnék robbanni... Nem lett jobb a helyzet, ott fogom hagyni ezt a rémes programot. Természetesen legjobb minőségben voltak csak ezek a hibák (lásd SOS bejegyzés), amint "kiváló minőségre" raktam a beállítást, már egyből ment... A kíváló…..