Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NikaBaba

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
téveszmék "A szex mocskos dolog" 2018.09.05 08:25:52
  Pár napja tele volt a net a 21 éves Claire Dalton sztorijával, aki pornót talált vőlegénye telefonján, ezért hét nappal a tervezett esküvő előtt kiadta a srác útját. A mormon egyház kötelékébe tartozó, mélyen vallásos lány családja egyesével felhívta mind a háromszáz meghívott vendéget, s nem…..
NikaBaba 2018.09.05 21:55:29
@Venesz: Ennyi. Zsuzsika hasonló lehet mint ez a mormon liba. A nőket is ugyanúgy foglalkoztatja a szex mint a pasikat, és egy csajos bulin a beszélgetés hasonló mederben folyik mint egy focimeccsen a lelátón. Persze vannak Zsuzsikák is, de ők a leánykori barinőjükkel a babák egészséges táplálkozását beszélik meg kizárólag koffein és cukormentes kávé mellett
A Válogatott blog kétfős delegációja ezúttal Szarajevóban járt, hogy felfedezze ezt a sokak által kevéssé ismert, de fantasztikusan sokoldalú várost – és ha már ott jártunk, természetesen a focimeccsek, a város sportéletének feltérképezése sem maradhatott ki...
LIMO: Gyümölcsízű pezsgőpor. Vízben felkeverve kellemes, gyümölcsízű pezsgő üdítőital készíthető - állt a kis alumínium tasak hátoldalán. Három ízben került kereskedelmi forgalomba: citrom, narancs, meggy. Biztos csereeszköznek bizonyult az iskolában: két zacskó Limóért…..
Komoly, vagyonbiztonságot érintő problémák (háború, forradalom, népvándorlás, Soros György) esetén a körültekintő embernek évezredeken keresztül két lehetősége volt biztonságba helyezni értékes ingóságait. Az egyik az, hogy elrejti ezeket és imádkozik, hogy a rabló vagy a tolvaj lehetőleg ne…..
Fölhúztuk a pilótaszemüveget és beleszálltunk a magyar rapháború fingfelhőibe: a Rapülőktől zuhanunk lefelé, hogy az Irént megcsináló VV Okiban az új Balassi Bálintot ünnepeljük, és végül trónra emelhessük a harmadik évezred Ady Endréjét, Mr. Bustát. Hiába van velünk a magyar rendőr, innentől már…..
NikaBaba 2018.05.11 18:10:04
@Zacskóstej: Szintén :-)
Gesztinél nagyképűbb barom nincs a hazai médiában, amit meg zene címen előad huszon éve az katasztrófa, és persze jól jelzi, hogy mennyi igénytelen kretén van Magyarországon aki még hallgatja is.
1982. augusztus 28-29., a nyár utolsó hétvégéje Ismét nem zökkenőmentes a tankönyvellátás az Október 6. utcai Tankönyvboltnál..
Április 11. a magyar költészet napja, a jeles alkalomból a Fülesbagoly szerzői a legszebb, a költészet határait súroló dalszövegeket gyűjtötték csokorba. Ízletes menü, olyan nemes fűszerekkel, mint az Európa Kiadó, Tankcsapda, Hiperkarma...
NikaBaba 2018.04.11 18:34:52
        Ha én német gazdasági vezető lennék, lehet, hogy inkább választanám Orbánt, mint az ellenzékét.  Karácsony, Szél és igen, a Vona Gábor, olyan baloldali politikát képviselne, ami a német befektetői érdekekkel ellentétes lenne.          A magyar export majdnem akkora, mint a teljes magyar…..
Minden kis kőháznak megvan a saját maga története, hát még akkor, ha egy közel kétszáz főt leültetni tudó panziónak az étterméről van szó. "Miket nem láttak ezek a falak?!" - hallom még most is az öreg ősz hajú tulaj sok-sok évvel ezelőtti szavait, s akkor még gondolni sem mertem arra, hogy mi…..
Már régen nem jelentkeztünk címeres ökörségeinkkel, de most nincs más választásunk. Ma nem fogunk a világ másik végére elutazni, csak ide a szomszédba, Európába. Egészen pontosan Nyugat-Yorkshire fővárosába, Leeds-be...
A Lakástalkshow-ban ma este a Tankcsapda bőgős-énekese mesél sok mindenről, arról, miért vegetáriánus (mivel ahhoz, hogy megedd az állatokat, először el kell vágni a csirke torkát, le kell szúrni a disznót, és egy idő után nem érezett késztetést arra, hogy ezeket a tetemeket megegye), hol vásárol…..
A legnagyobb veszély az idén Közép-Európából fenyegeti az uniót. Az illiberalizmust a belső elnyomás, a haveri kapitalizmus, a járványos korrupció, a jogállam összeomlása, a rasszizmus megerősödése és a nemzetközi viszályok nagy esélye jellemzi. Orbán igencsak melléfogott, amikor azt hitte, hogy…..
NikaBaba 2018.01.08 18:13:08
@Duplaxiii: A Lánchídi csata, amin mindenki ott volt utólag. Valójában kb 25-en, akiket aztán a szép új világ rögtön parkolópályára is tett.
Időutazás: a 29. forduló után jön a 27. Ez akkora zavart okozott e sorok írója fejében, hogy majdnem el is maradt az e heti Betta. De a lényeg, hogy mégsem. Tippeljenek jól, mindjárt vége.  ..
Mivel rovatunk állandó szerzője a Fekete Pénteket leárazott retró Talapa-mez után kajtatással tölti, beugróként rám esett a nemes feladat, hogy az eheti tippcunamit elindítsam. A dolognak csak egy szépséghibája van: az idei magyar bajnoki szezonról számottevően kevesebbet tudok,…..
Bármilyen hihetetlen, a Jobbik nem 2010-ben került a Parlamentbe, hiszen egy kiugrott fideszes, Körömi Attila, személyében már 2004 tavaszán hallathatta hangját a Tisztelt Házban. A nemzeti radikális pártot azonban a ma 37 esztendős Vona Gábor tette megkerülhetetlen politikai…..
Sokan meglepődhettek azon, hogy felszólaltam azon a Jobbik által tocsogásig átitatott tüntetésen, amelyet a Martonfára tervezett menekülttábor ellen szerveztek augusztus 14-én Pécsre, a Széchenyi…..
Csapataink egy része még mindig harcban a nemzetközi fronton, bár a globális imperializmus gonosz összeesküvésének köszönhetően látszólag kedvezőtlen helyzetből várhatjuk a…..
Szabadrúgás Foci-abszurd 2015.08.03 10:27:54
Nem tudom, milyen ultrának lenni. Nem is szeretném megtapasztalni. Nem tudom miért jó, ha egy focipályán katonai alakzat részeként vagyok jelen. Nem tudom miért kellene lesnem meccsnézés közben a "vezénylő tisztet", hogy elordítsam magam, amikor beint? Miért kell azt kiabálnom, amit…..
NikaBaba 2015.08.03 23:29:12
A dózsát félmillióra büntették dajcsozásért, dajcsot nem büntették lila majmozásért. A jövőben a büntetésekre is lehet majd tippelni. Mint talan ebből a szokatlanul vicces bevezetőből kiderült, a mai részben vendégszerzőnk írta a Betta cikket. Vannak eredmények, ron89…..
Kedves tippelők. Rettenetesen szégyellem de még az előző bajnokság kiértékelése sincs meg. Azt sem tudom jelenleg mennyire fogom tudni csinálni idén. De a reményhal! Szóval tippsor van, hat meccs csak, jókis házi bajnokság a FIÚK közt, iszonyatosan izgalmas lesz ki pörget melegít…..
Ismét csak hirtelen Betta, nagyon sajnáljuk :( Azért tippeljenek jól! Haladás - NyíregyházaTippunk: 0-0Betta: 3-0Újpest - MTKTippunk: 0-2Betta: 3-0Paks - FerencvárosTippunk: 1-2Betta: 3-0Pécs - DunaújvárosTippunk: 1-1Betta: 0-3 Sara Underwood. A meztelen yóga videóját…..