Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luna84

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Babynappy Adminopolisz 2017.01.27 10:26:58
Képzelj el egy világot, ahol nem mondhatsz semmit, ha tiltott esetleg megtűrt személy vagy. Nincs véleményed, egyetlen mozdulatod csak fejed bólintása, mely mindent helyesel. Te élnél itt? Én nem..és sokan vagyunk így ezzel.. ;)  Imádom ennek a korszaknak ama szépségét, hogy szólásszabadság van.…..
Luna84 2017.01.27 10:46:18
Többen kérdeztetek az elmúlt időszakban az újabb és újabb ROM-ok ügyében, ezért gondoltam írok pár sort erről. Illetve azt vettem észre, hogy egyre több Galaxy S tulajdonos van, de sokan nem használják az apró, de annál hasznosabb kényelmi funkciókat, amiket a Samsung által…..
Luna84 2013.06.26 11:45:03
@readya: Nálam sem működik ACE-en a képernyő felvétel készítése :(
Azt hiszitek ez egy a mostanság megszokottá vált, esős nyári nap reggelje?  Azt gondoljátok, a tejszínhab ma is betanult rituálé szerint gömbölyödik a kávéra? Azt feltételezitek, hogy a természet a jól bevált forgatókönyve szerint nyújtózkodik?  Hát, nem! Ma különleges napra ébredtünk, a…..
Néhány nappal ezelőtt Norbi egy blogbejegyzést osztott meg a facebook oldalán, amely gyengélkedő stílusban arról értekezett, vajon miért kerül az ország fittnessházaspárja állandó támadások kereszttüzébe, amikor pedig akár szentté is avathatnánk őket. A poszt logikai vezérfonala cérnavékonyságú…..
Luna84 2013.06.05 10:03:13
@frutella: Az nem zavarja ezt a gnom gyökeret, hogy anno amit kiadott receptes könyvet egy az egyben az én és a barátaim receptjeit lopta össze a norbi.hu fórumról. Milyen érdekes, hogy a könyv megjelenése előtt pár héttel már nem volt elérhető az oldal. Az én receptem állítólag egy receptversenyen nyert....
Rohadt kis gnóm!
Régóta adós vagyok ezzel a poszttal, tulajdonképpen maga a blog megszületésének is ez a téma adta az apropóját, amely nem más, mint Schobert Norbert és Móncsi fúziójának, avagy a Hormondiétának a nagy nyilvánossággal való megismertetése.  A Hormondiéta ország-világ számára szánt…..