Regisztráció Blogot indítok
Adatok
409

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bartholomew Red (Walter Matthau), a rettegett kalózkapitány a tengeren hánykolódik egy mentőcsónakban és pokolian éhes. Gondolatai hű és hebrencs hajósinasa, Béka felé fordulnak, s megszületik benne a döntés: elfogyasztja őt. A tett kivitelezésétől az menti meg mindkettejüket, hogy feltűnik a…..
Honnan származtak az „okosba” megvett benzinadagok és miért ment jobban az autó az osztrák benzintől? Olyan trükköket mutatunk, hogy garantáltan fennakad a szeme!..
Curiosity Mi is az a girokopter? 2013.05.01 18:02:48
Remélem sokan tudják mi az a girokopter, de aki nem, annak most elmondom. A girokopter, más néven autogiro egy repülő alkalmatosság, hasonlít a helikopterre, de nem az. A girokopternek a fölső "propellere" igazából egy forgószárny, amit a hátsó propeller szele, és a menetszél hajt,…..
Ha valaki egy reggeli rádióműsorba beküldött sms-ben azt olvassa, hogy már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút! és arra azt reagálja, hogy  én is! az így, szövegkörnyezetből kiemelve egy barom. Ha hozzátesszük, hogy mindez a MusicFM reggeli, Önindító című műsorában hangzott…..
TComment Levélben támad a hivatal 2015.03.06 07:22:45
Ki fogod nyitni, sőt, garantáltan is el olvasod, hiszen fentről küldték és címeres pecsét van rajta. És akkor jön valami, amire biztosan nem készültél. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
409 2015.03.07 22:00:13
@Quattroman:

Hehe, nekem is az érdi szervizt ajánlgatták.....
Viszont amit kértem, hogy a lejáró okmányaimról értesítsenek (amit maguk ajánlottak fel), az eddig egyszer sem teljesült ezen a lejáró műszakis reklámon kívül. Személyi igazolvány cseréhez bizonyára nehéz reklámozót találni.
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..
409 2015.01.03 00:49:19
@lyken:
"Szerinted miből jött ki az éves 45 milliárd forint autópálya matrica bevétel eddig? Ha ennek a 45 milliárdnak csak a harmada lenne éves matrica, az 10 milliárd+ kiesés a költségvetésnek. Ha az egymegyések lesznek többségben, akkor még több."

A Napokban közzétett adatok szerint az éves bevétel 15%-a származik az éves matricákból........ Ergo erős demagógia arra hivatkozni, hogy ezután sokak (költségvetési szinten sokak) azon spórolnak, hogy nem kell megvenniük az évest, hiszen eddig sem vették azt sokan.
Belsőség Ilyen az öreg dízel 2014.04.26 06:35:22
Milyen lehet vajon, ha az ember csak használja az autóját hónapokon át, és nem kell hozzányúlni? Egy-egy olajcsere, esetleg fékbetét, ha eltömődik a pollenszűrő, már nagy esemény. A téli, nyári gumi váltogatása bosszantóan sok időt rabol el, még talán időpontot is kell…..