Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anikoke

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mi képünk címmel forgattak dokumentumfilmet a középső-ferencvárosi Telepy Károly Testnevelési Általános Iskola és Gimnázium diákjai. A  13 perces kisfilm az iskolához közel található, most a városrehabilitáció folyamata alatt álló Gát utcát és környékét mutatja be.…..
Beállítások Egyesület 2014.12.17 17:58:42
..
Készítették a Telepy Iskola diákjai. ..
Beállítások Egyesület Célunk 2014.03.02 16:20:59
A Beállítások Egyesület alapszabályában céljaként a következőket fogalmazza meg. Az egyesület célja, hogy kulturális és tudományos tevékenységet folytasson, melynek keretein belül:  A színház-, a film-, a fotó- és társművészetek terén önálló alkotások…..
Partnerszervezetünk a Ház a Réten Kulturális Közhasznú Egyesület. http://www.hazareten.hu/ ..
A Mi Képünk stábja 2014. ..
Nemeh Diána magyar nyelv és irodalom szakos tanár, jelenleg doktori disszertációján dolgozik. Irodalomtudományi szaktudásán kívül pedagógia és módszertani tapasztalattal is rendelkezik. Színészként részt vett több független színházi előadás létrehozásában. A kreatív…..
A Mi Képünk 2013. ..
A heti rendszerességgel megtartott foglalkozásokon résztvevő tanulók olyan készségeket és képességeket sajátítanak el, amelyek később munkavállalóként, civilként egyaránt szükségesek a sikeres élethez. Többek között elsajátítják a filmkészítés során szükséges…..
A Mi Képünk 2014. ..
A Mi Képünk című projekt során hátrányos helyzetű budapesti gyerekek készségeit, képességeit fejlesztjük a közösségi filmkészítés módszerének segítségével. 2013 februárjában kezdtünk el doglozni a Havanna utcai lakótelepen található Csontváry Kosztka Tivadar…..