Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darksteam

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredeti címén Catfish, magyarul Kamureg című MTV-műsor lényege az, hogy a műsorvezetők és szerkesztők felkutatnak olyan embereket, akik online elég prominens személyiséggel rendelkeznek, és kinyomozzák, hogy tényleg olyanok-e, amilyeneknek a neten mutatják magukat. A sorozat egy sikeres…..
darksteam 2018.05.18 23:58:25
@onlajnok: A videóban elmesélt viselkedés nem történt meg, és szerencsés vagyok, hogy több olyan korábbi kolléga is szemtanú lehetett ebben az időben, és ők hajlandóak felszólalni majd az igazságért. Mindig is transzparens voltam az életemmel, és mindig vállaltam a felelősséget is, de ezek a vádak hamisak.

Ez amúgy milyen nyelven van? :) "Mindig is transzparens voltam az életemmel..."
A rántott hús az egyik legelemibb hétvégi ebéd egy magyar háztartásban, de sajnos alapesetben "no-no" fogás, tekintve, hogy liszt és zsemlemorzsa felhasználásával készül. Mi kicseleztük most ezt az Abonett felhasználásával.     Párizsias bundás csirkemell abonett…..
Rengeteget kísérletezgettünk mostanában, hogy valami izgalmasat tudjunk kifőzni, és igyekeztünk egészséges és finom ételeket alkotni. A fenti kreatív folyamat eredménye lett három tartalmas, de egészséges recept, amelyeket az Abonett ihletett. Májgombóc…..
Mindannyian tudjuk, hogy a szervezetnek szüksége van szénhidrátra ahhoz, hogy a mindennapos teljesítményünkre ne legyen káros hatással az étrendünk. Kerülni próbáljuk a gyorsan felszívódó szénhidrátokat,  hogy testünket formában tarthassuk, viszont ha kizárunk minden…..